Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozna byc brzydka, tego sie nie wybiera ale otylosc??

Polecane posty

Gość gość
Posluchaj, nie masz racji.. 5 posilkow to nie obiad.. wooow jestes geniuszem..to byla ironia iz tak wyglada 5 posilkow tej grubaski.. rozmowa rozbija sie o to.. 165cm okolo 70kg przez rok od 700 do 1000kalorii plus z 2 owoce i woda i chusnie sie bez wysilku... i tyle

Gość gość
Akurat ja jestem szczupła, ale potrafię zrozumieć, że niktorzy nie panuja nad objadaniem sie bo ja za to mam inne slabosci np. czasem niezorganizowanie, czy lenistwo. Więc potrafie zrozumiec pewne slabosci, z ktorymi nie kazdy sobie radzi, choc w dluzszej perspektywie robia wiecej krzywdy niz daja radosci

Gość gość
Jeśli dla Ciebie kobieta 178cm 57kg jest gruba to dobry zawodnik jesteś. Nie ma sensu z Tobą dyskutować, bo piszesz komentarze sam ze sobą, ochłoń dziecko.

Gość gość
A 700 kalorii to bardzo niezdrowa dieta, ktora gwarantuje efekt jojo ;)

Gość gość
Jestem prawiczkiem z malym penisem i jestem niewyedukowany.. widzisz rozumiem ale mam to gdzies.. moja opinia i samoocena nie zbiednieje przez opinie jakies kobiety z nadwaga. Rozumiem ze prawda cie zabolala ale.. idz schudnij

Gość gość
Tych facetów z malymi penisami się nie przekona, że 700kalorii to nie dieta.

Gość gość
Jaka grubaska.. kazdy ma limit kalorii czyli ilosc ktora jest ci potrzebna zeby ani nie tyc ani nie chudnac.. i akurat dla 70kg przy 165cm i bez fizycznej pracy wynosi ona okolo 1500kalorii.. jak chcesz chudnac to obnizasz kalorycznosc twojej diety o 500 kalorii czy o 700.. nje zapominaj ze bylo napisane od 700 do 1000 plus z 2 owoce.. i w ten sposob chudniesz.. wiem ze tego osoba otyla nie zrosumiw bo ciezko sprawdzic na diecie zapotrzebowanie kaloryczne dla danej statystyki. Silownia, jakies wymuszone poruszanie sie tzn np bieganie itd spala tluszcz ale buduje tez miesnie.. czyli waga spada mniej niz chcemy bo tluszcz zmiwniamy w miesnie ktore waza pluuus dodatkowe wysilki fisycsne sprawiaja ze chce nam sie bardziej jesc..i o ile w przypadku otylej kobiety jak ty jest to nieistotne o tyle nie oceniaj wszystki swoja miara.. a teraz idz do meza opowiedz co dzis przezylas i jak dziwlniw pokazalas swoje otylw zdanie

Gość gość
Mówisz że jestem otyła? 178cm 57kg, jestem gruba, spasiona tak? Poczytaj coś o diecie, pogadaj z dietetykiem jakimś, a zobaczysz, że nie masz kompletnie racji, nie wiesz co piszesz. Idz do szkółki na przyrke lepiej, a nie wagary Ci w głowie. W diecie głównie chodzi żeby nie jeść śmieciowego żarcia, smażonych rzeczy, napojów gazowanych itd. Jesteś typowym debilem jeśli myślisz, że mniej kalorii to waga w dół, głupszego typa na tym forum chyba nie ma. Wiesz co to indeks glikemiczny? wiesz jak się odkłada tłuszcz, na czym polega jego spalanie? Powiedz mi czemu nie ma diet suchy chleb albo sucharki i tak jak mówisz 700-1000 kalorii? Myśle, że zostałeś teraz totalnie zaorany. Wklej mi JAKIKOLWIEK LINK tutaj na temat diety 700-1000 kalorii i siedzeniu na kanapie. ZObaczymy czy taki znajdziesz, czekam. Bez tego nie pisz, bo nie ma sensu z amebą umyslowa pisać, daj argument w postaci chociaż interetowego linku że Twoje 700 kalorii i 2 owoce siedząc w domu to najlepsza dieta i chudnie sie po 50kg bo sie ma mniej kalorii. Chętnie się pośmiejemy tutaj z Ciebie jak się teraz wjebałeś. Czekamy na linki.

