Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

JA mam prawie 29 lat i nigdy nie pracowałem i nie pracuje ,nigdy nic nie zarobi

Polecane posty

Gość gość

i w urzędzie pracy zarejestrowany byłem i po stażach chodziłem wysyłany i nigdzie mnie nie przyjęli ani nie udało się mnie nigdzie dostać aż się wyrejestrowałem z urzędu bo się wnerwiłem .No i co i żyje a nie wysyłają do jakiś cieci co by chciały żeby od razu wszystko umieć na wszystkim się znać ,żeby wszystko zrobić solidnie nic nie można się zapytać bo zaraz bo przeszkadzam innym w pracy ;/ to ja w tyłku mam ja to byłem kiedyś w takim jak pośrednik pracy otworzyli u mnie w mieście a to była praca zaa granicą w holandii do zrywania pomidorów jakieś roboty w polu przy zrywaniu warzyw na plantacji całe tam ogrody jakieś szklarnie ale ja nie wiedziałem co to dokładnie jest i poszedłem sprawdzić .TO była tam taka laska za biurkiem co była podobno rok ode mnie starsza i rozmawiam z nią a ona zdziwiona że ja mam tyle lat i nigdy nie pracowałem i coś ona mówi że ona jest rok starsza ,że pracuje w tym zawodzie swoim od dziesięciu lat i już jest zmęczona pracą swoją ;/ no i coś gadała mnie ale serio pan nigdzie nigdy nie pracował ? ja mówie że tak serio a ona coś że pracodawcy by się mnie bali w takim wieku jak mam teraz przyjąć nawet do pracy jak nigdzie nie robiłem jeszcze xd albo potem idę drugi raz jej zanoszę jakieś swoje dyplomy i pytałem się jej czy mają inne oferty w polsce a nie że zaa granicą bo ja bym chciał u nas w kraju xd no to ona że w kraju mają tylko oferty do marketów jakieś rozładowywanie towarów ale gdzie to mają te oferty nie pokazała ani nie powiedziała jakie to firmy i jakie te nazwy tych marketow co niby mają te oferty xd wielce mądra bo była tam trzy miesiące a potem to gofno jej zlikwidowali i po trzech miesiącach tego pośrednictwa pracy nie bylo już po nim po tym nawet śladu xd tak szukała solidnie pracowników że pobyła może miesiąc i połowę tam a potem zaraz była kartka wywieszona żeby się kontaktować z pracodawcą w innym mieście z tej firmy xd a mnie się mądrzyła tylko zaraz to gofno zlikwidowane zostało a ja tam poszedłem z ciekawości a ona mnie jak jakiegoś dziwaka jakiegoś nieudacznika życiowego gamonia potraktowała xd to zawinęli jej ten interes że po trzech miesiącach koniec było i nie ma tego i pusta witryna i po co się mądrzyć było i prawić kazania xd ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować