Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tra lala

Jestem kobietą z męską duszą

Polecane posty

Gość Tra lala

Mam 22 lata. Jednej strony jestem zadbaną, młodą kobietą. Lubię się ładnie ubrać, pomalować, chodzę do kosmetyczki, fryzjera, śledzę trendy. Mam dużo kobiecych zainteresowań. Jestem dość atrakcyjna i drobna. Nie wiem czy coś ze mną nie tak. Kręcącą mnie też męskie rzeczy- motory, salony gier, gra w pokera. Kolekcjonuje ozdobne noże, palę papierosy i robię bałagan. Lubię imprezować (mój chłopak jest dj-em) i wyjść z kumplami na piwo albo wypić wieczorem wino w domu. Większa część moich znajomych to faceci bo czuje że z nimi można pogadać na więcej tematów. W relacjach damsko-męskich zauważyłam że role są odwrócone. To ja mniej się angażuję emocjonalnie, właściwie to zachowuję się jak typowy drań. Nazywają mnie femme fatale albo królowa śniegu chociaż nikt nigdy mnie nie skrzywdził, więc nie wiem czemu tak robię. Nie bywam zazdrosna. Libido też mam bardzo wysokie. Czasem lubię ubrać szpilki i sukienkę a czasami boyfriendy i t-shirty z nadrukami z lat 90. Widok małych dzieci mnie nie rozczula. Może urodziłam się w nieodpowiednim ciele, albo siedzą we mnie dwie dusze- kobieta i niedojrzały chłopiec. Skąd to się bierze? Czy jest tu dziewczyna która ma podobnie?

Gość gość
Ubrać to można choinkę.

Gość gość
zrzygałem się jak to przeczytałem

Gość gość
Ja mam tak samo. Minęło wiele lat i nadal z tego nie wyrosłam a powiem jedno - może z tego wynikać później dosc sporo problemow.

Gość gość
Jesteś młoda dziewczyno dlatego tak masz bo jeszcze dojrzewasz.Zmieni ci się to z czasem :-)

Gość gość
to nie meska dusza tylko penis ty jepany transformatorze xD jestes trapem zabij sie geju