Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy łatwo spotkać w wolną kobietę bez zobowiązań w okolicach 30

Polecane posty

Gość gość

Bez jakiegoś zbędnego emocjonalnego bagażu zranień nie rozwódkębez dzieci Czy lepiej celować w młodsze dziewczyny 20 parę lat

Gość gość
ja jestem kolo 30 bez zobowiazan , bez dzieci Ale jestem rozwodka Rozwodka bez dzieci moze byc, czy tez nie?

Gość gość
- Bez jakiegoś zbędnego emocjonalnego bagażu zranień- są poranione związkiem 20-latki, nie tylko 30-latki - nie rozwódkę - trochę ich jest - bez dzieci - trochę ich jest - Czy lepiej celować w młodsze dziewczyny 20 parę lat - po pierwsze, musisz wiedzieć co jest głównym kryterium, po drugie... a możesz celować? Bo np. 35-40 latek szukający sobie takiej osoby, jak opisałeś, ma ok. 80% mniejsze szanse, niż 25-latek, chyba, że jest mega bogaty czy w inny sposób atrakcyjny. Mierzysz siły na zamiary? Tzn. poniżej 60 w Polsce jest mniej mężczyzn niż kobiet, więc masz statystycznie mniejsze szanse na znalezienie partnera niż Twoja równolatka. Nie możesz więc sobie wybrzydzać...

Gość gość
Ja jestem bez zobowiązań, wolna, bez dzieci, praca, auto, wesoła, zadbana. 33. I co myślisz że mogę wybiera , castingi robić? Pies z kulawą noga się nie zainteresuje. A takie z dziećmi samotne znajdują facetów, rozwódki też.

Gość gość
Bo nie daje chyba na lewo i prawo. Tu pies pogrzebany.

Gość marawstala
gość dziś Brak kandydatów? Przecież w tym wieku tez można kogoś poznać : )

Gość gość
Gdzie???Kogoś zawsze. Ale to zwykle młodzi mężowie, ojcowie. Szukający kogoś na boku. Nie ma wolnych facetów fajnych w tym wieku. W moim środowisku ich nie ma. Portale? I co? Nic. 3portale. A szkoda gadać. Trzeba odpuscic. Bo przez to nakręcenie nic się nie udaje.

Gość gość
Nie mam pojęcia bo nie jestem szmaciarzem bez uczuć.

Gość marawstala
gość dziś No fakt ze większość panów w naszym wieku jest juz zajęta, ale nie wszyscy... a Ci zajęci to tez nie ideały : )

Gość gość
Ale najlepsi sa zajęci. Zostali jacyś z jakiegoś powodu sami. Ale nie filozofuje bo to samo powiecie o mnie i słusznie. Wg siebie to każdy jest normalny:). Ja jeszcze mam nadzieję, nie powiem. Ale zobaczymy.

Gość marawstala
A ile to jest nieszczęśliwych ludzi tkwiących w nieszczęśliwych związkach... To, ze ktoś jest sparowany nie świadczy o tym, ze jest lepszy lub gorszy... Czasem mnie zastanawia co tez ona w nim widziała jak patrzę na niektóre pary...

Gość gość
ja mam 33 lata i Ożeniłem się z 25 latką Poznałem ją jak miałem 29 lat a ona 21 nie polecam rówieśniczej bo one często są po przejściach i tak jak napisałeś wyżej auto że mają jakiś bagaż emocjonalny na przykład nie wierzę w miłość i tak dalej

Gość marawstala
gość dziś Równie dobrze mozna to samo o Was napisać, panowie : )

Gość gość
Bo ja wiem, koleżanką miała około 34 lat jak się rozwiodla. Mieli 2 dzieci. Teraz ma 42 i od 6 ciu lat nowego partnera( ślub 2 lata temu). Inną była panną, bez dzieci i do dziś sama. Nawet się dziwię bo nie jest brzydka, rozkapryszona paniusia też nie jest.

Gość gość
Bo to właśnie niewiadomo o co chodzi że inne związek za zw, inne nic nigdy jak ja.

Gość gość
gość dziś Gdzie???Kogoś zawsze. Ale to zwykle młodzi mężowie, ojcowie. Szukający kogoś na boku. Nie ma wolnych facetów fajnych w tym wieku. W moim środowisku ich nie ma. Portale? I co? Nic. 3portale. A szkoda gadać. Trzeba odpuscic. Bo przez to nakręcenie nic się nie udaje. x To szukaj mlodszych. Wielu facetow w wieku 25-30 lat chetnie zwiaze sie z sensowna pana 30-35 lat. I to wcale nie sa nezaradni czy niedojrzali faceci, wrecz przeciwnie. Ja jestem po przejsciach, ale jakos nie rzutuje moich traum na obecnego faceta.

Gość gość
Ja mam 30 i jestem wolny. Zielona kiedy nasz seks? :)

Gość gość
Oj seks od razu. Powolutku:)

Gość gość
kobiety koło 30 są słabe plus już się sypią

Gość gość
Latem tego roku do mojej 28 letniej znajomej mającej powodzenie u facetów /panna bez zobowiązań/startował 30 latek. Ona nest wolna gdyż zerwała w tym roku z chłopakiem, który był egoistą i narcyzem z cechami socjopaty. Ona powiedziała, że odrzuciła tego 30 letniego adoratora gdyż on gdy przebywa w towarzystwie w ogóle nic nie mówi. On czuje się dobrze tylko z nią sam na sam. Jest on przeciętnej urody, pracuje jako informatyk. Zajoma oświadczyła, że gdyby on potrafił odnaleźć się w grupie to nie przeszkadzałaby jej jego przeciętna uroda. Nawet gdy jest jakaś impreza to on nie rozmawia i nie bawi się z innymi. Siedzi z boku. Taką postawą on ją ostatecznie zniechęcił.

Gość gość
O to cały ja. Tylko ja mam wymagania i chce dziewice.

Gość gość
trudno większość 30 jesttrudno

Gość gość
fajnie samotni faceci po 30 maja was gdzies, po co mi desperatka co miala mnie gdzies jak mialem 20pare lat, wolalyscie debili to sobie z nimi badzcie, mnie teraz dobrze jest samemu, nauczylem sie cieszyc z zycia bedac sam, juz mi do szczescia nie jestescie potrzebne

Gość gość
I o to właśnie chodzi by mieć wyj****e. Ale ja tak nie umiem. Cały czas o tym myślę.

Gość gość
ladne dziewczyny z dziecmi czy bez rowodki czy nie maja zawsze mase adoratorow. Kiedys40 letnia rozwodka z dwojka doroslych dzieci powiedziala mi ze ciagle ktosa ja podrywa szczegol drugi ze z ta emocjaonalnie nieogarnieta kobieta po dwoch rozwoadach to juz by nikt normalny nie wytrzymal pewnie skonczy 50 lat w samotnosci gdy uroda minie a trzeci maz ja kopnie w tylek dla mlodszej.

Gość gość
Ja uważam ze mnie mają za zbyt niedostępna. Elegancka....a to odstrasza i się boją zagadać. A ja może to głupie nie umiem się do faceta uśmiechnąć:)

Gość gość
łatwiej o jakąś przechodzącą szmatę bierz się za dwudziestolatki

Gość gość
łatwiej niż faceta