Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzisiaj urodziny a nikt..

Polecane posty

Gość gość

Nikt nie zlozyl mu zyczen, poszlam do pracy tan dziewczyna ukradla mi klientke( pracuje w banku) i jeszcze miala pretensje ze sie upominam, ze mi odda pieniadze ble ble. Normalnie chce mi sie plakac dzis, jestem zla na wszystko. Moje "najlepsze" urodziny w życiu.

Gość gość
Jakos sama nie przywiazuje wielkiej wagi do tego, ale nie przypuszczalam ze nawet jednych zyczen nie dostane. Siostra byla rano mnie tylko wkurzala tez nie zlozyla mi zyczen nie pamieta nawet, od rana mam zly dzień. Kiedys mialam opcje wlaczona na facebooku to skladalo mi zyczenia po 50 osob teraz to wylaczylam nie zlozyl mi nikt.

Gość gość
Wszystkiego najlepsze :) I włącz opcję na faebooku bo po coś ona jest

Gość gość
Nie bede tego robic pod koniec dnia to tak jabym z desperacji to zrobila. Nie to nie trudno.

Gość gość
Gość 18:22 Ja Ci życze wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i dużo ..dużo szczęścia.

Gość gość
Nie uzalaj się nad sobą, ile ty masz lat 10?

Gość gość
wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
No to ja życzę Tobie z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze. Jarek

Gość gość
Pod koniec dnia to może nie, ale tak na przyszłość. Ja kiedyś zapisywałam daty urodzin znajomych, teraz tego nie robię bo wiem że mi facebook przupomni, myślę że inni mają podobnie

Ja w tym roku robię test, wyłączyłam urodziny na fb i zobaczę kto pamięta... Ale podejrzewam, że nikt :) A mam je jutro.. Wiesz, nie przejmuj się ;) Ja dawno dałam sobie spokój z ludźmi, od teraz moje urodziny będą po prostu dniem dla mnie- wolny wieczór, jakieś spa dla stópek, herbatka albo drink i dobry film :P A ode mnie, życzę Ci wszystkiego najlepszego, obojętności na innych ludzi, bo tak żyje się łatwiej i szczęścia :D Nie wiem czy masz chłopaka/dziewczynę, ale jeśli nie to kiedyś może znajdziesz kogoś z kim założysz rodzinę, całkiem prawdopodobne jest, że będziesz miała wtedy mnóstwo ludzi, którzy uradują Cię chociażby głupim kwiatkiem czy ciasteczkiem w ten dzień :)

Gość gośćoxy
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów :) wszystkiego najlepszego, oby w twoim życiu było jak najmniej ludzi jak ta twoja współpracowniczka. Życzę Ci aby otaczali cię sami prawdziwie życzliwi ludzie. Życzyłbym Ci jeszcze 100 lat ale no nie wiem czy chciałabyś aż tyle :) miłego wieczora

Gość gość
Dziekuje pieknie Wam;) Wiecie ja rozumiem ze wiekszosc moze nie pamietac szczegolnie ci facebookowi znajomi;) nie mam pretensji Chodzi mi o tych najblizszych z ktorymi utrzymuje kontakt stały i wiedza ktorego mam urodziny, nawet oni nie zlozyli mi życzen.

Gość gośćoxy
To przykre że najbliżsi zapominają o urodzinach, choć z drugiej strony obchodzenie urodzin czasem jest frustrujące że względu na wzrastającą liczbę. Lepiej świętować imieniny, człowiek mniej się stresuje. Więc być może znajomi składali Ci życzenia w dniu imienin :)

Gość gość
Nie nie obchodze imienin. To prawda ze nie jest to powodvdo radosci ze robie sie coraz starsza. Jakbyscie zareagowalivna takich znajomych , gdyby was olali odezwali byscie sie pozniej do nich? Mi jest przykro mam zamiar nie odzywac sie w ogóle..

Gość gośćoxy
Jak ktoś mi nie składa życzeń to odwdzięczam się tym samym.