Gość gość
I pełno wilorybow w tym temacie hahahaha

Gość gość
gość dziś Debilu .. nie ma co rozdrabniac kazdego kilograma na zasadzie.. a bo tata mowil ze nic nie osiagne itd... tak sie ludziom tylko wmawia kolejne depresje.. po prostu jestes gruba, przestan jesc.. xx Logiczne ze jest to podane dla osoby np 165cm wazacej 70kg a chcacej wazyc 50 nie wykonujacej jakiejs mega ciezkie pracy.. to co moze lepiej silownia.. xx generalnie zasada taka twoj limi kalorii 1400 czy tam 2000 czy 2500 odejmij polowe i po roku schudniesz i 20kg.. Tak, połowe :D Ty wogóle masz jakiekolwiek pojecie o metabolizmie i jego zabuzeniach ? Co robi organizm jak mu sie obetnie kalorie ? Organizm to nie piec , ze jak nie wsadzisz to ogien zgasnie.. Gdyby to było takie proste , to grubi byliby wyjatkami.. Jedz sobie dalej na swoich 700cal.. tylko nie dziel sie swoimi mundrościami z ogólem, bo chyba nie chcesz wyjśc na idiote większego niz jestes,co ? :)

Gość gość
gość dziś 165cm okolo 70kg przez rok od 700 do 1000kalorii plus z 2 owoce i woda i chusnie sie bez wysilku... i tyle xx A po co chudnąc ? By zaspokoic pedalskie podniety o wychudzonych ,plaskich z przodu i z tyłu kobietach ? Mięsnie waża słoneczko :) Kobieta o takim wzroscie , z proporcjonalna, umięsniona sylwetką , z róznica w obwodzie pomiedzy talia/biustem/biodrami nie bedzie wazyc 50 kg :)

Gość gość
Tutaj sie wypowiadają faceci co mają mało w głowie i mało między nogami :) dlatego kompletny brak wiedzy. Przez to maja ból d**y, że natura im nie dała więcej cm to próbują obrzucac każdą kobietę co waży ponad 50kg od grubasów/spaślaków/wielorybów. A sami są mamysynkami i pewnie kurduplami.

Gość gość
Moja ma dość mocno umięśniony brzuch, uda i tyłeczek, a waży 48kg. Nawet się nie odchudza, ale ma bardzo mało tłuszczu bo jest wegetarianką. Jak dla mnie jej ciało wygląda idealnie, ale to nie jest takie proste, bo każdy ma swoją optymalną wagę. Niektóre kobiety nawet nie ćwicząc będą przy 70kg miały budowę jak latynoska, a innym będzie wszystko wisieć, dlatego nie można tak generalizować.

Gość gość
nie wiem co w tym temacie robią dywagacje o rozmiarze kut)asa xD czy to ma związek z tym że ciężko przez fałdy tłuszczu dostać sie do piczy? widziałem jednego obrzydliwego p****la gdzie ruhał wieloryba w pępek xD

Gość gość
Spasione grube d***** sie napinaja i pisza l fiutach.. tu kazda ma 50kg i jest fit..proste chcesz chudnac nie jedz

Gość gość
Ależ k***a jeść się chce

Gość gość
Dlatego dieta to meka ;-)

Gość gość
BEKA Z MORŚWINA :-D

Gość PĘPEK WIELORYBA WALI
ZJEŁCZAŁYM MASŁEM

Gość gość
a twój ryj wali gownem obrzydła ku/rwo