Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

chyba czas to skończyć

Polecane posty

Gość gość

Hej, byłam tu jakiś czas temu, pisząc o nieśmiałym chłopaku, dużo z was mówiło, coś się zmieni jak sama wykaże inicjatywę, mówili też coś o księżniczkach, więc zaryzykowałam, pocałowałam go. Niby nie uciekł, ale chyba nie bardzo wiedział jak się zachować, chwilę potem zabrał moje ręce, którymi go obejmowałam i odsunął się. Od tamtej pory zaczął też mniej się odzywać, w sumie aktualnie więcej rozmawia z moją siostrą, niż ze mną. Kilka dni próbowałam się cieszyć, ale z każdym dniem coraz mniej, w tej chwili stałam się milcząca, dlaczego? Entuzjazm wyparował. Miałam dość wymyślania tematów, których i tak nie słucha czy opowiadania mu czegoś na co i tak nie ma odpowiedzi. Sam mówił mało, a teraz zupełnie przestał mi mówić cokolwiek, wczoraj tłumacząc to, że "wyglądałam na złą". Tak samo, ręki nie poda bo zła jestem, na pożegnanie nie przytuli z tego samego powodu. Sorry, ale dla mnie taki facet to nie facet. Nieśmiałość, nieśmiałością, ale to przesada. Za waszą radą zaryzykowałam i osobiście nie polecam żadnej dziewczynie podejmować pierwszej tylu kroków :D jak mężczyzna chce, sam znajdzie drogę mimo bariery nieśmiałości

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować