Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmmmm96

Nie umiem zagadać, boję się podejść do mężczyzny.

Polecane posty

Gość gość taki jeden
Poproś o coś, zapytaj, zwróć się o jakąś banalną pomoc. Żeby zacząć. Albo zagadaj do mnie.

Gość gość taki jeden
Poza tym dziewczyno masz 22l. Całe życie przed Tobą. Nawet jak się spalisz. To będziesziec ten krok za sobą.

Gość gość
"ale męczyłem się bo myślałam" ;)🖐️

Gość gość
Mam zamiar zmienić pracę na taką bardziej wyjazdową, to może będzie trochę latwiej. Telefon poprawia na męską formę i różne slowa a nie zawsze zauważe.

Gość Mmmmmmm96
Mam zamiar zmienić pracę na taką bardziej wyjazdową, to może będzie trochę latwiej. Telefon poprawia na męską formę i różne slowa a nie zawsze zauważe.

Gość nikt ktos
jesli aż tak Cie to odstrasza zrobmy scenkę i wyciagnij z niej wnioski

Gość Mmmmmmm96
Póki co to najłatwiej mi jest rozmawiać przez internet, ale jak na razie to były zawsze tylko propozycje seksualne. A nawet nie mam zdjęcia.

Gość nikt ktos
no wiesz zalezy tez co Ty uwazasz jako propozycję seksualną

Gość nikt ktos
nie zrozum mnie źle nie mówie tutaj o samym stosunku tylko o grze słowno fizycznej flircie

Gość gość
Do autorki. Potrzebny Ci związek z dużo starszym mężczyzna. Może nie związek ale romans. Wtedy zabierzesz pewności siebie a z drugiej strony dużo starsi nie tylko na sex lecą.

Gość nikt ktos
heh nie podważam Twojej teorii ale również się z nią nie zgadzam starszy z odzysku również może być starym sfrustrowanym zbokiem ktory nie mógł wcześniej spełnić swoich fantazji i jszcze zalezy jak starszych

Gość gość
Myślę że o 10 lat starszy mię koniecznie musi być z odzysku a da jej wszystko czego potrzebuje. Pokaże miejsca gdzie chodzą 30 latkowie, ich sposób życia i w seksie dużo nauczy.

Gość nikt ktos
wg mnie to nie do konca dobry tok myslenia wystarczy np 20 kikulatek z lekkim bagazem doswiadczen niekoniecznie małżeńskich a dziewczyna może poznać na prawde szalone zycie nie martwiac sie o humory faceta kryzysu wieku sredniego

Gość gość
Ale 20 kilkulatek rzadko ma kase i pozycje zawodowa. :)))) Poza tym tu nie chodzi o szaleństwo ale całkiem coś innego. O traktowanie kobiety jak kobiety a nie jak partnerki. ;) jeśli wiesz o co chodzi.

Gość Mmmmmmm96
No jeśli ktoś na początku rozmowy napiszę do mnie, że chce nagie zdjęcie albo sam wysyła zdjęcie swojego penisa to niestety ale nie dla mnie takie znajomości, albo niby na początku jest normalnie a potem tekst "bądź grzeczna i wyślij zdjęcie nóżek, dekoltu tatusiowi". Albo prostu z mostu propozycja niezobowiązującego sexu. Przepraszam ale mi się takie coś nie podoba.

Gość nikt ktos
rozumiiem o co chodzi ze nie polega to tylko na przyjsciu seksie i baj ale jesli ma to być romans zwłaszcza po nie udanym zwiazku musza byc emocje łzy szczerosc a nie siusiu paciorek i spac

Gość Mmmmmmm96
Ja nigdy nie wymagałam by mężczyzna był przystojny czy bogaty, nie chce tylko by był leniwy, wystarczy by chodził do pracy czy też uczył się, chciałabym żeby był wierny ,miły , pracowity, zabawny , żeby mnie szanował wspierał, kochał. To nie są wielkie wymagania.

