Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kubuś

Polecane posty

Gość gość

Nie może przeboleć, że tyle starań jego o zniszczenie Eli poszło na marne, to teraz podszywa się pod nią w necie, wymyśla bzdury, bo sądzi, że ją to zaboli. Jeszcze nie nauczyłeś się, że jej nie 8nteresuje twoje zdanie na jej temat, że to co wy myślicie jest bez znaczenia, bo kogo obchodzi zdanie satanistów? Żal o co? Może wy artykułuj? Że jeździsz za mną po Polsce? Że jak.nie widzisz mnie na kamerkach, to tęsknisz, że nie potrafisz żyć beze mnie? Że mogę Cię wyzywać, byle bym tylko z tobą rozmawiała w necie? Że pomimo tego, że masz swoją rozkraczochę wyuzdaną tęsknisz do.mnie , do kłody? Bo chciałbyś, bym bym była wyuzdaną w sytuacji, w której potem bys nazywał.mnie d****** która na zamkniete oczy i nie wie z kim jest ale ochoczo daje? Wy tyle wiecie, ile raxtonie zabicia cie, czyli nic, nie pojmuje cie ani procesów, ani działań ani.przyczyn ani skutków, bo wasz Szatan przykrył ogonem prawdę, jemu zależy na zniszczeniu was, mi na pokazaniu kim jesteście i dokąd zmierzacie. Wiec nie podniecające się tak, bo znowu serduszko nie wytrzyma a.nie wiadomo czy nie ostatni trwały raz.

Gość gość
Elżbieto Kielbaso jebnij się w łeb i idź w końcu do psychiatry po leki.

Gość gość
* wy tyle wiecie ile razy skutecznie próbowaliscie mnie zabic, czyli nic, zero.

Gość gość
Nie jest kiełbasa, to wy tworzyce pod nią profile przeróżne a Kubuś może się wypierać, że nie łazi i nie jeździ za nią, ona i on dobrze wiedzą, że to jest prawda. Możecie wmawiać, że jest chora jak wy, ale nie jest, nie była i nie będzie, to co jej robicie i jak jest nieprawdopodobne dla niewtajemnicxonych osób, ale prawda nie musi być prawdopodobna, bo.prawda jest, fikcja musi byc prawdopodobna, bo nie jest prawdą.

Gość gość
Masz schizofrenię. Wiesz o tym? Paranoje o tym świadczą.

Gość gość
Dzisiaj fakty wydają się paranoiczne, choć wsxyscy wiedzą, że M Wrona nie popełnił samobójstwa w Gdyni, młody Miller tez nie, ale nikt nie umie tego wytlumaczy, jeszcze nie umie, takie samo samobójstwo chcieliście zrobić dla mnie. Jutro loze zroba dla was. Robicie papkę z mózgów ludzi wciskając im kity a robocie co innego. I na was przyjdzie czas.

Gość gość
Kubuś to nie kubuś te teorie wzięte z baniaka.

Gość gość
Kubuś to TEN Kubuś.

Gość gość
Kiełbasa skończ. Jedyna osoba która sieje swój schizofreniczny ferment jesteś ty. Masz coś do Kubusia to załatw sobie prywatnie i nie rób z siebie psychicznej bo to nie jest prywatne miejsce a forum publiczne. Boże.

Gość gość
Na forum publicznym może pisać co chce a tym bardziej prawdę, to po pierwsze a po drugie kiełbasa to twór Jakuba, tak go wkurzyło, gdy powiedziała mu, ze nie dla psa kiełbasa, gdy sądził, że ona go zechce, że stworzył ten profil i pod nią ja oczenie, choć i tak wsxyscy wiedzą, że to jego dzieło.

Gość gość
Szło tak; Seba Kubuś nie kubuś - sam pisał , co widzimy jeden i ten sam, tworzy profile pod kogoś jedna i ta sama osoba. To trzeba mieć śmietnik w głowie.

Gość gość
Tylko ofiary się nie zmieniają.

Gość gość
Nie od dziś śledze forum chcąc nie chcąc widzę tematy, Ele to obrażasz non stop i w ten sam specyficzny sposòb, żadne matactwa nie pomogą.

Gość gość
Elę może obrazić jej równy a nie oni.

Gość gość
Jaki cel w tym też wiem, Ela się domyśli.

Gość gość
Dobrze jeszcze nie posunąłeś się do czynu ręcznego po takim p. o. j. e. b. I. e to bardzo prawpodobne.

Gość gość
Stare grzyby tworzą sobie teatr inspirując się cudzym życiem ,bo swoje przegrali ! Bez względu na okoliczności ,stosując wolną amerykankę ,będą ciągnąć to love story ,aż do us*anej swojej śmierci ! https://www.youtube.com/watch?v=m_widPjoa8o

Gość gość
Czy ktoś może napisać, po której stronie leży prawda? Ona twierdzi że on ją śledzi. On się wypiera i nazywa ją schizofreniczką. O co tu chodzi w tym wszystkim?

Gość gość
O niszczenie cudzego życia ,trwa to latami ! O zakładanie ośmieszających profili na różnych portalach ,o naruszanie miru domowego ,o podglądanie ,filmowanie o nieustanny stalking ,o zastraszanie ,nawoływanie do samobójstwa ,o pisanie w jej imieniu ,o wykorzystywaniu wizerunku w celu ośmieszenia itp ,itd Prawo bezsilne !

Gość gość
Co mu zostało? były tematy o straszeniu Eli ostrzegania to ten sam co stworzył Sebe Kubusia.

Gość gość
━╤デ╦︻(▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿っ'-')╮=͟͟͞͞

Gość gość sylwia
O kim wy piszecie? Jakub był cały dzień na Uczelni ,wiem bo mamy razem zajęcia od 9.40 do 18.00 dziś były

Gość gość
On i uczelnia? :D Przecież ten bałwan ledwie podstawówkę skończył :D

Gość gośćSylwias
Fajne nagranie ,takie -celtyckie