Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niechęć do szukania faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. W swoim życiu przeżyłam dwa wielkie rozczarowania miłosne (kłamstwa wychodziły na jaw, oszustwa, brak prawdziwości ich uczuć itd.) Ja kochałam mocno, prawdziwie. Minął czas, zapomniałam, wróciłam do równowagi. Mam juz 25 lat i rodzice naciskają, że nikogo nie mam. Sama widzę, że leci czas. Ale coś mnie blokuje, jakaś niechęć do poznawania facetów. Mam poczcie, że nikogo nie poznam, że już nikomu się nie spodobam, że nikt mnie nie pokocha. Boję się kolejnych rozczarowań, ale nie chcę być sama. Jednocześnie nie mogę sobie wyobrazić spotkań z kimś, zakochania. Wydaje mi się to niemożliwe teraz.. Znajomi namawiają mnie na portal randkowy, a ja odwlekam, jakbym czuła, że i tak to nie ma sensu. A czas leci. Nie wiem, czemu tak jest. Czy ktoś miał podobnie? Czy ta chęć, by kogoś poznać, by znaleźć chłopaka i zakochać się wróci do mnie kiedyś?

Gość gość
Jak wiekszosc kobiet jestes bierna i podswiadomie lecisz na dupkow stad masz takie doswiadczenia po mezczyznach, ktorych sama wybralas

Gość gość
A po hj mi jakis grzmot lepiej być samemu autorze

Gość gość
Tego się nie szuka.

Gość gość
Chłopa. A o czym piszesz?

Gość gość
Nie lubię chłopów

Gość gość
Jak jestes ładna to sam Ciebie znajdzie.

Gość gość
Jak patrzę na dzisiejszych facetów to tez mi się odechciewa...jestem zmęczona ,,szukaniem igły w stogu siana" czyli fajnego faceta, takich prawie nie ma. Odpuszczam, przynajmniej mam spokój.

Gość gość
Och och, biedne królewny z drewna, tak się nad sobą użalają pipcie, och och.

Gość gość
Odpowiedź jest prosta jesteście brzydkie ładne kobiety mają szczęśliwe i udane związki ładna kobieta nie może być samotna jak słyszę że jakaś kobieta koło 30 jest samotna albo nigdy nie miała faceta Albo miała krótkie związki to odpowiedź jest brzydka

Gość gość
Nie chcę Cie martwić Autorko ale znaleźć dziś poważnego i odpowiedzialnego faceta jest bardzo trudno. Zdecydowana większość to niedojrzałe "Piotrusie" skaczące z kwiatka na kwiatek", zaliczające kolejne obiekty a tak naprawdę- nieudacznicy i "życiowe mamałygi". Nie zniechęcam Cię do poszukiwań- szukać trzeba, nawet tutaj, na Kafe były przypadki, że poznali się a potem zostali małżeństwem. Ale to były inne czasy i inna Kafeteria... Powodzenia!