Anonim26 0 Napisano Październik 16, 2018 Cześć, Piszę do was bo mam ogromny problem...Jestem tatą dwójki wspaniałych dzieci (1,5 roku, bliźniaki), niestety z mamą tych dzieci kompletnie mi się nie ułożyło i jesteśmy w trakcie rozwodu (nie będe opisywał czemu itd.) Od 8 lat mam przyjaciółkę, dogadujemy się od początku znajomości bardzo dobrze, zawsze możemy na siebie liczyć, i wiemy o sobie wszystko, przez tą sytuację z moją obecną jeszcze żoną, zbliżyliśmy się do siebie z tą przyjaciółką....(już po tym jak rozpadło się moje małżeństwo, żeby nie było) Traktujemy się prawie jak rodzeństwo ale....coś w ostatnim czasie się zmieniło bynajmniej z mojej strony, spędzamy ze sobą mnóstwo czasu, dużo się razem śmiejemy i rozmawiamy o wielu rzeczach o których nie wie nikt więcej... Chciałbym powiedzieć jej o tym że coś się zmieniło, o tym że coś do niej czuję ale mam pewne wątpliwości...nie chciałbym żeby przez to nasza przyjaźń się rozpadła...ona mi powiedziała kiedyś że nie wie czy potrafiłaby się związać z kimś kto ma dzieci...ale z drugiej strony jak jesteśmy na jakiejś imprezie razem to widzę że ona patrzy trochę inaczej niż jak na przyjaciela i ja na nią też...nie wiem co mam dalej robić, jeżeli się przełamie to nie wiem też jak mam to zrobić żeby nie zepsuć tego co zbudowaliśmy wspólnie przez te 8 lat.... Może ktoś z was miał podobną sytuację albo macie jakieś przemyślenia na ten temat..podzielcie się ze mną tym..... Pozdrawiam Anonim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach