Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent dla 13 łatka?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam bardzo poważny problem, otóż mój syn ma za niedługo urodziny a chciałbym zrobić mu niespodziankę więc pytanie się go odpada. Coś niedrogiego. Z góry dziękuję!

Gość gość
Pomaranczę mu kup i pączka. Niech gówniak zaszaleje. A co... 13 urodziny ma sie raz w calym zyciu. A tak na serio to ankochol.

Gość amBrożyk
wizyta trzynastolatka u Prostytutki profesjonalnej to idealny prezent urodzinowy dla trzynastolatka , trzynastolatek może przyjść do Prostytutki z Mamą, Ciotką lub osobą prawnym opiekunem, profesjonalna Prostytutka błyskawicznie zajmie się chłopcem i pokaże w realu różnice pomiędzy płcią męską i żeńską, przed chłopcem 'wywali' tzytze i pokaże swoje sutki , podpowie że sutki służą do lizania, tarmoszenia a vagina służy i jest pomysłem do wielu zabaw dla facetów i popatrz 'młody' na moją piękną vagine , tysiące facetów wylizało moją szparę do ostatniej kropli , czy chcesz być kolejnym ? ale nie uciekaj , nie uciekaj młody , zaczekaj , poczekaj, wyliżę Twojego kindybała do ostatniej kropli i wiem, że tu do mnie wrócisz Paweł , mniam mniam