Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefikcyjna

Napisać do niego czy nie?

Polecane posty

Gość niefikcyjna

Halo, babeczki Poznałam ostatnio ŚWIETNEGO faceta. Przegadaliśmy ponad dwie godziny, śmiejąc się, po raz pierwszy od długiego czasu naprawdę tak naturalnie i dobrze mi się z kimś rozmawiało. Naprawdę go polubiłam, ale wszystko co dobre szybko się kończy i musiałam niestety uciekać. Dałam mu kontakt do siebie, on mi również i byłam pewna, że do mnie napisze, cokolwiek. Tymczasem od dwóch dni cisza. Myślicie, że to nic takiego, że ja powinnam do niego napisać, czy dać sobie spokój i nie narzucać się? Wspominał o tym, że jest nieco nieśmiały w stosunku do kobiet, aczkolwiek nie sądzę że aż tak, by bać się napisać. Kto wie? Po prostu szkoda mi tak zignorować to co się między nami zadziało, bo naprawdę od dawna się tak nie czułam i dosłownie nie mogę przestać o nim myśleć :/

Gość gość
Dostała kontakt i się nie odzywa. Masz odpowiedź.

Gość gość
Ja bym napisała. Tak na luzie; co u niego słychać, albo nawiązać do poprzedniej rozmowy. Lepiej tak zrobić niż żałować że nie wykorzystało się okazji.

Gość gość
Gdyby mu zależało to sam by się odezwał. Lubicie się oklamywac.

Gość gość
18.29 dokładnie. Widocznie Ty aż takiego wrażenia na nim nie zrobilas

Gość gość
Wyobraź sobie, że on teraz siedzi i sobie myśli, że dostałaś do niego kontakt i się nie odzywasz i że pewni już o nim zapomniałaś. Dziwię się, że jeszcze są kobiety które uważają, że to facet ma się pierwszy odezwać, bo co, korona Ci spadnie? Masz takie samo prawo odezwać się pierwsza i nie wstydź się tego, my na prawdę to lubimy jak kobieta się pierwsza odzywa.

Gość gość
Gdyby jej zależało to sama by się odezwała.

Gość gość
22:30 Haha znowu ty zj***e papugujacy i bez jaj :D facet ma być facetem. Proste. Jeden miał mój numer bo znajomi chcieli nas zeswatac ale nic z nim nie robił więc sama do niego się odezwałam i miał wyj****e. Nie piszcie pierwsze. Gdy facet chce to działa. Tyle na ten temat. A prawiki mentalne i nie tylko niech nadal czekają aż to kobiety będą zabiegać

Gość gość
odezwij sie i dasz mu jasny znak ze chcesz a jemu bedzie łatwiej ciebie zdobywać

Gość gość
do mnie własnie jak sie kobieta odezwała byłem uradowany,jasny i dokladny znak że chce rozmawiać wiec i ja nabrałem pewności i było lepiej

Gość gość
No ogólnie to facet powinien się odezwać, ale jak jest nieśmiały to rozne rzeczy moga mu siedziec w głowie. Może nie wierzyc że ci sie spodobał i nie chce cię napastować (ja tak zazwyczaj mam). Napisz, nie ma nic do stracenia xd

Gość gość
22:32 A co jak facet chciał i napisał, kobieta odmówiła a potem zmieniła zdanie. W takiej sytuacji powinna się odezwać, czy też będzie czekała nie wiadomo na co.

Gość gość
jeżeli odmówiła a zmieniła zdanie to skad on ma wiedziec ze zmieniała zdanie wtedy powinna napisac że jednak chce sie spotkać bo przemyślała sobie to na spokojnie

Gość gość
Wydaje mi się ze niektóre kobiety myślą że się pousmiechaja, pokokietuja nie mówiąc nic wprost a facet sie już domyśli

Gość gość
00.43 no chyba jak jest kumaty to się do myśli ze podoba się kobiecie, przecież nie do każdego ona się uśmiecha i kokietuje. Widać jesteś nie kumaty, pewnie jak kobieta daje Ci sygnały, ,,zielone światło" a Ty nic z tym nie robisz, nie zagadasz to potem nie dziw się ze jesteś sam. Ma zacząć Ci się narzucać zebys zakumał?

Gość gość
Jestem kumaty, ale skoro najpierw odmawia a potem się wdzięczy to albo ja jestem wariat albo ona.

Gość gość
Znowu ty... Jprdl. Idź spać chłopie jełopie. Pompon mi odpadł z koca. Z***biscie

Gość gość
00.55 haha nie no, wygralas :D

Gość gość
Macie coś z deklami bo niby skąd ten facet ma wiedzieć że dla autorki jedna przypadkowa rozmowa to żyć albo nie żyć, że się tak podjarała? Może faktycznie był miły ale dla normalnych ludzi bycie miłym to jeszcze nie powód żeby wydzwaniać później do napalonej obcej baby która już o ślubie myśli :-D

Gość gość
Autorko, napisałaś do niego? Odezwał się? Napisać zawsze można, przecież korona Ci z głowy nie spadnie a po tym czy się odezwie i jak będzie z Tobą rozmawiał sama się zorientujesz, czy mu zależy. Pozdrawiam (kobieta).

Gość gość
Ale z drugiej strony to jakaś ci/pa a nie facet skoro już na początku nie umie wysłać 1 smsa do kobiety ze było fajnie. Zwykły luźny 1 sms to ta cip/a woli milczeć. Ja bym go olala bo nie lubię nie ogarnietych gości ale rób co chcesz skoro go polubilas

Gość gość
Ja tez nie napisałaby do niego

Gość gość
Nie powinnas do niego pisać. Nieśmiałość to żadne wytłumaczenie. Mój facet tez był nieśmiały a latał za mną i pierwszy pisał.

Gość gość
Nie piszcie pierwsi. Gdy kobieta chce to działa. Tyle na ten temat. A królewny z drewna mentalne i nie tylko niech nadal czekają aż to faceci będą zabiegać.

Gość gość
Ale z drugiej strony to jakaś ci/pa a nie kobieta skoro już na początku nie umie wysłać 1 smsa do faceta że było fajnie. Zwykły luźny 1 sms to ta cip/a woli milczeć. Ja bym ją olał bo nie lubię nie ogarniętych gościówek.

Gość gość
Chłopak nie powinien do autorki pisać. Nieśmiałość to żadne wytłumaczenie. Moja kobieta też była nieśmiała a latała za mną i pierwsza pisała.

Gość gość
podpisuje się pod przedmówcą . Może jest nieśmiały może Cie sprawdza odezwij się delikatnie daj wyraźny sygnał że chcesz się spotkać i obserwuj jego reakcję oczywiście bez zbędnego angaowania si. Głowa musi być chodna zwlaszcza na początku. Ale jeśli Ci się podoba wyjdź z inicjatywą.