Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kontradycja

Pomysł i projekt służący kobietom

Polecane posty

Gość Kontradycja

Cześć, od dwóch, trzech tygodni chodzi za mną jedna myśl. Zrodziła się pod wpływem obejrzanego filmu, który to we fragmencie podsunął mi pomysł na moje życie zawodowe a także na życie (już nie zawodowe) innych. Ogólnie mówiąc wpływało by to na dobre przeżycie starości. Sama mam 57 lat i myślę, że projekt na naszym rynku byłby bardzo innowacyjny, odciążył by rodziny a także Państwo w zadbaniu o starszych ludzi. Nasze społeczeństwo się starzeje i naprawdę jest to wielki problem a swoim pomysłem stworzyłabym dodatkowe miejsca pracy. Tylko nie wiem, co dalej? Zakładać Fundację? Patenty zastrzega się w Urzędzie Patentowym, a Know How gdzie? Bo projekt odpowiadał by naszym czasom i naszej realności. Co zrobić by go zaprezentować odpowiednio? Skąd wziąć fundusze na początek? Podpowiedzcie jak możecie na zadane pytania. Nie chcę za bardzo się rozpisywać, by nie zapeszyć. Z życzliwością

Gość gość
Dowiedz sie o fundusze z Unii, jest wiele projektow jak zapobieganie bezrobociu w wieku starszym i tp.. Sama pomoc w uzyskaniu srodkow z w/w juz bedzie pomoca, bo Polska zwraca wiele niewykorzystanych srodkow.