Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość gość
Nawet Pan ktory bzyka zona,i nie ma z tego orgazmu. W ustach jest inny nacisk? Niby taki duzy? Rozumiwm wiec , ze pochwa nie daje nacisku.no coz chyba kazdy facet napisal tutaj ze doznania sa prxyjemniejsze i intwnsyeniejsze w ustach. Kazdy jeden to napisal. "Obejmujaca" pochwa daje mniej intensywne odczcuia , to swiadczy o jej beznadziejnosci, a przynajmniej o tym,ze jest gorsza. Czyli w pochwie jakby caly cxas tak samo,nudniej. Jeszcze co znaczy intenstwniensze? Lepiej czuc? Niedopracowane przez nature jestesmy wszystkie jak widac. Co z tego,ze pochwa stymuluje chocby wiekszy obszar jak jest to slabsze i mniej przyjemne. No ale jezyk nam tam nie urosnie. Rozumiem ze w pochwie duzo slabiej czujecie na zoladzi. No nic, to chyba Panowie nam wyjasnili, dlaczego przyjemniej jest wkladac w usta. Czyli zacisniete usta i tak sa ciasniejsze od pochwy, a jezyk daje lepsze intensywniejsze doznania bo pochwa go nie ma. Same widzicie kobietki, dla przyjemnosci blowjob, a dla duzo mniejszej przyjemnosci i bliskosc seks. Nie nozna miec wszystkiego. W sumie glupota byloby myslec, ze jakas slaba pochwa bez hezyka,moze byc przyjemniejsza. (To nie probujcie porownac jej z reka, bo wtedy to dopiero pochwa blednie). Czyli w ustach czujecie wiecej,przyjemniej. Chyba dobry wniosek wyciagniety z w sumie wypowiedzi z kazdego z Panow tak wynika.

Gość gość
Tego ze przy oralu nie dojdziesz czasem nie rozumiem,ale dosc jasno napisales ze oral jest przyjemniejszy i intensywniejszy, FIZYCZNIE od penetracji pochwy, wiec to maly szczegol na tle tego. Przynajmniej Pan nie owija i pisze szczerze. Pewnie nawet ju nie tylko zacisk,ale ruchomy jezyk pewnie daje inne,roznorodne i nie tak jednostajne odczucia jak nudn pochwa. P.s co ja sobie nyslalam :)

Gość gość
Większość tu pisze jasno i wyraźnie: oral jest mega przyjemny ale cipki nie zastąpi. A autor/ka tematu dalej swoje, że pochwa to pustka :P podbijam temat bo beka z tego niezła.

Gość gość
Cipki nie zastapi ale oral jest z***biscie przyjemny ia pochwa nie, daje slabsze i mniej intensywne odczucia. Tak tutaj napisano. Zastapi, skoro jest taki "z***biscie" przyjemny ,czego juz nie mozecie powiedziec o pochwie. Ba, nie powiedzieliscie. Kazdy jeden praktycznie napisal to samo. Ty tez.

Gość gość
Jest mega przyjemny ale pochwy ktora daje mniej przyjemnosci, duzo mniej(nawet ta ciasna) nie zastapi. Dobrą na Pan logike. Fizycznie, usta. Emocjonalnie pochwa. Tylko z tym nie zastapi. Jedyna zaleta seksu. Fizycznej nie znalezliscie.

Gość gość
Przecież każdy pisze, że cipka daje takie doznania, że każdy w niej tryśnie. A w ustach to już niekoniecznie za każdym razie wytrysk. Masz coś ewidentnie z główką tworząc ten temat co 2-3 miesiące i wałkując to non stopa. 100 facetów by ci powiedziało/napisało, że oral nie da takiej FIZYCZNEJ przyjemności co cipka a ty i tak będziesz wiedział/a swoje.

