Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anonim26

Sprawdzian Przyjaźni

Polecane posty

Cześć, Piszę do was bo mam ogromny problem...Jestem tatą dwójki wspaniałych dzieci (1,5 roku, bliźniaki), niestety z mamą tych dzieci kompletnie mi się nie ułożyło i jesteśmy w trakcie rozwodu (nie będe opisywał czemu itd.) Od 8 lat mam przyjaciółkę, dogadujemy się od początku znajomości bardzo dobrze, zawsze możemy na siebie liczyć, i wiemy o sobie wszystko, przez tą sytuację z moją obecną jeszcze żoną, zbliżyliśmy się do siebie z tą przyjaciółką....(już po tym jak rozpadło się moje małżeństwo, żeby nie było) Traktujemy się prawie jak rodzeństwo ale....coś w ostatnim czasie się zmieniło bynajmniej z mojej strony, spędzamy ze sobą mnóstwo czasu, dużo się razem śmiejemy i rozmawiamy o wielu rzeczach o których nie wie nikt więcej... Chciałbym powiedzieć jej o tym że coś się zmieniło, o tym że coś do niej czuję ale mam pewne wątpliwości...nie chciałbym żeby przez to nasza przyjaźń się rozpadła...ona mi powiedziała kiedyś że nie wie czy potrafiłaby się związać z kimś kto ma dzieci...ale z drugiej strony jak jesteśmy na jakiejś imprezie razem to widzę że ona patrzy trochę inaczej niż jak na przyjaciela i ja na nią też...nie wiem co mam dalej robić, jeżeli się przełamie to nie wiem też jak mam to zrobić żeby nie zepsuć tego co zbudowaliśmy wspólnie przez te 8 lat.... Może ktoś z was miał podobną sytuację albo macie jakieś przemyślenia na ten temat..podzielcie się ze mną tym..... Pozdrawiam Anonim ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować