Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boisz się ze mąż zostawi Cię dla młodszej?

Polecane posty

Gość gość

Każdy facet ogląda się za młodymi

Gość gość
Nie. Jesli taki jest jego wybor. . Tak naprawde kazdy idzie przez zycie sam i jest odpowiedzialny za siebie. Nie moge brac odpowiedzialności za wybory meza.

Gość gość
Jakoś nie :-) on realnie stąpa po ziemi

Gość gość
Pierwszy eks byl duzo starszy ode mnie i zostawil mnie dla rowiesniczki. Drugi ex tez byl duzo starszy i zostawil mnie dla mlodszej. Obecny jest 10 lat mlodszy a ja korzystam, moze mnie zostawi, ale wspomnienia sa bezcenne

Gość gość
Mam to gdzieś. Jak mi zostawi dom to niech s*******a.

Gość gość
A co za różnica czy dla młodszej czy dla starszej ? Typowe durne babskie rozumowanie. Co wy macie z tym wiekiem za paranoje :O

Gość gość
Juz jestem mlodsza 4 lata od meza,a wizualnie wyglądam z 8 lat młodziej od niego- nawet on mi dal tyle lat przy pierwszym spotkaniu..wiec bez paniki ;) poza tym rozni sa faceci, znam takiego którzy mial i 10 lat mlodsza zone, a kochanka była starsza od niego :D

Gość gość
Nie, nie boję się, że mąż zostawi mnie dla młodszej, starszej, chudszej, grubszej, ładniejszej, mądrzejszej. A nawet dla innego mężczyzny. :)

Gość gość
nie nie boje się, nie spędza mi to snu z powiek, jestem na tyle dowartościowana, że potrafie sobie wyobrazic życie bez męża.

Gość gość
Mój jest 26 lat starszy ode mnie i zostawił dla mnie żonęrówieśniczkę. Nie. Nie boję się, że zostawi nie dla młodszej.

Gość gość
gość dziś taki stary dziad fujjjjjj Co do tematu nie boje sie . Jakby co dam sobie rade sama .

Gość gość
Nie. Nie boję się. I nie każdy się ogląda za babami, niektórzy mają honor i nie są jak psy na baby.

Gość gość
gość dziś Naiwna... Po prostu nie mają okazji, ale gdyby im taka młódk do łóżka wskoczyła to by byli zadowoleni. To tylko samce. Gdyby samcami nie byli to by nie byli teżz wami i by was nie zapładniali. Zwykły zew natury.

Gość gość
He he. Ale byście się zdziwiły jakbyście posłuchały i poobserwowały tych waszych porządnych facetów jak są sami na mieście. Każdy mój znajomy zaobrączkowany czy w związku z kobietą już nie młodą ogląda się z cieknącą ślinką na młode dziewczyny i flirtuje. Jedyna kwestia otwarta to, żeby taka młoda kelnerka w pubie czy laska w klubie im coś zaproponowała to chłopaki już się nawet nie zastanawiają. A najśmieszniejsze jest, że też ich partnerki uważają ich za takich porządnych :) I jeszcze jedno. Oni na 99% nie oglądają się za starszymi. Jak ich kobiety dobiły 30 to wręcz mają wstręt do starszych. Na starsze to tylko lecą małolaty co wsród rówieśniczek nie mają szans to z braku laku dobra i stara oraz faceci co mają fetysza na starsze, ale ci to niewielki %. Ja wiem, że się pocieszacie same, że z wiekiem będziecie miały powodzenie, ale to raczej bardziej oszukiwanie siebie samej.

Gość gość
Nie, nie boje sie. Wolna wola, jesli taki bylby jego wybor to na sile bym nie trzymala, zreszta i tak bym nie utrzymala. Meza kocham i wiadomo ze emocjonalnie bylo by ciezko, ale nie wyobrazam sobie na sile zyc z kims komu na mnie nie zalezy. A finansowo bym sobie poradzila i bez wiekszych problemow utrzymalabym siebie i dziecko.

Gość gość
One ci prawdy nie napiszą. Tutaj każda się nie boi, a naprawdę to swojego kontroluje i nie puszcza z kolegami, gdyż dobrze wie, że jest tak jak wyżej napisał jak facet jest spuszczony z łańcucha.

Gość gość
10.13 Tylko, że taka kelnerka im nic nie zaproponuje.. Bzykanie młodych ekstra lasek, to jest dla facetów, którzy mimo wieku są atrakcyjni i/lub mają pieniądze. A co ma taki statystyczny starszy facet? Obłe ciało, brzuch, urodę ziemniaka, dzieciory i tyle kasy z dwóch pensji razem z żoną, że się muszą zastanowić, w którym dyskoncie się bardziej opyla kupić łopatkę wieprzową.

