Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę kuzynce modelce

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszczę jej wszystkiego. Ma idealną figurę i twarz, jest fotogeniczna. W życiu też jej się układa, ma faceta, który świata poza nią nie widzi, traktuje jak królową. Faceci się przed nią płaszczą, podrywają na facebooku i na żywo, ale nie walą chamskich tekstów tylko piszą wiersze, są bardzo eleganccy, grzeczni i szarmanccy. Oczywiście ona ich wszystkich spławia i nie kryje tych podrywów przed swoim chłopakiem. Ma mnóstwo przyjaciół, gdziekolwiek się pojawia to wszyscy ją uwielbiają. Mieszka w dużym mieście, ciągle robi sesje, pokazy do tego wygrywa konkursy miss. No człowiek ideał, przewyższam ją jedynie kierunkiem studiów na jaki się dostałam, ale to tyle z moich sukcesów. Przy niej jestem zerem, nikim.

Gość gość
Zacznij o siebie dbac, uprawiaj sport aby miec wymarzona figure, poczytaj w necie jaka fryzura do Ciebie pasuje. Znajdz sobie jakies hobby. Badz bardziej pozytywna a co za tym idzie znajdz w sobie cos, co Ci sie podoba. Przez to bedziesz promieniowac dobra energia i inni beda Cie tez inaczej traktowac.

Gość gość
Niestety samym sportem figury nie poprawię. Jestem szczupła, nie mam biustu, do tego krzywe nogi i skolioza... Z twarzy nie jestem najgorsza, ale mam duży i krzywy nos, do tego wypadają mi włosy i są cienkie. Jestem żałosna...

Gość gość
Tez mam duzy nos :) probowalas poprawic go makijazem? I jakies wcierki do wlosow aby poprawic ich porost i kondycje?

Gość gość
Próbowałam wszystkiego... Przez rok wypadła mi połowa włosów. A nochal i tak będzie sterczał i straszył ludzi, nie ważne czy go zamaluję czy nie ;)