Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozna byc brzydka, tego sie nie wybiera ale otylosc??

Polecane posty

Gość gość

I plakanie o rodzaj diety.. po prostu dziennie 700 kalorii woda z 2 owoce do tych 700kalorii i po roku 20kilo w dòł.. ktos kto doradza silownie na stratw wagi jest debilem bo na silowni sie zmienia tluszcz w miesnie czyli sie az tak nie chudnie.. nie wybieramy zdrowia wygladu itd.. ale nie rozumiem jak nie mozna po prostu nie zrec..

Gość gość
Spoko, gorsze jest od tego facet z małym pindolem ( na których często się trafia niestety w Polsce ) albo jak facet jest jak wykalaczka lub jak chodzi w bardziej obcisłych spodniach niż kobiety...Wagę można zrzucić, c***owatości niestety nie.

Gość gość
A po co od razu siłka - wystarczy odstawić samochód czy autobus

Gość gość
Spoko, gorsze jest od tego facet z małym pindolem ( na których często się trafia niestety w Polsce ) albo jak facet jest jak wykalaczka lub jak chodzi w bardziej obcisłych spodniach niż kobiety...Wagę można zrzucić, c***owatości niestety nie x mierzyłaś im linijką? a może masz wiadro między nogami?

Gość gość
Mam 50lat,ważę 49 kg ćwiczę,jem praktycznie wszystko w mniejszych ilościach,słodycze zamieniłam na owoce,przez cale życie jestem szczupla,2dzieci urodzilam,menopauza a ja nadal jestem szczupla.pozdrawiam;-)

Gość gość
i ile centymetrów namierzyłaś?

Gość gość
Nie wiem czy wiesz, ale nie tylko po zmierzeniu można stwierdzić, że to mały pindol. Każda kobieta ma też oczy i widzi, a co Ty jakbyś widział takie małe i dużego to byś nie odróżnił? I nie, nie mam wiadra, to jest zbyt oklepany temat z wiadrami, tak mówią Ci co mają małe pindolki. Czemu facet z wiekszym nie jest problemem?

Gość gość
gość dziś Mam 50lat,ważę 49 kg ćwiczę,jem praktycznie wszystko w mniejszych ilościach,słodycze zamieniłam na owoce,przez cale życie jestem szczupla,2dzieci urodzilam,menopauza a ja nadal jestem szczupla.pozdrawiam x No to twój mąz ma niezłego milfa :-)

Gość gość
Widocznie jesteś tak brzydka że nie osiągają pełnego wzwodu To jakiej długośc***enis jest dla ciebie odpowiedni? skoro w Polsce takie małe to podaj kraj w którym średnia długości jest większa niż w Polsce

Gość gość
i dlaczego nie mówisz normalnie typu penis członek prącie tylko jakiś pindol?

Gość gość
A co masz ból d**y na temat rozmiaru? Spoko pewnie znajdzie się taki rodzynek co sie zajmie małym koliberkiem ;)

Gość gość
Czemu niektorzy maja obsesje wagi? To prawie jak choroba psychiczna. Grubych bedzie coraz wiecej, bo jedzenie w PL jest takie, ze za nastepne 10 lat Polacy beda jak Afroamerykanie - wieszosc gruba lub bardzo gruba. Co ty wtedy zrobisz autorze, zwariujesz?

Gość gość
Jedzenie.. no tak mam takie geny to jedzenie itd.. zaloaze sie ze jakby wybuchla wojna to na froncie grubych by nie bylo.. do tej pani piszacej o penisach.. widzisz nie mamy wplywu na twarz , wzrost , wielkosc penisa.. ale na to co wrzucamy do brzuszka juz tak. Poza tym gdybym byl kobieta nie napisalbym ze w polsce sa same male penisy bo to tak jakbys wszystkie widziala?

