Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolo4590

Kursy Językowe w Warszawie

Polecane posty

Gość bolo4590

Czy ktoś ma ten kurs językowy ? Kurs Języka Warszawa

Gość gość
W Warszawie jest bardzo dobra szkoła językowa- Berlitz :) sprawdź ich ofertę, a na pewno znajdziesz kurs, który Ci się spodoba. Ja akurat chodziłam do nich na angielski biznesowy i byłam bardzo zadowolona.

Gość Królżycia
Ja chodzę na drugi semestr na angielski do Pi School. Bardzo fajne centrum językowe. Widzę że z każdymi zajęciami robię coraz większe postępy.

Gość Beata

Ostanio zgłosiłam się do szkoły językowej TUTLO . Maja zajęcia online co jest mega plusem, bo odpalasz sobie lekcje kiedy chcesz. Można tez odbyć lekcje próbne . Ja taka odbyłam i bardzo mi się spodobało . Można tez się umówić na spotkanie ale tylko w Warszawie z tego co wiem :) mam nadzieje ze lekcje będą dalej tak fajnie się odbywać jak teraz .

Gość gosc

ja zaczelam korzystac z Tutlo, odswiezam swoj jezyk a nauka przez internet oszczedza mi wiele czasu bo nie musze nigdzie dojezdzac.

Gość gosc

ja ucze sie angielskiego z tutlo. swietna sprawa bo ucze sie na platformie i moge to robic kiedy chce bo wystarczy ze sie tam zaloguje a lektor juz na mnie czeka :)

Gość Goniap
Dnia 14.04.2019 o 19:58, Gość gosc napisał:

ja ucze sie angielskiego z tutlo. swietna sprawa bo ucze sie na platformie i moge to robic kiedy chce bo wystarczy ze sie tam zaloguje a lektor juz na mnie czeka :)

A można tez się uczyć w tej szkole stacjonarnie ? Jak wyglądają lekcje online ?

Gość Jank
Dnia 14.04.2019 o 19:58, Gość gosc napisał:

w TUTLO nie prowadzą zajęć stacjonarnie, ale te zajęcia online są na prawdę super a jak zapomnisz to dzwonią do cb żeby ci przypomnieć .

Gość Eliza

ze swojej strony gorąco polecam tutlo. sprawdziłam ich już i nauka z nimi to czysta przyjemność. uczysz się w wolnej chwili poprzez zalogowanie się na ich platformę a lektor już siedzi i czeka aby Ci pomóc.

Gość Kamiala

No ja sporo się nauczyłam w Pi School – szkoła jest bardzo przyjazna, dla dzieci także. Chociałam na kurs biznesowy, ale tak mi się spodoało, że moje dzieci wysłałam na naukę do tej szkoły. I bardzo jestm zadowolona z tego!

Gość MimiKa
Dnia 16.11.2019 o 18:50, Gość Kamiala napisał:

No ja sporo się nauczyłam w Pi School – szkoła jest bardzo przyjazna, dla dzieci także. Chociałam na kurs biznesowy, ale tak mi się spodoało, że moje dzieci wysłałam na naukę do tej szkoły. I bardzo jestm zadowolona z tego!

Są tutaj super kursy i dla dzieci i dla dorosłych. Jako, ze angielski już umiem i mma certyfikaty, to zdecydowałam, ze wybiorę się tutaj na j. rosyjski 😉

Gość Limka

Zdecyowalam się na kurs języka niemieckiego, bo do pracy bardzo potrzebowałam. Bałam się bo nie przepadałam za tym językiem w podstawówce. Ale zajęcia tak fajnie prowadzone były, że wiele się nauczyłam i polubiłam niemiecki! Widać w Pi School mają całkiem dobre podejście do uczniów.