Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kanał Nissiax83

Polecane posty

Gość gość

CO sie stało z kanałem Nissiax83, czy ktoś może wie ? wchodziłam tam rzadko ale w miarę regularnie a teraz patrzę że juz tak długo nie było żadnego filmu.

Gość gość
Chyba nie chce się jej już nagrywac

Gość gość
Co sie stalo? Nic sie nie stalo. Po prostu nie odczuwa juz potrzeby dzielenia sie swoim prywatnym zyciem na youtubie.

Gość gość
Biegnie e maratonie za 2 tygodnie. Tym zyje

Gość gość
,,Nie planuje" powrotu na YT. To niech zaplanuje|! Szkoda, ze nie zaplanowała również poinformowania nas o tak długiej już ponad rocznej przerwie. Ze wsi się kultury nie wyniesie do USA... :D

Gość gość
Pod ostatni zdjęcie na IG z wczoraj napisała że w najbliższym czasie nie planuję nowych filmików. Przecież wiadomo już od dawna że w ogóle nie wróci. Taka perfekcjonitks że nie potrafi zakończyć YT. Tylko po co trzyma to w ten sposób. Po co kłamie żeby wyświetlenia sobie nabijać?!!! Wyszło po latach jak bardzo ma w d***e widzów.

Gość gość
po co ma zamykać skoro co miesiąc wpada trochę dolarów za stare filmiki

Gość gość
No dokładnie szczególnie że dziewczyny pytają czy wróci i piszą jej że oglądają stare filmiki. Teraz to ona biegnie w maratonie Ja czuje że NAgra filmik po maratonie i to będzie koniec.

Gość gość
Aga właśnie biegnie Maraton,wielki szacun!

Gość gość
Ciekawe czy wrzuci zdjęcie swoich stop po maratonie?

Gość gość
Pokazała siebie cala

Gość gość
gość 2018.11.04 Aga właśnie biegnie Maraton,wielki szacun! Zgłoś gość 2018.11.04 Ciekawe czy wrzuci zdjęcie swoich stop po maratonie? Zgłoś gość dziś Pokazała siebie cala X Wiadomo musiała się przecież pochwalic

Gość gość
Ciekawe czy teraz coś NAgra?

Gość gość
Zablokowała Instagrama

Gość gość
Zablokowała, bo dobrą nowiną chce się pochwalić tylko wybranym. pisała że chodzi jej po głowie nowy filmik, a tu blokuje instagrama. Serio ta dziewczyna ma coś z głową. Poważnie.

Gość gość
Czyli teraz tam będzie koleczko wzajemnej adoracji.

Gość gość
Zablokowała, bo dobrą nowiną chce się pochwalić tylko wybranym. pisała że chodzi jej po głowie nowy filmik, a tu blokuje instagrama. Serio ta dziewczyna ma coś z głową. Poważnie. Zgłoś X O filmiku pisała Tuż po maratonie. Bo dziewczyny ja zaczęły wygrywać

Gość gość
Jaką dobrą nowinę? Czyżby wreszcie dzidzia :)?!

Gość gość
Myślę że zostanie kulturystką

Gość gość
Ja się dziwię że Ona nie podróżuje. Raz do roku do Polski A tak to siedzi i 6 dni w tyg pracuje goląc tylki.

Gość gość
Ej jeszcze biega i ćwiczy jogę:)

Gość gość
Tym blokowanie inatagrama zachowała sie bardzo dziecinnie i niepowarznie. Zawsze w filmikaxh kreowała się na odpowiedzialną osobe a tu zachowaniem rodem z piaskownicy

Gość gość
Potem jak nissiax83 przestała nagrywać jej instagram był dla mie swego rodzaju skarbnica wiedzy, był miejscem gdzie można było coś ciekawego sprawdzonego podpatrzeć, np produkty marki lilylolo czy Rms Beaty poznałam dzięki niej i u mnie sie sprawdziły. Również uważam ze to wyszło bardzo nieładnie, jednego dnia pisze ze może uda sie coś nagrać a kolejnego blokuje instagram. Oczywiscie to jest jej prywatne konto ale można bylo to jakoś inaczej zakończyć tym bardziej ze przecież zdaje sobie sprawę ile ja osób obserwowało .

Gość Tradycyjnie

Na egoizm nissiax nie ma lekarstwa.

Gość Elunis

Kurcze, dziwne że zablokowała. Ale w sumie może ma już dość bycia obserwowana. Po tych smutnych doświadczeniach, rozwodzie itd. Jak to ktoś powiedział "im mniej ludzie wiedzą o twoim życiu, tym lepiej się ono układa" Oby tak było w jej przypadku. Życzę jej dużo szczęścia. 

Gość Gość

To nissiax się rozwiodła? Nie wiedziałam. A skąd to wiecie

Gość hmm
Dnia 9.12.2018 o 20:37, Gość Elunis napisał:

Kurcze, dziwne że zablokowała. Ale w sumie może ma już dość bycia obserwowana. Po tych smutnych doświadczeniach, rozwodzie itd. Jak to ktoś powiedział "im mniej ludzie wiedzą o twoim życiu, tym lepiej się ono układa" Oby tak było w jej przypadku. Życzę jej dużo szczęścia.      Nissiax83 się rozwiodła ?

Nissiax83 odeszła z yt z powodu rozwodu ?

X Ja też nie wiedziałam że się rozwiodła. Nie wiem skąd ludzie mają takie informacje. Może ktoś zmyslił ?

Gość falarara

Nie dziwię się, że się rozwiodła. Kto by wytrzymał na dłuższą metę z taką egoiścicą o dużym ego.

Gość Anna

Ale bzdury piszecie. Jesteście złe,  że nie nagrywa,  stąd ją opluwacie, ale tak naprawdę to Wasza żółć,  to w Was jest ta żółć (złość), bo ktoś postanowil cos dla siebie zrobić, co akurat wam.sie nie podoba. Ktoś szczególnie wnerwiony rzucił plotką o rozwodzie,  zaraz reszta podchwyci i zacznie żyć swoim życiem. A wszystko dlatego, że nie umiecie zaakceptować jej wyboru. To dziecinne, wiecie. Niedojrzale. 

Gość stuknijcie sie w  glowy

Jak mozna az tak roscic sobie prawo do cudzych decyzji? To jest nienormalne. Nie macie swojego zycia, ze emocjonujecie sie cudzym? Jej YouTube, jej Instagram, moze sobie zamykac, nie zamykac, nikomu nic do tego. Nie placi wam za to, zebyscie czekaly i oczekiwaly, to wasza wlasna chec - wiec do kogo te pretensje?