Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób rozpoznać, że kobieta jest zainteresowana mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Ale nie daje bezpośrednich sygnałów. Chodzi mi o jakieś gesty, zachowania, mimikę twarzy?

Gość gość
Ja np raz unikam specjalnie patrzenia na niego a raz patrze. Czasami usmiecham sie mimowolnie przy rozmowie i mam wtedy miększy i bardziej ciepły głos jakbym go dobrze znała.

Gość gość
Mówię na podstawie doświadczeń, kobiet które były lub są mną zainteresowane Patrzy na Ciebie często, poprawia włosy, ubranie, jest zestresowana, co objawia się nerwową mową ciała jak dotykanie rak, czy jakichś przedmiotów, patrzy ci w oczy, uśmiecha się - chociaż to nie zawsze, wita sie z tobą z entuzjazmem a nie mina jak na pogrzebie, jak odwazniejsza to zagaduje, dotyka niechcący.

Gość gość
Szuka kontaktu, pisze pierwsza, pierwsza się odzywa, wysyła życzenia na Święta, urodziny itp.

Gość gość
Ja akurat nie szukam kontaktu ale ciesze sie kiedy z nim rozmawiam

Gość gość
Nie wiem. Niektóre kobiety nachalnie próbują się rzucić w oczy i się popisuja co wygląda żałośnie z boku.

Gość gość
Ja nie potrafiłam spojrzeć mu w oczy ale to też dlatego że on zazwyczaj był dla mnie niemiły i sobie ze mnie kpił. Dlatego też nie dawałam żadnych znaków i z bliska nie umiałam nawet na niego spojrzeć. Nie będę dawała takim ludziom powodów aby mieli ze mnie jeszcze większy ubaw i z doświadczenia wiem, że po długich, głębokich spojrzeniach zawsze bardziej się nakręcałam. Miałam już tyle nieciekawych sytuacji w życiu aby umieć bezbłędnie rozpoznać toksycznych ludzi i nie dawać im sobą manipulować.

Gość gość
W klubie, na imprezie może być bardziej bezpośrednia. Na spotkaniach towarzyskich u znajomych też . Jak jest odważniejsza to otwarcie flirtuje, dotyka za ramię, nieśmiała będzie zagadywać na neutralne tematy i szukać kontaktu. Inaczej przy oficjalnych spotkaniach czy w pracy wtedy może się uśmiechać, wpatrywać, poprawiać włosy przychodzić pod byle pretekstem żeby zamienić kilka słów. Często rozmarzony wzrok , czasem się peszy. To takie ogóle spostrzeżenia bo każdy jest trochę inny.

Gość gość
Idioci szukaja oznak zainteresowania buahahaha :D a najlepiej miec wyje/bane na te sprawy a nie sie zadreczac i najlepiej byc samemu.

Gość gość
Zwykle nie zwracałem uwagi na dziewczyny, które nie wysyłały do mnie sygnałów.Interesowałem się głównie tymi, które takie sygnały wysyłały. Z takimi utrzymywałem bliskie kontakty i z nimi przeżyłem miłe chwile. One dawały mi znaki poprzez przytulanie się do mnie, branie mnie pod rękę, przychodziły do mnie do mieszkania, dzwoniły do mnie, zapraszały mnie na dyskoteki, na imprezach siadały mi na kolanach, a niektóre mówiły wprost abym jej pocałował. Spotykając na swojej drodze takie śmiałe dziewczyny nie byłem zainteresowany tymi, które nie zwracały na mnie uwagi, albo tymi, które nie wysyłały do mnie bezpośrednich sygnałów. Co ciekawe moją partnerką życiową została dziewczyna, która widocznych sygnałów do mnie nie wysyłała gdyż była bardzo nieśmiała.

Gość gość
1. Jesli wyda na ciebie troche swoich pieniedzy. 2. Nie odrzuci cie z braku prawa jazdy czy bycia prawiczkiem 3. Jesli sama cie podrywa

Gość gość
1. Bardzo czesto sie usmiecha (naprawde bardzo czesto, a nie od czasu do czasu jak kazda mila osoba) 2. Ma dla ciebie czas i chetnie z toba rozmawia 3. Smieje sie z twoich zartow, nawet jesli sa kiepskie

Gość gość
dziś ale masz marzenia prawik :D