Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawał

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi pijany koleś do dziewczyny...ale ona nie zdążyła się uszykować,więc otwiera owinięta ręcznikiem i mówi: -Proszę, wejdź do salonu, ja idę do łazienki, dokończę się malować, za góra 15 min będę gotowa. Chłopak usiadł na kanapie w salonie i zachciało mu się sr*ć. Myśli sobie...ku*wa jaki przypał, ja tu u laski na chacie, kibel zajęty a ja zaraz się zesr*m. Nagle patrzy a tu na dywanie siedzi pies, myśli...zesr*m się na dywanie i będzie na psa. I tak zrobił. Wychodzi dziewczyna z łazienki,patrzy i mówi: -Ku*wa!!!co to jest???? Chłopak na to: -Noooo pies się zesr*ł... Dziewczyna: -Ku*waaa pluszowy!!!!????

Gość lonelyman
Idzie dwóch policjantów na patrolu. Jeden zauważa na ziemi lusterko i je podnosi. Patrzy i mówi do drugiego: - Patrz!! Moje zdjęcie!! A ten drugi patrzy i mówi: - No co ty gadasz, przecież to moje zdjęcie!! No i tak się kłócą. Idą do komendanta, żeby spór rozstrzygnął. Ten bierze lusterko i mówi: - No co wy, komendanta nie poznajecie?? Wkłada lusterko do kieszeni i idzie do domu. W domu się przebiera i kładzie przed telewizorem. Przychodzi do niego córka i mówi: - Tato,daj mi na kino - Poszukaj w kieszeni spodni od munduru No to córka szuka pieniędzy i wyjmuje lusterko.Patrzy na nie i krzyczy: - Mamo!! Tata nosi w kieszeni zdjęcie jakiejś laski. Matka podchodzi patrzy i mówi: - To przecież jakaś stara rura!

Gość gość
stare, bo teraz nie ma policjantów tylko kulsony

Córka skarży się matce: - Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę, ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks. Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy, a teraz mam jak pięć złotych. Mama na to: - Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz. Samochody przed domem stoją? Stoją. Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów, zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci. I co? Będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt?!

Gość gość
Znam wszystkie te wasze, z broda.moze kawal z zagranicy. Dziadek pojechal po raz pierwszy do stolicy i tam obserwowal winde.wsiadly dwie staruszki, drzwi sie zamknely.patrzyl co bedzie dalej, bo nigdy wczesniej windy nie widzial.drzwi sie otworzyly, wysiadly dwie mlode dziewczyny.Dziadek zachwycony:O, wlasnie taka szafe mojej starej kupie!