Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mnie traktuja?

Polecane posty

Gość gość

Faceci zawsze chca zebym sie starala,od poczatku znajomosci robia tak bym to ja za nimi biegala a oni co najwyzej odwzajemnia. "Cos za cos". Ci sami faceci przede mna i po mnie maja dziewczyny ktore ciagna z nich kase,ponizaja i oni nic nie mowia . wciaz przy nich tkwia bez slowa sprzeciwu a mnie karaja za nie takie slowo czy tylko krytyke,obgaduja,mszcza sie albo olewaja. Z tamtymi przy gorszym zachowaniu nawet sie zareczaja,biora slub. Nie przyczepialabym sie o kase i zachowanie bo nie o to chodzi ale czuje sie gorsza. Czy slusznie?

Gość gość z Paryża
Ty decydujesz o tym jak sie czujesz. Ty również wybierasz takich a nie innych facetów

Gość gość
Ci sami faceci w stosunku do innych dziewczyn sa lepsi

Gość gość
Nie można byc za dobra dla faceta. Może za bardzo im nadskakujesz, jesteś na każde zawolanie i starasz się na sile przypodobac? Oni takich kobiet nie szanują...

Gość gość
Bo właśnie trzeba być wredna , ciągnąć kasę i olewac faceta , to im imponuje , nie mogą mieć łatwo bo facet to zdobywca , jak widzę że jesteś na pstrykniecie i nic nie wymagasz nie jesteś wyzwaniem

Gość gość
Przeciez to niepowazne z ich strony. Jesli spotykam sie z kims to dlatego ze mi odpowiada,i robie to z jednym raz na jakis czas,nie jestem latwa do lozka czy do zdobycia przez kazdego. Czasami olewam: tzn nie odpisuje od razu,przekladam spotkania,. Co mam powiedziec to powiem,skrytykuje. Jestem soba i nie staram sie przypodobac. A i tak jest jak jest..

Gość gość
Moze to jest wypisane na czole? Ostatnio nawet poznalam kogos w necie,mialam zdjecie normalne z usmiechem na twarzy gdzies w plenerze. Juz 1 dnia" znajomosci' facet napisal mi komentarz ze ladne zdjecie i mam odezwac sie na priv. Odezwalam sie i chcial mnie zaprosic na randke,ja bylam niechetna, powiedzialam grzecznie ze nie szukam nikogo ale przyjazn-czemu nie jesli mamy podobne charaktery? Pisal ze mu zalezy i chce moj nr powiedzialam ze pomysle i zniknal..wszedl na fb za 2 dni,podal jakas wymowke i widze ze juz teraz slowa nie pokrywaja sie z czynami, olewa mnie w rozmowie nie interesuje sie zbytnio,nie chce mnie poznac,czesto nie odzywa po kilka dni i glupio pyta czemu ja tego nie zrobilam ze to moja wina itd. Zero pokory i starania sie choc on nic soba nie reprezentuje

Gość gość
23.55 bo dalas mu znać ze wolisz przyjaźń, odczytał to tak ze Ci się nie podoba. Widocznie on nie szuka nowej koleżanki

Gość gość
Tak,ale on wciaz sie upieral i powiedzialam ze zobaczymy jak bedzie, ze moze zaiskrzy i powiedzial ze nikogo nie szuka bo chce mnie itd,spotkanie ma byc pod koniec roku niby, bo odleglosc nawet na poczatku zanim napisac zrobil taka glupia zaczepke, ze to ja mam sie odezwac i do tej pory tak jest. Chyba chce mnie ustawic zebym zabiegala albo jestem przewrazliwiona juz Inni,nawet ci co do ktorych mam romantyczne zamiary traktuja mnie tak samo,moj byly chlopak powiedzial w twarz ze podoba mu sie moja kolezanka ktorej nie cierpialam,wolil isc z nia sie spotkac niz ze mna :/a to byl swiezy zwiazek

Gość gość
Ostatnio jest mi juz tak smutno z tego powodu ze wymyslilam sobie zeby sprobowac sil w aktorstwie,moze choc na ekranie zobacze co to uczucie i szacunek np w jakims filmie romantycznym;)

Gość gość
00.06 aa czyli jeszcze się nie spotkaliscie ani razu, a jedynie piszecie także słabo się znacie, praktycznie wcale a on juz Ci mowi ze chce tylko Ciebie i innej nie szuka? Wierzysz w takie bajery? :D Pewnie pisze z kilkoma jednocześnie. Jakby juz Ci się oświadczył to tez byś uwierzyla w jego szczerość?

Gość gość
Nie wiem hehe,moj kuzyn spotkal sie z dziewczyna raz i wrocil do siebie a z nia byl na odleglosc i na odleglosc sie zareczyli po kilku miesiacach ;) . on byl wtedy daleko bo az w stanach,ona w Polsce. Powaznie ja traktowal Z kolei teraz ten 'moj' jest daleko . na portalu na ktorym sie poznalismy usunal konto. Moze i masz racje ze jestem naiwna ale po co kasowalby konto? Slabo sie znamy i faktycznie on w rozmowie nie drazy nie interesuje sie sprawia wrazenie jakby nie chcial mnie poznac.. Wie tylko tyle ze mamy podobne charaktery,identyczne poczucie humoru.

Gość gość
Jesli juz poszlas spac to dziekuje za rozmowe i rady ,fajnie ze weszlas do mnie ;* dobranoc

Gość gość
wszystko zalezy od urody jak facetowi sie bardzo podoba dziewczyna to bedzie za nia latal i robil mase glupot jak uwaza ja za nudnego przecietniaka to tak naprawde jest z toba bo nie spotkal lepszej.

Gość gość
skorup wolę inne to znaczy że jesteś brzydka

Gość gość
Ostatni wpis-.Fatalnie to swiadczy o facecie w takim razie.