Gość gość
Jak sie faceta na lancuchu trzymie to sie boi go spuscic ;) Moj nigdy na lancuchu nie byl i nigdy nie bedzie bo nie traktuje go jak moja wlasnosc.

Gość gość
Oczywiście,że jest obawa - zwłaszcza,że mamy takie czasy...z drugiej strony jeśli się to stanie to na siłę zatrzymywała męża nie będę bo każdy z nas ma prawo do własnych decyzji. Jest dość przystojny i widzę nie raz jak młode dziewczyny czy nawet te kobiety ok30 na niego spoglądają, a wiadomo to podnosi męskie ego i samoocenę,ale też ma świadomość tego co może stracić,a stracić może baaaaaaardzo dużo i wrócić do punktu wyjścia gdzie był goły i wesoły i mimo urody inne nie chciały go na dłużej niż kilka spotkań bo był biedny, bez pracy i niedojrzały do wielu rzeczy emocjonalnie. Ja pokochałam go za jego serce i zaangażowanie mimo jego ciężkiej sytuacji i kocham nadal,ale to ja mam stałą prace, własne mieszkanie i fajną bryke. Dzięki mnie i on zdobył w końcu bardziej stabilne zatrudnienie, dach nad głową i większy szacunek wśród ludzi oraz lepsze życie. I wie o tym,że wystarczy jeden skok w bok i traci większość tego co razem ze mną budował.

Gość gość
dziś Własnie o tym pisałam wcześniej. Każdy by chciał, tylko nie każdy będzie miał okazję. Mówienie, że mój facet to nigdy bo realnie stąpa po ziemi jest śmieszne :-D

Gość gość
gość dziś Dziad nie dziad, żyje nam się dobrze i przynajmniej o dzieci mi nie jęczy. A "fuuuj" jest większość moich rówieśników a ich żony ich się chyba nie brzydzą.

Gość gość
"gość dziś gość dziś Naiwna... Po prostu nie mają okazji, ale gdyby im taka młódk do łóżka wskoczyła to by byli zadowoleni. To tylko samce. Gdyby samcami nie byli to by nie byli teżz wami i by was nie zapładniali. Zwykły zew natury." Tak tak...to samo samic dotyczy. Nie mierze wszystkich jedna miarą!

Gość gość
O rany to znów ta psychiczna co każdemu wmawia zdrady

Gość gość
Czemu masz taka zla opinie o ludziach? Tak, sa tacy co nie umieja sie oprzec "prowokacji" - duzo ich w klergii. Ale to nie kazdy

Gość gość
Jeśli chodzi o TE sprawy, to jesteśmy tylko zwierzętami. Jesteście tego najlepszym przykładem. Gdybyście potrafiły opanować popęd to nie miałybyście dzieci.

Gość gość
Jest obawa niestety szczególnie że teraz kobiety są bardziej wulgarne, wyuzdane niż w czasach młodości naszych matek czy babć. Wtedy kobiety ubierały się skromnie, a teraz jak prostytutki. Widać to chociażby po długości szortow latem. Z roku na rok coraz krótsze. Kiedyś szorty byly do pół uda, a teraz najnowsza moda taka że prawie całą doope widać. Albo obejrzyjcie sobie jakieś stare filmiki z dyskotek z lat 70tych czy 80tych. Kobiety są tak ubrane skromnie. A teraz jak idą na dyskotekę czy do klubu to ubiór jak spod latarni. Kiedyś jednak było lepiej. Nasze pokolenie młodych kobiet ma teraz gorzej niż nasze matki/babcie. Zresztą sama byłam kiedyś świadkiem sytuacji jak szła kobieta w szpikach i krótkiej czarnej sukience i akurat obok mnie stało dwóch facetów około 30tki. I nagle przestali gadac i oboje gapili się na te kobietę bez słowa aż znikła im z oczu. To było naprawdę obleśne trochę. Pocieszam się tym że każda i tak będzie kiedyś stara i KAŻDĄ to czeka kiedyś :)

Gość gość
Ludzie opanowuja poped, dlatego mamy antykoncepcje. I jestesmy chyba dorosle, mowa o seksie, a nie TYCH sprawach

Gość gość
Robicie tych facetów bożków tak jakby oni nigdy sie nie starzeli .