Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingunio

Wczasy 2019

Polecane posty

Gość ingunio

Planujecie już wakacje na przyszły rok ? Ja już tak. W przyszłym roku zabieram rodzinkę do Albena w Bułgarii bo znaleźliśmy fajną ofertę na https://www.ceneo.pl/Wycieczki_zagraniczne/Miasto:Albena.htm . Super ciekawe atrakcje które można tam zobaczyć i czytałam opinie wczasowiczów ze czeka tam każdego wiele nie zapomnianych wrażeń . Chyba się skuszę by szybciej wykupić ofertę wczasów.

Gość veri

my lecimy do Turcji. JA znalazłam mega fajną ofertę do Turcji właśnie dla 2 osob, z animatorem dla dzieci i w bardzo dobrej cenie. W ofercie mamy jedzcze kilka dużych basenów, luksusowy hotel, więc już nie możemy się doczekać. Zarezerwowaliśmy Turcję z  biura coral travel, bo to była najkorzystniejsza oferta do Turcji jaą widziałam w necie 

Gość Hektor

Osobiście jako alternatywę dla zagranicznych wyjazdów polecam ofertę Sun&Snow. Jestem przekonany, że każdy znajdzie coś dla siebie https://www.sunandsnow.pl/

Gość Lea

Pewnie pojadę do Włoch, chyba że zrobię sobie całoroczne wakacje i na studia pójdę za rok.

Gość marjonko

Przy wyjazdach za granicę wykupujecie dodatkowe ubezpieczenie?? znlazłam ciekawą porównywarkę ubezpieczeń, nazywa się kioskpolis.pl można sobie od razu podejrzeć ofertę od wiekszej ilości ubezpieczyceili

Gość alicja88

A my nie jedziemy za granicę.
Zarezerwowaliśmy sobie urlop w Villa Verdi Łeba
Mam nadzieję, że będzie fajnie

Gość froda

my jedziemy z dziecmi do Bułgarii. Mamy fajną ofertę z biura coral travel. Kompleks basenów, polski animator w ofercie, więc jak dla rodziny z dziećmi małymi to super oferta, bo wypoczniemy wszyscy, pzowiedzamy i dzieci będą miały zabawę 

Gość Betsy B.
Dnia 16.03.2019 o 23:18, Gość Hektor napisał:

Osobiście jako alternatywę dla zagranicznych wyjazdów polecam ofertę Sun&Snow. Jestem przekonany, że każdy znajdzie coś dla siebie https://www.sunandsnow.pl/

Oni często mają promocje na wyjazdy w różnych terminach, na majówki mają bardzo fajne ceny nawet -30%, sama sie zastanawiam czy nie wyjechać gdzieś na te kika dni.

Gość kobieta pracująca

My jedziemy, własnie z tym rabatem zarezerwowałam majówkę na sunandsnow. Z wakacjami to jeszcze nie wiem jak będzie, więc jedziemy póki możemy. A przynajmniej unikniemy największych tłumów i parawaniarzy na plaży ;)

Gość rybik

my kupiliśmy wyjazd do Turcji w mega promocyjnej cenie w Coral Travel. Mieli masę różnych ofert do Turcji, Egiptu, Grecji, ale zdecydeowaliśmy się na Turcję, bo nigdy nie byliśmy. A w ofercie mamy animatora polskiego dla dzieci, dużo basenów, więc zapowiada się ekstra urlop 

Gość mrowwwka

Za granicę to zawsze z dodatkowym ubezpieczeniem, kiosk polis znam, jak wpiszesz kod PLICE to masz nawet 15% taniej. Wolę się skupić na wypoczywaniu niż na zamartwianiu się, ekuz niewiele rzeczy obejmuje i przy poważniejszym urazie niestety płacimy sami jeśli nie mamy nic dodatkowego

Gość Dankerys

Czy ktoś był może Turunc Resort z Rainbow z którym chcę jechać, albo z jakimkolwiek innym biurem? Dodam, że hotel znajduje sie w Turcji. Zależy mi na nim głównie ze względu na animacje dla dzieci, jakie tam prowadzi biuro Rainbow, ale na stronie biura nie ma żadnych opinii.

Gość barbara

ja byłam w Turcji, ale z Coral Travel. I mogę polecić biuro, wyjazd był bardzo dobrze zorganizowany. Nie ma do czego się przyczepić. W hotelu czyściutko, jedzenie bardzo smaczne i obsługa miła. 

Gość gresi

wybieramy się w lipcu z coral travel do Tunezji. Skusiała nas atrakcyjna cena i też atrakcje dla dzieciaków. Już nie mogę się doczekać wyjazdu jak teraz są u nas takie upały 🙂  Mam nadzieję, że bęzie tak super jak u Ciebie było Barbara 🙂

My od lat wybieramy jednak Polskę. Jeszcze gdy byliśmy sami podróżowaliśmy dalej, ale teraz z dziećmi wolimy blisko. Ze względu na maluchy, które jeszcze potrzebują naszej pomocy w poruszaniu się, wybieramy morze. W zeszłym roku byliśmy na Helu (apartament znaleźliśmy w promocji przez bookingcom z oferty Sun&Snow), starsze dzieci korzystały z windsurfingu i to było naprawdę zajefajne, chcą kontynuować i w tym roku. W tym roku zarezerwowaliśmy bezpośrednio przez Sun&Snow i już nie możemy się doczekać. Sami też będziemy pływać na deskach ;-) https://www.sunandsnow.pl/apartament-hel-apartamentyfoka-149

Gość Globtroter

Ja zawsze jak mam gdzieś jechać w Polskę, to wchodzę na https://skomplikowane.pl, bo tam mają masę pomysłów na trasy.

Gość Magda

Polecam piękny Egipt- świetne oferty ma biuro Mega Wakacje, sprawdzone hotele i super ceny 🙂 Byliśmy z mężem z nimi już na dwóch urlopach, udane wakacje, polecam 😄