Gość gość
Niech jakas baba je dsiennie 700 kalorii plus 2 owoce chyba ze robi na fabryce ale cos ciezko to 1000 kalorii plus dwa owoce.. nie nagra caly rok zeby byl dowod iz nie podjada.. i niech nie zchudnie to uwierze ze to wina jedzenia.. niestety kiedys ciasto sie dziwlilo na wiele osob i kazdy zjadl maly kawalek a dzis.. o kawka z cukrem o paczek o lody o obiad.. frytki? Buleczki? No przeciez ze buleczki a dupa rosnie

Gość gość
Nie wiem jak mozna byc takim idiota , by sadzić po sobie , iz wszyscy ludzie sa tak prości jak budowa cepa :) Oraz, ze 700 cal zaspokoi podstawowe zapotrzebowanie energetyczne osoby o wadze np. 100kg.. Własnie porady takich domorosłych wszystkowiedzacych mądrali sa najgłupszą rzecza jaka może przytrafic sie otyłej osobie.. Otyłośc ma swoje zródło w psychice + choroby związane z otyłościa. I nie pisze tu o 10 kg nadwagi, tylko o otyłosci tak powyżej 30 kg.. Anoreksja i bulimia to choroby psychiczne.. otyłośc też.

Gość gość
Widać że to jakiś stulejarz musiał pisać, bo kompletnie się nie zna na temat otyłości i diety. Po pierwsze dieta nie oznacza nie jedzenie, bo to gorsze jest i bez efektu. Po drugie 700kalorii? wiesz o tym, że przeciętna osoba która skończyła chociaż podstawówkę to wie że taka dieta prędzej by zabiła czy utrzymała wagę niż straciła. Trzeba jeść, ale z głową i omijać pewne produkty. 5 Posiłków dziennie, w tym jeden owoce, można ćwiczyć typu rowerek stacjonarny ( bo to jest plus taki, że w każdą pogodę można i w każdych godzinach i bez krępowania się ), wysypiać się ( tak, to też jest ważne ), pić MINIMUM1.5L wody, a najlepiej 2L, SYSTEMATYCZNOŚĆ w jedzeniu. I waga leci. Jeśli miałabym mieć faceta o takim poziomie IQ jak ten facet co założył temat to zdecydowanie wolałabym być sama niż się męczyć z amebą.

Gość gość
Debilu .. nie ma co rozdrabniac kazdego kilograma na zasadzie.. a bo tata mowil ze nic nie osiagne itd... tak sie ludziom tylko wmawia kolejne depresje.. po prostu jestes gruba, przestan jesc.. tak jak byla wojna albo jak byla bieda kazdy jadl 2000kalorii jesli byl 80kg facetem .. a to nie bylo tak ze jedli kromke chleba i zyja do dzis.. ale pomijajac .. uwazasz ze nie mozna jesc 700 kalori? Czy nawet 1000 pijac do tego..? Logiczne ze jest to podane dla osoby np 165cm wazacej 70kg a chcacej wazyc 50 nie wykonujacej jakiejs mega ciezkie pracy.. to co moze lepiej silownia.. iech zbijq tlusz w miesnie,, potem diety,, kolejna kasa z rozpisywania diet i jakies spalacze tluszczu.. generalnie zasada taka twoj limi kalorii 1400 czy tam 2000 czy 2500 odejmij polowe i po roku schudniesz i 20kg..

Gość gość
NIENAWIDZE SALCESONÓW

Gość gość
Ty nie masz faceta.. a jak juz jest u innej jestes idiotka.. nie chce mi sie tego tlumaczyc .. tepa dzido 5 posilko to taki sam mit jak ilosc kolrii .. to ludzie ktorzy byli biedni i zyja po 90lat jedli pewnie 5 posilkow ale w myslach.. jak ja mialbym taka aone korzystalbym z dziwek

