Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest wredne?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zawsze moim marzeniem było, ze jak będę w ciąży to chciałabym mieć syna. I wiedziała o tym moja rodzina. Na wieść że jestem w ciąży mówili innym "ale wiesz ona chce mieć syna a napewno nie będzie go miała!" od samego początku. Później każdy się że mnie śmiał że napewno syna mieć nie będę. A mówili go głównie ci którzy mieli córkę. Ciągle dogadywanie nie będziesz mieć tego syna będziesz mieć córkę. I czuję to tak jakby każdy był do mnie wrogo nastawionym, bo wiedząc że moim pragnieniem od zawsze był syn, po prostu mi dogadywali. Czy tylko jestem przewrażliwiona i ludzie po prostu tacy są że jak poznaja kogoś pragnienia to chcą zrobić na złość? Oczywiście wszyscy mieli rację... Tylko ja żyłam nadzieja. Ale i tak mam żal do nich że pomimo ze jeszcze nie miałam brzucha, jeszcze lekarz sam nie wiedział a oni wiedzac o moim marzeniu dogadywali mi. I ciągle tylko ta płeć płeć i płeć. Nic więcej nie mówili, nie gratulowali tylko komentarze o płci. Nawet ja nic nie mówiłam mówiłam że nie wiem jak nie wiedziałam a oni i tak...

Gość gość
oczywiście, że wredne ja bym odpaliła nieprzychylnych mi ludzi po co się z kimś takim spotykać? tak czy owak gratuluję córki, może będzie chłopaczycą, czasami tak potem jest ;)