Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ansnn90

Skad taka zmiana...?

Polecane posty

Witam, prosze was o pomoc bo juz sama nie wiem co robic i myslec o mojej sytuacji. Jestem w zwiazku z chlopakiem od dwoch miesiecy. Znamy sie juz dlugo, zawsze sie rozumielismy dobrze i teraz jako para na poczatku bylo tez super. Niestety spotykamy sie rzadko bo ok 1 - 2 razy w tygodniu poniewaz on duzo pracuje i ma jeszcze budowe domu na glowie. Dla mnie to nie jest problem, poniewaz wiem ze nie bedzie to trwalo wiecznie. Piszemy i telefonujemy jak mamy tylko czas. Problem jest w tym ze na poczatku bycia razem on byl do mnie bardzo mily i czuly a teraz jest taki inny odpisuje ok, mhh itd. Wczesniej wysylal tez rozne serduszka itd a teraz jak mi wysle wogole jakas emotikonke to juz jestem zadowolona. Ostatnio jak byl zdenerwowany w pracy i zle zrozumial moja wiadomosc to mi napisal ze jak tak chce to moge odejsc, a ja wogole nie mialam tego na mysli - bardzo mnie to zabolalo :( Nie wiem czy powinnam przeczekac, bo jest to zwiazane ze stresem w pracy, ale boje sie tez ze to juz tak zostanie bo on przywyknie do tego. Do tego ciagle pisze do niego jakas panna ktora ma problem z jego kolega, ale mnie to juz denerwuje, przeciez on nie jest psychologiem. Przy nastepnym spotkaniu chcialam mu zaproponowac weekendowy wyjazd na termy, zebysmy spedzili wiecej czasu razem i zeby on tez troche odpoczal, ale nie wiem czy to dobry pomysl. Sadzicie ze to dobry pomysl zeby na nastepnym spotkaniu z nim pogadac co mnie gryzie? Prosze o wasze rady co powinnam zrobic w tym przypadku, napewno nie zostawie go, bede walczyc do konca. Dzieki, pozdrawiam

Gość gość
RÓB TAK JAK ON OLEWAJ GO A PISZ Z INNYMI

Tez juz o tym myslalam, tylko ze on z nia nie flirtuje itd. Ona ciagle do niego pisze i sie o jego kolege wypytuje, ale przeciez to nie poradnia.

Gość gość
Polskie królewny z drewna myślą, że chłopak będzie cały czas wokół niej skakał. A to tak nie działa. Na początku związku jest więcej starań, a potem już nie. Proste.

Gość Ansnn90
Nie jestem polska krolewna z drewna, prosze mnie nie obrazac! Panska pomylka bo jestem obywatelka innego Panstwa, urodzilam sie w Polsce ale wychowywalam sie gdzie indziej. Szanuje polakow, ten jezyk i tradycje ale prosze troche wiecej szacunku do innych !