Gość gość
Jaka trzeba byc idiotka aby nie zrozumiec co koles napisal.. masz po prostu nie zrec .. jak jestes mega glodna to sie idzie i je troche warzyw owoca kanapke i przekracza 1000kalorii a nie 5 posilkow spalacze tluszczu silownia itd zeby dietetu mial kase jak brac.. i te 1.5l wody.. cale zycie pije max 1litr i mi starcza ja schudlam 25kg a jadlam cos okolo 750kalorii , moja dawka prawidlowa bylo cos okolo 1500.. zreszta to nawet na necie mozna wyliczyc.. i co nie umarla.. malo tego czuje sie swietnie.. i silownia nie zastwpi naturalnie szczuplej sylwetki.. a terwz czasem i zjem 2000kalorii ale to kontroluje

Gość gość
Co nas obchodzi czy masz meza.. idz mu lepiej gotowac.

Gość gość
"Spoko, gorsze jest od tego facet z małym pindolem ( na których często się trafia niestety w Polsce ) albo jak facet jest jak wykalaczka lub jak chodzi w bardziej obcisłych spodniach niż kobiety...Wagę można zrzucić, c***owatości niestety nie. " X grube świnie zawsze narzekają na penisy, bo jednak żeby przez te zwały tłuszczu sie przedostać do piczy to potrzeba knagi 24+ świnio obleśna :P

Gość gość
Dlatego jesteście prawiczkami, nie znacie się ani na diecie ani na kobietach. Nie wiem czy wiesz, ale na wojnie był też ****** nie zdajesz sobie tłumanie sprawy jak się kiedyś jadło, smalec itd. tłuste rzeczy bo facet robił w polu i to spalał. Nie liczą się tylko kalorie, ale tez czy się je spala, czy jest jakiś ruch. Mit o 5 posiłkach? Ty chyba matołem serio jesteś, współczuje Twoje przyszłego życia, bo pewnie żadna normalna kobieta z takim ograniczonym dzieciakiem nie wytrzyma.

Gość gość
Dlatego murayni jak juz maja penisa 60cm lubia grube.. bo zawsze jest o co po ocierac.. a tak wgl polacy maja male a kto niby ma duze? Jehmes z angli,. Wiesz murzyni ****aja nawet krokodyle.. i to akurat nawet na necie mozesz sobie sprawdzic.. wiec masz odpowiedz czemu ciebie tez by *****i

Gość gość
Wez jestes zalosna... nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz.. idz tyj dalej swoimi 5 posilkami..na 100%jestes gruba. Zreszta i tak nie masz jak teho udowodnic.. no juz wiem ze wspolczujesz, zrozumielismy idz rob obiad dla meza grubaska i pamietaj 5 posilkow

Gość gość
Wyzywanie od malych penisow.. aaaaaa teraz od prawiczkow.. kolejna gruba p***a.. 5 posilkow.. 4 obiady i slodkie.. idz zakompleksiona torbo gdzies indziej .. my prawiczki niw lubimy grubych

Gość gość
gość dziś Jak się do edukujesz trochę to pogadamy, bo to strata czasu gadać z jakimś ćwierć inteligentnym typem, który nie ma pojęcia ale pisze.

Gość gość
5 posiłków to nie 5 obiadów, nie wiem czy wiesz ale żeby właśnie zrzucić wagę to metabolizm musi mieć siłe na spalanie, pamiętajcie o witaminach, minerałach itd. Wiesz o tym, że posiłek to też owoce, warzywa itd? Ty myślisz, że tutaj mowa o 5 obiadach czy 5 pizzach? Serio aż tak pusty jestes?

Gość gość
Penis, prawiczek niewyedukowany.. typowa retoryka dla otyłej zawistnej kobiety, ktora na sile chce sie wyidealizowac w internecie. Juz ci napisalem.. 5 posilkow.. 4 obiady i slodkie. I pisalem row iez idz do meza , moze on cie poslucha.. przezylas dzis przygode na forum bo ktos cie zdenerwowwl.. tzn ciebie i twoje kilogramy. Opowiedz mu jake to pietno na tobie wywarlo i jak bardzo musialas przez to sie najesc.

Gość gość
Haha beka z grubaski xD