Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić żeby przestał wypisywać i grozić że się zabije?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakiś czas temu faceta, wydawał się sympatyczny wiec spotykaliśmy się czasami i dużo pisaliśmy. Nic nie zapowiadało tego, co jest teraz. Jeśli nie odpisałam w ciągu 15 minut na coś zaczyna do mnie pisać po kilka wiadomości długich i wydzwania do mnie nawet kiedy jestem niedostępna nie wiem po co. Ostatnio jest coraz gorzej, napisałam, że mnie nie będzie bo robię coś ze współlokatorka (naszczescie studiuję trochę daleko)wiec nie mogę pisać poki co. Napisał, że rozumie a jak zobaczyłam telefon znowu było bardzo dużo wiadomości i kilka nieodebranych połączeń. Raz tez nie odpisałam przez godzinę to pisał raz na WhatsApp a raz na Facebooku, plus dzwonienie. Mam już dość, nic do niego nie mam ale tak mnie denerwuje że mam ochotę odebrać i zacząć wyklinać. Już z nim o tym rozmawiałam, niby przyjął to do wiadomości ale nadal wypisuje i chce do mnie dzwonić. Jak już zadzwoni to nie mówi nic konkretnego tylko ciagle to samo. Wiem, że się zakochał, wiem też, że dałam mu nadzieje spotykając sie. Nikt mnie tak nie zniechęcił do siebie jak on tym dziecinnym zachowaniem, zaczęłam się dystansować to zaczął wypisywać jeszcze bardziej, wysyłać mi swoje zdjęcia. Nie można powiedzieć mu prosto, że nie chcę już tak kontaktu bo on wpada w panikę jak jakiś psychol. Powiedziałam, że nie pasujemy do siebie i związek na odległość to nie jest coś dla mnie ale że lubię go. Na 3 godziny był spokój a potem znowu raz napisał na whats app a za 2 minuty na fb i tak było też z dzwonieniem, chciał porozmawiać jak dawniej, napisałam, że nie będzie jak dawniej. Zaczął wypisywać więc zablokowałam dla niego wiadomości na fb, to wstawił mi post na tablicę (po tym go zablokowałam całkiem), napisał do mojej koleżanki, że jest moim chłopakiem, że chciałby mi kupić coś małego i żeby mu pomogła, napisał do niej bo często mnie oznacza. Już nie wytrzymuje psychicznie z tym. Dzisiaj napisał że planuje skoczyć z okna bo jego życie nie ma sensu ale ja nawet nie mam ochotę wchodzić w dyskusje.

Gość gość
Zablokuj go na FB, na telefonie i na wszystkim innym. Zerwij kontakt i nie odpowiadaj pod żadnym pozorem.

Gość gość
A i przestanie kłamać, że studiujesz! Tyle błędów w jednym krótkim poście :O

Gość gość
@ 19:56 Obecnie 100% studentek pisze z błędami. To całkowicie normalne i naturalne, ponieważ język polski jest obiektywnie bardzo trudny. Jest to język wymierający, którym posługuje się coraz mniej osób. Podstawowym językiem w komunikacji międzynarodowej jest angielski.

Gość gość
I jeszcze małpka w tekście :( Boże chroń Polskę przed młodą ciemnotą :(

Gość gość
To że ktoś chce sie zabić? to złe? Jednego idioty mniej powinny być takie specjalne prywatne oczywiście domy dla samobójców, jednego idioty mniej, on jest wolny i my, dlaczego mamy tego zabraniać i żeby dziec***atrzyły że ktoś powiesił się na huśtawce powinny być wyznaczone do tego miejsca

Gość gość
@ oznacza "at". Wyrażenie "@ 19:56" znaczy że wpis stanowi odpowiedź na wpis z 19:56 Oryginalny system tego forum też jest oparty o język angielski.

Gość gość
Pasujecie do siebie niech się przeprowadzi.

Gość gość
To że ktoś się chce powiesić to ok rozumiem ale do cholry dlaczego na oczach innych ludzi, powinno być prawo które pozwala na popełnianie samobójstw.

Gość _młoda93
Nikt mi nie doradzi :(

Gość gość
Jednak się nie zabił, odezwał się znowu, wysyła mi serduszka

Gość gość
Dlatego jestem za wprowadzeniem domów dla samobójców i każdy sobie może tam przyjść i skończyć ze sobą, proste i nikt niczego nawet nie wie tak problemy się rozwiązuje a nie biedni samobójcy muszą się wałęsać po lasach i dotykać jeszcze gałęzi jak chce to sie zabije wcześniej czy później.

Gość gość
Nie martw się. Przecież dzisiaj problem sam się rozwiąże. :)