Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjadam przynajmniej 2 tabliczki czekolady dziennie, jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze miałam problemu ze słodyczami, nie potrafię żyć bez czekolady. Ostatnio jednak czuję, że to naprawdę zawladnelo moim życiem. Ciągle myślę o tym ile zjem, co zjem i kiedy. Nie jem przy znajomych i rodzinie, ale jak wracam z pracy to mijam żabkę i tam kupuję drożdżówkę, batonika albo coś w tym stylu. Później obok mojego domu zachaczam o biedronkę i kupuję czekoladę, często kupuję te duże i zjadam zanim wejdę do domu. Wieczorem jak chodzę po zakupy to też kupuję coś słodkiego, coś co szybko da się zjeść i zasłodzić. Jest mi strasznie wstyd przed innymi, bo poza tym jem bardzo zdrowo, nie lubię fast foodów, frytek, zupek chińskich itp. I strasznie neguję to gdy ktoś nie potrafi zapanować nad jedzeniem. A sama mam z tym problem. Przytyłam 7kg od wakacji, strasznie popsuła mi się cera i zęby. Ciągle czuje się słabo i ciężko. Boję się co dalej. Kurczę nawet teraz jak wiem, że mam problem i o tym piszę to jem rurki czekoladowe i nie mogę przestać...

Gość gość
Jak ci się żeby do kanałowego popsują to się opanujesz

Gość gość
nie kupuj słodyczy, nie chodź do sklepu. zakupy np zamawiaj przez neta Nie będzie w domu czekolady, nie będziesz jej jeść