Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez dbacie o to zeby maz dobrze sie ubieral ?kontrolujecie to?

Polecane posty

Gość gość
Tez nie.mogl zrozumiec wiec mu troche dowalilam. Powiedzialam, ze ja jestem zawsze ladnie ubrana, nawet jak nie sie umaluje to nie wychodze w byle czym. Nie mam tak zwanych "domowych" ubran. Potem wychodzimy na glupi spacer, ja jestem ladnoe ubrana...a on w koszulce ze sklepu sportowego. Fuj. Zapytalam go jakby sie czul gdyby w domu mial taka kluche w dresach, ze to jest odwrotnosc tej sytuacji kiedy zona po slubie sie zapuszcza i nosi byle co bo wygodnie. I dotarlo.

Gość gość
Rano wyjmuje ubranka z szafy dla mojego mezusia I Zaczynam od majteczek, pozniej na kolanach zakladam mu skarpetki, zapinam guziczki od koszuli.hahahhaha co za glupi temat!!! moj maz ma 36 lat i sam sie ubira i decyduje co ma wlozyc. czasem zapta o rade kiedy gdzies wychodzi z kolegami albo ze mna

Gość gość
Moj maz nie lubi zakupów i ciagnie go nasile. Raczej ja dbam o jego garderobe. Wiem co maz lubi i nie staram sie go ubierac po swojemu

Gość gość
jeżeli facet chodzi brudny, w starych ciuchach, to powinna się wstydzić jego matka a nie żona. To do matki należało nauczenie syna schludności i odpowiedniego doboru ubrań. Niestety, wśród wielu kobiet ciągle pokutuje przekonanie, że facet może ubierać się byle jak, bo to tylko facet.