Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodzi ludzie z tatuażami

Polecane posty

Gość gość
każdy z tatuażem to psychol ja też mam ale ja sie wyleczyłem

Gość gość
dlaczego tak jak tatuaże nie jest powszechny rozwój osobisty czy duchowy ,bo każdy kretyn idzie na łatwiznę myśli że szokuje ,ale wyłącznie tylko takich głupków jak on sam ,ja unikam kontaktów z dziarganymi!!

Gość gość
rozwoju duchowego też raczej unikasz. No, ale chyba każdy ma jakieś uprzedzenia, ja mam lekkie do tych co wierzą w rozwój duchowy

Gość gość
tatuaż nie jest żadną absolutnie wartością ,nie spotkałem w życiu a już trochę doświadczyłem aby ktoś wypowiedział się np,na temat obrazu olejnego w sposób konstruktywny na miarę rozwiniętego duchowo i intelektualnie człowieka 3 - ciego tysiąclecia ale na temat tatuaży słyszę wiele porąbanych idei i chorych komentarzy...

Gość gość
Prawdopodobnie obracasz się w towarzystwie prostaków dla których rozkładówka z playboya to szczyt sztuki. Można przeżyć całe życie w rowie, więc to ile ty doświadczyłeś jest subiektywne. Ostatnio poszłam z siostrą do galerii - przy okazji wizyty w danym mieście. Spędziłyśmy tam prawie dwie godziny. Nie znamy się na sztuce, a mimo to miałyśmy frajdę po prostu z rozmawiania o obrazach które oglądałyśmy. Jakich duchowych uniesień ty byś oczekiwał?

Gość gość
nie wiesz co piszesz o czym mowa?

Gość gość
Zadaję pytanie, czego ty oczekujesz od ludzie i od rozmów o sztuce

Gość gość
człowieka 3-ciego tysiąclecia stać było na wymyślenie sloganu na obronę jego płytkości w temacie sztuki że o gustach się nie dyskutuje zatem przyjmijmy że ty być może jesteś człowiekiem któremu to pasi i zamykam temat nie sil się no chyba że w następnym życiu.

Gość gość
Jestem na pewno człowiekiem który nie ma nic przeciwko używaniu przecinków :) Mam wrażenie, że chciałeś zabłysnąć, ale nie bardzo wiesz na czym miał polegać twój argument. O gustach jak najbardziej można dyskutować, dlatego ja chodzę do galerii sztuki, a ty leżysz w rowie

Gość gość
leżę pasi ?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość gość
mnie to obojętne, ale nie używaj swojego doswiadczenia w argumentacji

Gość gość
gość dziś - pewien jestes? ;)

Gość gość
jestem pewien bo nie ma takiego tatuażu który bym pragnął bardziej niż czyste ciało

Gość gość
moja wyjątkowość sprawia że nie ważne w jakim rowie w mniemaniu innych leżę ważny jest tylko punkt widzenia nie ważne z jakiej perspektywy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,przecinki dla głodnych przecinków.

Gość gość
Jesteś pewien, że jesteś zdrowy? Bo wcale to tak nie brzmi

Gość gość
Każdy jest wyjątkowy, nawet genetycznie identyczne bliźnięta. Wyjątkowość nie jest wcale powodem do dumy.

Gość gość
Mógłby ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą obsesją z chorobami psychicznymi?