Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest szansa na odzyskanie wypłaty? Bankomat nie wypłacił pieniędzy...

Polecane posty

Gość gość

Dziś postanowiłam wyciągnąć pieniądze z bankomatu, skończyło się na tym, że zablokowali mi kartę i pieniądze a gotówki nie mam :/ Po podaniu kwoty jaką chciałam wyciągnąć bankomat długo myślał, jakby się zaciął, mielił, nie podał informacji żeby wyciągnąć kartę chociaż już wyszła. Ja głupia nie wiedziałam, że po 30 sekundach ją "pożre". Pożarło, pojawiła się informacja, że karta jest zablokowana, w domu sprawdziłam że kwota też :/ Dzwoniłam, zgłaszałam ale czy to coś da? Mam konto w PKO BP, bankomat należał do PKO SA. Miałyście taką sytuację? Jaka jest szansa że ta kwota nie zostanie zaksięgowana albo że reklamacja przyniesie skutek? Jestem załamana...

Gość gość
Oczywiście po pożarciu karty system się zresetował a pieniądze nie wyszły...

Gość gość
Idz do banku, tam wszystko zglos. Przez telefon pewnie nic nie załatwią. Spokojnie, sytuacja jest do uratowania.

Gość gość
Tak, mój znajomy miał. Ale zgłosił to natychmiast w placówce banku, przy której był bankomat. (tam wypełnił druk reklamacji->wprowadzony do systemu) Napisz maila do obu banków i zapytaj na infolinii, gdzie powinnaś zgłosić reklamację. Dokładnie opisz w którym miejscu jest bankomat oraz jaką kwotę chciałaś wypłacić. Znajomy miał problem z wpłacaniem pieniędzy.

Gość gość
Naczytałam się że wiele osób w ten sposób straciło swoje pieniądze. Jutro tam pójdę, na pewno nie zaszkodzi. Już nigdy nie skorzystam z bankomatu :/

Gość gość
aaa to inna sytuacja idź do placówki (przynajmniej wypłacisz pieniadze i dowiesz sie co zrobic z karta)

Gość gość
gość dziś Nie mam czego już wypłacić. Mam blokadę i pewnie jutro zostanie to już zaksięgowane...

Gość gość
gość dziś Dzwoniłam. Kartę bank już unieważnił, wszystko zgłoszone. Co wyszło z tym Twoim znajomym?

Gość gość
Zwyczajnie rozpił się z rozpaczy a żeby mieć kasę na alkohol został męską prostytutką, czyli ogólnie słabo :-O

Gość gość
z monitoringu przy bankomacie wynika autorko że jesteś blondynką a PKO BP reklamacji od blondynek nie uwzględnia .Bo Zgłaszaja najgłupsze reklamacje.

Gość gość
oczywiscie ze tak napisz reklamacje pisemnie i zgłos ustnie, bankomat mogl sie zawiesic dobrze zebys pamietała godzine wydarzenia, onie wiedza ile ładują do szuflady kasy i ile wyszło w ciągu dnia, więc sprawdza czy jest nadwyzka:)

Gość gość
na chuuj odgrzewacie takie kotlety wy pierdoIone szmatławce? To jak ruhać trupa :o zabijcie sie przegrywy