Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatce to bym chciał przypiertolić z bejzbola w potylice, wiem że polubiła by to

Polecane posty

Gość gość

Agatce to bym chciał przypiertolić z bejzbola w potylice, wiem że polubiła by to

Gość gość
Ja też bym chciał.

Gość gość
Wypróbuj na narzeczonej, jak się jej spodoba, nie będziesz musiał szukać innych do tego.

Gość gość
Jeszcze śmiesz pyskować, tępa szmato?

Gość gość
"Gośćagatka dziś Twojemu dziecku p*********le bejsbolem aż umrze" x To jest groźba karalna. Naruszenie art. 190 kodeks karnego. Zgłaszam Cię.

Gość gość
On pisał jedynie o swojej chęci jedynie, nie dał do zrozumienia, że zamierza to zrobić. Ty napisałaś, że to zrobisz.

Gość gość
jejku jak ona mieszka i pracuje w szwecji to jak niby by to zrobiła i ten ktoś niby jak by to zrobił jak też zapewne mieszka w Polsce i nawet ona jakby to zrobiła jak jest w innym kraju ? takie głupie czepianie się jak ona nawet w Polsce nie jest tylko gdzieś w Szwecji .

Gość gość
ta amebka to jest jednak tepa kuref jak można coś takiego napisać, nawet w odpowiedzi na hejt? :O wmieszać w to czyjeś niewinne dziecko, w dodatku jeszcze grozić mu śmiercią "aż umrze" tepy, prymitywny wycieruch, bez krzty taktu czy moralności, który nadaje się jedynie do bycia worem na spermę i niczym więcej 🖐️

Gość presak
młócił bym agatkę bez opamiętania normalnie