Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmmmm96

Nie umiem zagadać, boję się podejść do mężczyzny.

Polecane posty

Gość gość
4 lata z kimś takim? Czemu chciałaś z nim być? Jeśli chcesz być kochana i szanowana musisz sama się odezwać i starać o mężczyznę bo tylko dupki dziś zagadują bo tylko tacy mają głównie powodzenie.

Gość Mmmmmmm96
nikt ktos Myślę że z nas obojga to ja jestem przegrana. Wlasni rodzice się mnie wstydzą. Jestem nieudacznikiem życiowym , ale udaje codziennie że jestem szczęśliwa. W sumie to już nie oczekuje że kiedyś kogoś znajdę, ale chciałabym móc normalnie porozmawiać, może mieć kolegę.

Gość prawi 124
urody nie poprawisz .. Ale moższe zbić wagę .. Wiekszosc facetów nie przepada za kobietami o wadze powyżej 65 kg .. Mnie na przyklad interesują tylko panny 48-58 kg Na ciższe nawet nie zwracam uwagi . Możesz popracować równiez nad ubiorem . Staraj sie ubierać seksownie , ale nie komicznie . Nie przesadzaj z różowym

Gość prawi 124
Niestety większosc facetów lubi kobiety wyzywające https://www.youtube.com/watch?v=C7gJ3u3gF18 Wyzywyjące = świadome własnej wartośći Jesli dziewczyna uważa się za atrakcyjną to facet równiez będzię ją za taką uważał . nie jest to wtedy zwykła pani , szara myszka , ale sexy lachon . Który wchodzi w życie jak w masło. Nawet jeśli jesteś niepewna siebie warto przynajmniej sprawiać pozory zadziorności .. Taka osoba zawsze wygrywa

Gość Mmmmmmm96
Nie jestem gruba. Ale i tak się odchudzam. Do mnie seksowny ubiór nie pasuję a sama też czuje się w tym jak klaun i pewnie też tak wyglądam. Ale z tą waga to też nie powinieneś oceniać bo co innego jak ktoś waży 65kg i nie ćwiczy a co innego jak ktoś chodzi kilka razy w tygodniu na siłownię. I też zależy od wzrostu.

Gość prawi 124
pierwsza dziewczyna podoba się przynjamniej 85 % facetów Oczywiscie zawsze znajdzie sie taki dla którego jest zbyt wyzywająca . Nie zmienia to faktu ze i tak 85 % na nią poleci albo zerknie okiem , bo to przyciąga , natury męskiej się nie oszuka natomiast druga jest atrakcyjna dla około 1 % facetów pozostałe 99 % nawet na nią nie spojrzy . Będzie wolało przyjrzeć się przebarwiającemu się jesienią klonowi niż temu grubasowi ..Niestety.

Gość Mmmmmmm96
Oczywiście co się komu podoba i jak kto lubi tak się ubiera, ale sama nigdy bym się tak nie ubrała jak kobieta z pierwszego filmiku, bo mi osobiście się nie podoba.

Gość Mmmmmmm96
I też pokazujesz 2 skrajności tak jakby nic nie było po środku.

Gość prawi 124
Oczywiście co się komu podoba i jak kto lubi tak się ubiera, ale sama nigdy bym się tak nie ubrała jak kobieta z pierwszego filmiku, bo mi osobiście się nie podoba. To co się kobietom nie podoba zwykle dla mężczyzn jest marzeniem .. Każdy chciałby podświadomie z******tego lachona na widok którego innym ślinka cieknie .. A gruubasa nikt nie wezmie , bo sąsiad nie będzie go zazdrościł .. Tylko będzie sie z ciebie smial ze masz takiego paszteta na dziewczynę https://www.youtube.com/watch?v=xSWY2v1ho2U&t=1s

Gość prawi 124
Niestety taka jest prawda .. A takich legginsów nie trzeba wcale nosić codziennie ,a nawet to nie jest wskazane .. Wystarczy raz na jakiś czas ( raz w tygodniu ) .. A wtedy twój facet od razu doceni twoją odwagę i uzna , że nie jesteś leszczem .

Gość prawi 124
Pamiętam moją nauczycielkę w legginsach Wszyscy twierdzili , że daje radę

Gość prawi 124
Nawet jeśli założysz takie legginsy raz na miesiąc .. To twoja wartośc w oczach każdego faceta który cie spotyka codziennie , nawet sąsiada wzrośnie Wszyscy uznają cie za niezłą duópeczkę,, a nie leszcza. Sam wiem po sobie .

Gość prawi 124
pomogłem na tyle ile mogłem. Z resztą musisz sobie poradzić sama.

Gość prawi 124
80 % facetów uważa, że kobiety które nigdy nie noszą legginsów za nieatrakcyjne fizyznie i nieciekawe..

Gość Mmmmmmm96
Nawet jeśli założysz takie legginsy raz na miesiąc .. To twoja wartośc w oczach każdego faceta który cie spotyka codziennie , nawet sąsiada wzrośnie Wszyscy uznają cie za niezłą duópeczkę,, a nie leszcza. Sam wiem po sobie . X Nie chce się tak ubierać i z pewnością nie chce by tacy mężczyźni się mną interesowali. Nie chcę być uważana za "niezła doopeczke". Dla mnie osobiście leginsy są tandetne, ale to tylko moje zdanie.

Gość prawi 124
Potrzebowałaś brutalnej prawdy , a nie pocieszenia . Doskonale wiesz, ze pocieszenie nie sprawi , że twoja atrakcyjność wzronie o 10 % nie wzrośnie .. Bierz sie do roboty, a uzyskasz wymarzone 10 %

Gość Mmmmmmm96
80 % facetów uważa, że kobiety które nigdy nie noszą legginsów za nieatrakcyjne fizyznie i nieciekawe.. X To mnie te 80% nie interesuje.

Gość Mmmmmmm96
Nie jestem gruba i nie zamierzam ubierać się moim zdaniem tandetnie tylko po to żeby zwrócić uwagę mężczyzny który by mnie nie interesowal.

Gość prawi 124
tandetne i słabe są panny, , które nie zakladają legginsów.. Natury nie oszukasz

Gość Mmmmmmm96
Dla mnie to tandeta, nie podoba mi się i zawsze będę uważała to za tandetę. Swojego zdania nie zmienię, tylko dlatego że ty uważasz inaczej. Tobie się podoba ok, ale mi już nie i nie będę się ubierać tak tylko po to żeby ktoś się popatrzył. Sama tez nie lubię zwracać na siebie uwage.

Gość prawi 124
powodzenia !!!! Na pewno będziesz go potrzebować hehe

Gość Mmmmmmm96
Przykro mi, ale dla mnie mężczyzna który uważa że tak powinnam się ubierać nie jest dla mnie interesujący.

Gość gość
Ten prawik to debil z szowinistycznymi poglądami, nie warto z nim pisać, bo to zwykły zboczeniec. Autorko nie czytaj jego postów bo on tu jest znany z tego że same bzdury pisze.

Gość gość
Skoro łatwiej c***isać to pisz z innymi, w końcu znajdzie się ktoś sensowny, potem może przy spotkania trochę będzie łatwiej nawiązywać kontakty z mężczyznami (oczywiście umawiaj się zawsze tylko w publicznych miejscach informujac innych gdzie i z kim idziesz, nie można nikomu ufać)