Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kubuś

Polecane posty

Gość gość
"Zdychaj,zdychaj ! A jak tego sama nie zrobisz, my ci pomożemy! " "Podetnij sobie żyły,powieś się ! Nikt ci nie pomoże ,bo każdy się boi" Jesteśmy najlepsi !!!!! "To bydło niech będzie przeklęte ! To co robią jest niewybaczalne ,dla takich nie ma przebaczenia Amen " "Bądźcie przeklęci,bądźcie przeklęci! " O wulgaryzmach ,nie wspomnę bo nie przejdą ! To tylko kilka cytatów z waszej twórczości ,stary zgrzybiały Sylwio ! To wy założyliście ten temat w wiadomym celu ,teraz wam bruździ ,trzeba zamotać ,wypisując bzdury ? Nie mam ochoty z wami dyskutować ,bo się wami brzydzę ! Skoro sami o sobie pisaliście ,że to co robicie jest niewybaczalne i rzucaliście na siebie klątwy ,to teraz ja wam nie pomogę w niczym , przebaczenie niemożliwe, klątwy waszej z was ściągnąć nie mogę ! Baw się dalej kubusiu sylwusiu ile jeszcze sił ci starczy, potworze !

Gość gośćSylwias
23.22 lecz się ,nie życzę sobie.Co to za bełkot?ja stworzyłam temat? tylko ciekawe kto był dziś cały dzień na wykładach jak nie ja? Nie interesują mnie wasze chore tematy ,Kuba był cały dzień ze mną

Gość gość
Sylwia to nie twòj kubuś przemienili potem Seba wymyślili go, ten sam M, potem M ja znalazłem następną wyrażał się brzydko.. Chory.

Gość gość
I o tym chciałem mieć kontakt. Wtedy nie słuchałaś?

Gość gość
Robilibyście to i nakręcali się dalej,bez końca,do granic wytrzymałości ,gdyby było inaczej ! Cały czas ,dopóki, ktoś nie uświadomił wam , że to koniec i nie ma szans ! Nie ma w was ,ani sk/r/u/c/h/y ,ani poczucia winy ! Nie ma wyrzutów sumienia ,tylko strach i żal ,że się skończyło ! Od tygodnia śpiewacie inaczej ,badacie sytuacje ,a nóż coś się wydarzy ,może syndrom sztokholmski ją dopadnie i napisze ,nic się nie stało, nic się nie stało kochani ,"bawiła się" przecież z wami doskonale ! Udało wam się zwieść prawo /w końcu jesteście najlepsi / ale nie uda wam się oszukać Boga ,na szczęście ,bo to niemożliwe ,tam nie ma luk w Jego Prawie ,wszystko widoczne ,nawet wasze myśli i brudne intencje ! To przecież nie wy ,to wasze wymyślone postacie ,a że się wszystko, wymknęło spod kontroli ,nie ponosicie , winy za to ! Ot stało się i się nie odstanie !

Gość gość
Obrzydliwe wampiry ,karmiące się cudzą krzywdą ,szukają teraz usprawiedliwienia dla siebie ,zrzucając winę na inne SWOJE projekty ! Kupy goowna ,usiłują się wybielić , w tak prymitywny sposób ,bo im nagle krzywda i łzy wylane z ich powodu, ciążą i trudno im unieść !

Gość gość
Przyjdzie czas na zemstę, On zna odpowiedni czas, bo zemsta należy do Niego.

Gość gość
Trzeba mieć tupet i zatwardziałość serca ,żeby nawet w takiej chwili nie szukać rozumu ,tylko tkwić w tym goownie do końca !