Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie ogłoszenia erotyczne o treści...

Polecane posty

Gość gość

"Oczekuję higieny i sam/ a ją gwarantuje " :D Jest to aż zabawne bo to chyba tak oczywista oczywistość, że każdy powinien to wiedzieć, chyba, że wielu ludzi to brudasy, nie wiem, ale dla mnie to jakaś masakra. Czyli to wygląda tak jakby ci ludzie mieli bardzo niskie wymagania, nie oczekując atrakcyjności fizycznej ( albo też intelektualnej), tylko tak oczywistej rzeczy jak higieny i im to wystarcza :O

Gość gość
ale to ogłoszenie i warunki minimum, dla zdesperowanych, lub dla tych, którzy nie chcę się bawić w podrywanie, uwodzenie itd.

Gość gość
Pewnie zdesperowanych bo dla mnie np. przede wszystkim kochanek musi mnie pociągać fizycznie, a i dobrze by bylo gdyby byl inteligentny i fajnie sie z nim gadało po seksie. Także higiena to tak podstawowa sprawa jak umiejetnosc osiagniecia wzwodu np., cos oczywistego. Nie wiem w jakich kregach sie obracaja ci ludzie, ze zakladaja, ze ktos moze nie przestrzegac higieny

Gość gość
masz rację, ale jest jeszcze jeden aspekt - inny niż ogłoszenie - spontaniczny, cudowny, dziki jednorazowy i do widzenia. Lepsze niż kochanek moim zdaniem.

Gość gość
Jak się czyta Twoje wypociny to problem wzwodu jest gwarantowany .:-) A tak na poważnie to ludzie którzy się spotykają w wiadomym celu robią swoje i pa pa do nastepnego razu. Rozmawiać po seksie to można ze swoją kobietą . Kochanka nie jest do rozmowy tylko od ru...ia ..

Gość gość
Zależy jakie kto ma standardy, ja ze swoimi kochankami oprócz seksu często się też przyjaźniłam. Ale nawet gdybym chciała kochanka na jeden raz to musiałby przynajmniej mnie pociagać, a nie tylko dbac o higiene... Chociaż może i sa tak=cy ,ktorzy pojda do lozka z byle kim byle nie smierdzial :D

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń miedzy kobietą a mężczyzną .

Gość gość
I nawet w niezobowiazujących relacjach nieraz gdzies mnie zapraszali np. do kina, albo na wspolny wyjazd, zwykle zwierzalismy sie sobie, rozmawialismy zawsze po seksie... Ja nie wyobrazam sobie żeby facet po seksie ze mna nie chcial rozmawiac tylko wstal i wyszedl i szczerze to nie spotkala mnie taka sytuacja, nawet przy jednorazowym seksie. No ale może trafialismy na rozne typy partnerow i stad te roznice w pogladach

Gość gość
Ta niby przyjaźń to tylko pozory .. Seks i tylko to się liczy między kochankami . Reszta to iluzja .

Gość gość
Ale tak czy inaczej nie poszłabym do łóżka z byle kim, byle tylko dbał o hiegiene...

Gość gość
Wiesz na czym polega układ ? Ustala się pewne zasady .. Jeśli facet szuka seksu to nie będzie tracił czasu na rozmowę i udawanie czegoś co nie istnieje .. Nie bedzie udawał przyjaźni.

Gość gość
Czasami nie trzeba udawać ;)

Gość gość
Ależ oczywiście każdy ma swoje warunki . Mnie wystarczy by kobieta była sobą nie udawała.. Higiena to sprawa oczywista ... Nie musi być super atrajcyjna ,wystarczy by mnie czymś zaintrygowała,by miała to coś..

Gość gość
Owszem czasami nie trzeba udawać.. Jednak warto ustalić pewne zasady na samym początku .

Gość gość
Fakt zaproszenia nie świadczy o przyjaźni.

Gość gość
Ale szczere zwierzenia już świadczą. Zaproszenia były tylko przykładem na to, że znajomość bez zobowiązań nie musi wbrew pozorom opiekać sie tylko na seksi

Gość gość
Tracimy kobiety czas na jałowe dyskusje. Przejdźmy do czynów. Mó adres twojgosc1000@gmail.com

Gość gość
a co powiesz o takim dialogu na portalu erotycznym. Czujesz ten smród: Medmen_powraca: co śnieg nosi MarekBer: nie, była wylać siki jasona Medmen_powraca: czy kapuche zmarznięta kaczorek1236: marek ty idioto nie pisz takich glupot Medmen_powraca: hahahaha MarekBer: a co, wylewasz przez okno? kaczorek1236: on chodzi do lazienki sikac Medmen_powraca: zombiak szambo im wykopał hahaha MarekBer: widziałem , jak chodzi do łazienki MarekBer: podkładasz mu plastikowe wiadro, a on w nie leje MarekBer: a jak cię nie ma w pokoju, to leje za wersalkę kaczorek1236: my nie mamy werswalki MarekBer: już nie macie, bo zgniła kaczorek1236: chyba widac tapczan Medmen_powraca: wodzu zajszczany przez kajtka Medmen_powraca: zdejmij przescieradło MarekBer: żeby ten tapczan umiał mówić. MarekBer: to mnie jason odbanuj, jak masz jaja zombi2: to jest przescieradlo przeciwodlezynowe MarekBer: załóż mu gosia szlaufa na k****a i wystaw za okno MarekBer: oszczędzisz sobie roboty MarekBer: jason, coraz więcej chlejesz, do wesela nie dociągniesz MarekBer: jason, co masz taki cienki głos jak pedał? MarekBer: w dupcie to możesz sobie zapiąć kozę w tym swoim pgr MarekBer: albo młodego warchlaka MarekBer: myślę, że młody warchlak dałby ci więcej przyjemności MarekBer: jak c***iła odpali, alkoholiku Medmen_powraca: wodzu heter MarekBer: taki z niego heter, jak i z kajtka zombi2: lin nawet po pracy nie daja ci spokoju hihi MarekBer: kajtek był żonaty, do czasu, jak go żona nie przyłapała z majerankiem w sąsieku Medmen_powraca: kajtek to krycha z gazowni MarekBer: jasona niby nie rusza, ale mnie nie odbanuje Medmen_powraca: wodzu bercia ma to co chce spoko MarekBer: gosia też by chciała, ale jasonowi nie staje po pijanemu MarekBer: a że stale chodzi nawalony Medmen_powraca: ale kajtek za to ***** MarekBer: to i gosoa dziewica MarekBer: no, chyba że kajtek Medmen_powraca: juz sam nie wiem haha Medmen_powraca: kto dziewica MarekBer: dobrze, że gosia nie była dziewicą, jak się poznali, bo do tej pory by miała wianek

Gość gość
A skąd wiesz że szczere ? Jesteś raczej naiwna ...

Gość gość
Oczywiście że taka znajomość nie zawsze opiera się tylko na seksie . Ale nie nazywaj tego przyjaźnią..

Gość gość
Mężczyzna czy kobieta chcą się wygadać i tyle...

Gość gość
Mnie by to nie specjalnie interesowało.. Jak już to tylko seks i pa pa do następnego razu.. Nie miał bym ochoty na zwierzenia..

Gość gość
Może ten co podał adres ma ochotę na rozmowę ? Chociaż wątpię jasno się określił...

Gość gość
Ten od adresu. Nie określałem się jasno. Jestem otwarty na propozycje. Rozmowa to podstawa.

Gość gość
do 18:51, od dawna nikt nie włożył odrobiny pracy, zaangażowania w pisaniu tutaj, zatem szacun i buźka dla Ciebie.