Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chomik mi zginą

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w nocy moja mama wpóscila przez przypadek kota, a ze chomik był w kartonie (bo dziś miała przyjść klatka) to było bardzo prosto go wyciągnąć, obudziłam się rano patrzę a chomika nie ma:( pełno ściółki rozwalonej na podłodze i wg, raczej gdyby go zjadł to by była jakaś krew albo coś w tym stylu, ale nie ma, szukałam go wszędzie, rozłożyłam ziarna w karzdym pokoju, już nwm co mam robić:(

Gość gość
Jak karmicie kota regularnie, to by nie zjadł, tylko się bawił. A jakby się bawił, to byłaby krew. Jesli w kartonie nie ma wygryzionej dziury, to kocur mógł przenieść chomika poza ten karton, a zwierzak mógł zwyczajnie gdzieś zwiać, do jakiegoś kąta. Mój kiedyś zaszył się za szafą i przez 4 dni go wywabiałam. Chomiki są aktywne nocą głownie, więc wtedy właśnie powinnaś nasłuchiwać (i być cicho przy tym).

Gość gość
Ale nie ma krwi, żadnych zwłoków, kot by zjadł całego??

Gość gość
Dziecko drogie, weź Ty lepiej przysiądź solidnie do nauki języka ojczystego bo zęby bolą od byków, które walisz :o Czy Was już naprawdę niczego w tych szkołach nie uczą... O mores, o tempores!

Gość gość
Xd ciebie nikt nie pytał o zdanie, nie pytałam o poradę ortograficzną, poza tym jeden błąd, znalazł się

Gość gość
Zakamuflowal sie dobrze ,jak zglodnieje to wyjdzie,kot domowy nieje myszy tylko dusi i zostawia,spokojna tfa rozczochrana:-P :-D

Gość gość
8,28 kcesz w ryj ty sfinio ortograficzna?jak nie to spiertalaj oslico kłapciata:-D

Gość gość
Mam nadzieje ze mój kot go nie zjadł, ale raczej nie, bo ma karmę w misce i niczego mu nie brakuje