Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boisz się ze mąż zostawi Cię dla młodszej?

Polecane posty

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkim od Januszów kierujac się widokiem swojego zapuszczonego śmierdzacego knura z którym kopulujesz kiedy masz cieczke, wywłoko.

Gość gość
Jesteś jednym z tych którzy uważają się za zajebista partie czy laska która uważa swojego Janusza za takową? Wywloke to ty masz w majtkach.

Gość gość
Ja tam się nie boję, mój mąż ani nie jest jakiś przystojny, ani nie wysportowany, ani bogaty. Poza tym tak mu dzieci w kość dały, że bałby się, że młoda zechce dziecko, a on zbyt mądry by się w coś takiego pakować. No i największy mój plus to spore zarobki, ma przy mnie jak pączek w maśle ;)

Gość gość
13:18 - skończ te brednie, wariatko

Gość gość
Zdziwilabys sie ilu zmeczonych ojcostwem tatuskow szuka okazji :D

Gość gość
13:28 - a ty qrewko wszystkich obsługujesz, że taka zorientowana jesteś ? Czy wnosisz po zachowaniach w twojej pato rodzinie gdzie wszyscy widocznie pieprza sie ze soba na trawnikach i w parkach kiedy tylko poczuja cieczke u samicy ?

Gość gość
Nie obsluguje, widze jak sie slinia, choc ze mnie juz tez nie taka znowu mlodka, mam 30 lat i meza :D ale widac dla 40-letnich tatuskow to i tak atrakcja, pocieszni sa :) a u ich boku 40letnie mamuski z rozstepami i wiszacym biustem :) a ty sie tak nie denerwuj, bo wylewu dostaniesz :D

Gość gość
Ze smrodu im oczy łzawia i ślina z pyska cieknie a ty masz zaciesz że ich kręcisz. Zejdź na ziemie knurzyco.

Gość gość
13:36 - czyli kręcisz desperatów skłonnych zamoczyć w byle czym, bo żony już na nich patrzeć nie moga i ci to schlebia ? Gatulacje.

Gość gość
czyli kręcisz desperatów skłonnych zamoczyć w byle czym, bo żony już na nich patrzeć nie moga i ci to schlebia ? Gatulacje. x Wygralas tym tekstem :) w sumie to smutne, niby zyjemy w takich wyzwolonych czasach, niby kobieta moze byc kim chce, niby feministki bla bla a ostatecznie jak przychkdzo co do czego to durne baby i tak jaraja sie tym ze byle facet na nie spojrzal. :)

Gość gość
A gdzie pisze ze mi schlebia? Raczej smieszy mnie to :D i faktycznie musza byc niespecjalnie wybredni bo zadna pieknosc ze mnie :D a prawda jest taka, ze ludzie nie sa z natury monogamiczni. I niekoniecznie zdradzaja z modelka/modelem, chodzi o innosc i nowosc. Kwestia tego czy dany czlowiek zdradza zalezy w duzej mierze od charakteru, ale rowniez tego czy ma sprzyjajace okolicznosci, osobe ktora ich pociaga i ktora pozada ich :P nie sztuka jest byc wiernym gdy nie ma sie okazji, sztuka jest miec ku temu okazje ale je odeprzec :)

Gość gość
Mam 33 lata a mąż 34, do 40 trochę zostało, ale nawet jakby się poślinił to co z tego, poślini się poślini, a i tak nic nie zrobi, bo jest zbyt rozsądny. Nie każdy żyje miłością, zakochaniem i seksem. Mój mąż ma niższy popęd, zawsze wystarczyło mu 2 razy w tygodniu, od początku znajomości, ja mam trochę wyższy, ale dajemy radę. A poza tym jesteśmy na tak wysokim poziomie przyjaźni, że chyba nawet jakby się z kimś przespał to bym mu wybaczyła, a on mi, bo nie wyobrażamy sobie żeby ktoś inny się nami opiekował na starość niż my nawzajem. Mamy rodzinę i dzieci, wspólne pasje i humor dla nikogo nie zrozumiały. Seks jest fajny, ale po jakimś czasie ludzie mają (niektórzy) inne priorytety. Pierwszy raz się tu wypowiadam.

Gość gość
gość dziś Zawsze można zostawić Janusza. Lepsza samotność niż życie z jełopem. xxx Tylko, że większość Grażyn nie będzie się w stanie sama utrzymać, więc nie mają wyjścia. Muszą siedzieć z tymi Januszami.

Gość gość
gość dziś Tak świetnie znasz psychikę krowy czy świni, żeby móc to porównać????

Gość gość
gość dziś Zmądrzał facet? Szkoda (dla niego), że tak późno.

Gość gość
Ja jestem niezależna,gdyby chciał mnie wymienić,proszę bardzo,droga wolna,ale on tego nie zrobi,bo w seksie jestem ostra i to lubi.

Gość gość
gość dziś W zasadzie to nawet mnie śmieszy to twoje oburzenie. Pewnie jeszcze wierzysz w to, ze Pan Bóg stworzył nas na swój obraz i podobieństwo a nie, ze wyewoluowaliśmy z małpy?

Gość gość
Ja sie nie bałam, a mój mąż zdradził mnie z panienką w wieku naszej córki :-/ Panna go olała ciepłym moczen, kretyn przychodził do mnie błagać o powrót. Dziś jest sam. Poszedł w cholerę i nawet lepiej jest bez niego.

Gość gość
A ja bym chciala, aby moj poszedl do młodszej czy starszej, ale zadna go nie zechce. Nieciekawy wygląd, przede wszystkim okropne zęby, nieciekawy charakter.

Gość gość
mam taką nadzieje, a nie że się boję

Gość gość
Uczcie swoje córki żeby starały się być niezależne, uczyły się i pracowały wtedy strach jest mniejszy.