Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3822

2 lata razem

Polecane posty

Gość 3822

I nadal się kochamy, jestesmy super teamem, nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta! Jednak boję się troszkę, że kiedyś ta magia nam minie, Jakie wy macie doświadczenia?

Gość gość Braz
Magia może i minąć. U mnie minela po 16 latach małżeństwa. On znalazł sobie kochanke i ja zakochałam w kobiecie, magia znikła

Gość gość Braz
Magia może i minąć. U mnie minela po 16 latach małżeństwa. On znalazł sobie kochanke i ja zakochałam w kobiecie, magia znikła

Gość gość
Żadnej magii nie ma więc i co mijac nie ma. Po prostu źle dobranie. Ludzie na siłę się wiążą z moich obserwacji i to za młodu co już w ogóle jest nieporozumieniem jak dla mnie.

Gość 3822
Mam wrażenie, że my nie wiążemy się na siłę, wszystko jest takie naturalne, bezproblemowe i przyjacielskie. Braz, po tych 16 latach, też już chciałaś zmian? Jeśli to nie jest magia to co to jest?

Gość gość Braz
Do 3822. Nie wiem czy zmian ale wiem napewno że coś we mnie juz siedzilo od młodych lat. Fascynowaly kobiety figura ciało, faceci zawsze kręcili się blizko i kokietowali ale to nie było to. Potrm była wpadka i ślub jak się puzniej okazało to planował to.