Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego seks psuje miłość

Polecane posty

Gość gość
20:53 To akurat jest mocno wątpliwe. Prawdopodobnie miał kochankę i spotkały go z tego powodu nieprzyjemności że strony kościoła. A poza tym skąd niby wiesz, że był mądrzejszy od Einsteina?

Gość gość
Nieprawda.Seks powoduje pochwicę czyli zakleszczenie,ludzie wrażliwi mogą dostać zawału serca i umrzeć. Kiedyś przy seksie zmarła kobieta chora na padaczkę,bo orgazm spowodował u niej bardzo silny atak i zmarła.

Gość gość
A Giordano Bruno został spalony na stosie nie za poglądy, tylko za wizytę w burdelu ;-).

Gość gość
21:00 Ja uprawiałem seks tysiące razy i nic złego mnie nie spotkało. A było super!

Gość gość
I co dalej uważacie że seks to nie są igraszki ze śmiercią?

Gość gość
Są,jak najbardziej. To że komuś akurat nic złego sie nie przytrafiło to akurat czysty przypadek. I nie bądźcie pewni że jak kiedyś się nie stało to nie stanie się w przyszłości. Chyba że zrezygnujecie z seksu.

Gość gość
A myślałam, że ja jestem pierdzielnięta...

Gość gość
Nawet w filmie Seksmisja bohaterowie nie uprawiali seksu.

Gość gość
21:10 To chyba nie widziałaś tego filmu.

Gość gość
21:02 W dużo mniejszym stopniu niż jazda samochodem czy na nartach.

Gość gość
21:05 To czysty przypadek, że komuś coś się przytrafiło. Zdecydowanej większości nic się nie przytrafia.

Gość gość
Chrzescijański hip-hop też nie zachęca do seksu,nawet po ślubie. Swiecki też zresztą często o tym śpiewa. A przecież to muzyka nowoczesna i lubiana przez nastolatki.

Gość gość
Zwierzęta się rozmnażają tylko dla prokreacji i są szczęśliwe,czy ludzie nie mogliby z nich brać przykładu?Jak para nie planuje dzieci to po co uprawiać seks? Przecież jak nie planujecie jeździć samochodem to go nie kupujecie.

Gość gość
"Gdyby nie ten parszywy jeden raz do dziś bylibyśmy cudowną parą przyjaciół. To zdarzenie było 20 lat temu jak mieliśmy po 30 lat,dziś mamy 50 i czas niczego nie zmienił." X Czyli to był Twój ostatni stosunek i od 20 lat już nie uprawiasz seksu?

Gość gość
22:03 Właśnie tym się różnimy od zwierząt, że uprawiamy seks dla przyjemności. A skąd wiesz, że zwierzęta są szczęśliwe? Jakie zwierzę ci to powiedziało?

Gość gość
To prawda niestety, seks psuje miłość i faceci nas nie szanują bo jak zaczniemy uprawiać seks z facetami i to tak na maksa z robieniem loda to oni nas przestają szanować. Więc lepiej tylko w narzeczeństwie i po ślubie uprawiać seks bez miłości francuskiej (bez robienia loda)

Gość gość
DO AUTORKI: Kochana to prawda seks zabija miłość. Pary nie uprawiające w ogóle seksu są ze sobą szczęśliwsze mężczyzna darzy kobietę większym szacunkiem tak jak napisałaś. I jest na to wytłumaczenie: Bóg kazał uprawiać seks tylko wtedy gdy chcemy mieć dzieci i tylko po to by mieć dzieci (pisze o tym w Biblii) i gdybyśmy stosowały się do tego to nie miałybyśmy tego problemu że faceci nas nie szanują bo robimy im loda i uprawiamy seks

Gość gość
Pary nie uprawiające seksu są szczesliwsze? To przestań dawać swojemu mężowi, jeśli w ogóle kiedykolwiek będziesz go miała. Zobaczysz jaki będzie szczęśliwy. I jak ty będziesz szczęśliwa, gdy kopnie cię w d... i poszuka normalnej kobiety.

Gość gość
Ja nigdy nie robiłam loda,ale miałam dwóch wyrozumiałych mężczyzn którzy robili mi minetę. Twierdzili że nie chcą mnie poniżać a potem i tak przestali mnie szanować,czyli seks psuje miłość.

Gość gość
Nieodpowiedni seks tak. xxxxx Chrzescijański hip-hop też nie zachęca do seksu,nawet po ślubie. Swiecki też zresztą często o tym śpiewa. A przecież to muzyka nowoczesna i lubiana przez nastolatki. xxxxx Jakiś przykład ? Ciekawy jestem.

Gość gość
Jeśli to milosc, to nie ma szans zepsuc, cementuje. A jesli to zakochanie, to faktycznie nasyci faceta i on moze poczuc, ze dostal juz wszystko.

Gość gość
Miłość bez seksu miedzy kobieta i mężczyzną, to jakaś bzdura i nieporozumienie.

Gość gość
SEX TO ŚMIERĆ. Najlepszym przykładem jest Freddy Mercury z zespołu Queen.

Gość gość
Ależ tu zlot aseksualnych frustratów. Seks jest wspaniały, żałujcie wszelkie kłody i zakompleksione prawiczki.

Gość gość
Jest wspaniale na poczatku trwania zwiazku, później już sie nie chce. Trzeba by bylo zakochiwac sie co kilka lat, to seks bylby wówczas fascynujacy.

Gość gość
Odzwyczaiłam się od seksu i nie jest mi już do niczego potrzebny,po co szukać guza?

Gość gość
Kolejna aseksualna kłoda.

Gość gość
Mi sie z mężem znudzil

Gość gość
"Jest wspaniale na poczatku trwania zwiazku, później już sie nie chce. Trzeba by bylo zakochiwac sie co kilka lat, to seks bylby wówczas fascynujacy." X U nas po 25 latach jest jeszcze lepiej, niż na początku.