Gość Mmmmmmm96
Ale też nie jestem osobą która by poszła od tak do łóżka z osobą którą krótko zna. Ja nie umialabym przespac się z kimś nie będąc z tą osobą w związku.

Gość nikt ktos
wiesz nze temat urody to temat rzeka/ ale moze właśnie jemu zabrakło tych emocji może tak go kochałaś ze nawet nie zrobiłaś mu awantury nie udałaś focha a to błąd niestety duży związek to gra ważne tylko zeby nie przegiąć a jak masz na imię jesli Ci to nie przeszkadza

Gość nikt ktos
i nigdy nie miałas takiego nawet krótkiego przebłysku nawet po spozyciu

Gość Mmmmmmm96
Nie raz widział jak płacze i jak proszę by przestał, mówiłam od samego początku, widział moja zazdrość, potem widział moje łzy i słyszał jak nie raz prosiłam go by przestał. Tak patrzył jak łzy mi lecą słuchał jak go proszę by już z tamtą nie pisał k w tym czasie wysyłał jej smsy i od razu usuwał.

Gość Mmmmmmm96
Dobrze wiedział że jestem zazdrosna , sam nawet mi powiedział w oczy że lubi moja zazdrość. Nie interesowało go to że sprawia mi to ból, że płacze, ważne było że byłam zazdrosna. Próbowałam nie być zazdrosna, ale wtedy robił wszystko żeby jak najbardziej mnie zabolało. A potem zaczął zdradzać.

Gość gość
Sorry ale nie jesteś i teresujaca osob a. To widać nawet po kilku twoich wypowiedziach.

Gość nikt ktos
i to jest to czego niemogę sobie uswiadomić a co on na to

Gość nikt ktos
i dlatego pisałem Ci od początku on Cie tak upokazał tymi sms a Ty tylko płakałas niestety wpadłaś w sidła miłości i choćby ciebe to miało jeszcze bardziej zaboleć trzeba było mu powiedzieć wy...dalaj

Gość Mmmmmmm96
Wiem że nie jestem interesująca, zdaje sobie z tego sprawę. A też były fochy i mówiłam że nie będę czegoś takiego tolerowac, a on i tak swoje. Byłam głupia, zbyt bardzo kochałam, potem bałam się samotności , która okazała się lepsza niż ten związek.

Gość nikt ktos
to nie prawda ze jestes nieinteresująca po prostu popadłaś w sidła miłości które zasłoniły Ci oczy . wiem z własnego doświadczenia iz lepiej być sam niż żyć w jakiejs patologi chocby małżenskiej dlatego prosze Cie wycią wnioski z tej rozmowy i jeśli kiedyś stanie w drzwiach Waszego domu dobrze się zastanów czy gon wpuścić

Gość Mmmmmmm96
Wyciągnęłam wnioski i nie pozwolę siebie już tak traktować, jednak trudniej teraz u mnie z zaufaniem ale przecież nie mogę teraz myśleć ze każda jedna osoba mnie zdradzi tylko dlatego że były tak a nie inaczej mnie potraktował.

Gość nikt ktos
nie ja oczywiscie tak nie twierdze tylko mowie kochaj uwielbiaj ale trzymaj trche krótko nie zgadzaj bezgranicznie sie na wszystko i sprawdzaj to nie prawda ze jestes nieinteresująca masz dopiero zycie przed soba dziecko ciekawa prace a wiec dla kogo zyć tylko sprobuj znalezc sobie kogos zeby miec z kim zyc

Gość nikt ktos
jestes młoda interesująca osoba na starcie w zyciu masz dziecko wykształcenie prace i nadzieje . ja choc jestem niewiele starszy juz przegrałem swoje zycie i czekam tylko na koniec wegetacji. mimo wszystko mam nadzieje ze mogłem jeszcze komus pomoc