Gość gość
"gość wczoraj No ja przeciwnie. Oral owszem, fajny, ale nie az tak żebym przedkładał go ponad seks w c**eczkę! (...) Poza tym chyba naturalnym dla kontaktów K/M jest pochwa, mnie to daje więcej przyjemności." "gość wczoraj moj byly zdecydowanie wolal jak mu robilam loda niz sex , za to obecny odwrotnie" " gość wczoraj Jak zwykle każdy ma inaczej. Ja wole sek...s. Francuz tez OK ale jako rozgrzewka...gra wstępna. Czyli jedno i drugie...ewentualnie może być tylko sek...s. " " gośćalibaba wczoraj Pochfa się dostosuje zawsze do rozmiarów członka i bzfurą jrst że dotyka tylko jednej ścianki. Ltoś kto to napisał chyba nigdy nie miał kobiety " " gość wczoraj Według mnie lodzik, lizanie partnerki czy 69 to świetna gra wstępna czy urozmaicenie w trakcie, ale nic mi nie daje takiej satyswakcji jak wkładanie go tam gdzie jego miejsce i sprawianie przyjemności mojej kobiecie." " gość wczoraj Więc rozwijając, ja nie uważam, żeby w ustach doznania były intensywniejsze. Chociażby z tego powodu, że na przykład mnie jest bardzo ciężko tak doprowadzić do wytrysku. Moja kobieta czasami jak się uprze to się udaje, ale to zajmuje sporo czasu. A w pochwie czuję go na całej długości, ale im głębiej tym intensywniej. A im mocniej ja czuję tym mojej kobiecie jest lepiej, wtedy dostaje orgazmów więc to działa w dwie strony. Piszę za siebie, w trzonie mam 15cm obwodu " A tych wypowiedzi NIE WIDZISZ?

Gość gośćc
To ja tez nam pytanie. W pochwie wasza glowka czyli żoładz najwazniejsza? Nie jest dotykana tak? Xzy pochwa sie na czyms skupia?

Gość gośćHarry
Podczas oralu kobieta może bawić się członkiem drażnić go na różne sposoby. Do tego ja lubię patrzeć jak kobieta go polyka i jak przyjmuje sperme na swoje ciało

Gość gość 55 lat
Gowno prawda . Nie czuje przyjemnosci w lizaniu i brzydzę sie lizać . Nic nie zastąpi prawdziwej pipy i prawdziwego wkładania . Usta są do przyjmowania pokarmu . A pipa do przyjmowania hooja.

Gość gośćharry
Oczywiście że nic nie zastąpi ciepła i wilgoci cipki ale oral też może być bardzo przyjemny. Pod warunkiem że obydwoje tego chcą

Gość gość
GoscHarry. Rozumiem. W pochwie brakuje stymulacji zoladzi tak? Ciekawych doznan i roznorodnosci?

Gość gośćharry
Tak i tego widoku jak kobieta lapczywie polyka k****a. Ale wcale nie twierdzę że w cipce jest źle tylko usta dają więcej roznorodnośc****eszczenia

Gość gość
Czyli ruchy w pochwie,kombinowanie nie zmienia odczuc a sa one takie same ciagle? Czyli wszystko wina tego,ze poxhwa nie ma jezyka? Spokojnie. Jestes kolejna doba ktora napisala, ze w pochwiw nie hest zle ale duzo przyjemniej i ciekawiej jest w ustach. Nie prxejmuj sie, to juz chyba normalne i kazdy facet tak ma i czuje. Niestety.

Gość gośćHarry
A jak mają kobiety lubicie jak lizemy wasze cipki czy wolicie jak wam wkładamy k***sy

Gość gość
A co za porownanie? Lechtaczka jest najbardziej unerwiona ale skoro to to samo dla Was , tzn zw pochwa nie stymuluje Wam zoladzi,tak? Bo gdyby stymulowala to jezyk nie mialby znaczenia. Ale rozumiem ze to taka obrona? Lizanie daje intensywniejsze odczucia bo lechataczka jest na zewnatrz. U was zoladz i penis to jedno, ale rozumiem ze tym przykladem chiales mi pokazac, zw pochwa zoladzi nie dotyka czyli zabiera najwazniejsza game odczuc , tak? Skoro dla Was to to samo, fo dla nas. To fakt oral jest przyjemniejszy a pochwa nie stymuluje najwazniejszych stref czyli zoladzi.

Gość gość
Nie byloby tego porownia gdyny pochwa dotykaa i stymulowala zoladz. Gdyby obejmowala to robila by to dokladniej i lepiej niz usta. Jak widac tego nie robi. Wiec teraz sie nie dziwie zw jest wam w niej duzo gorzej. Bo zabiera stymulacje najintensywniejszych i najwazniejszych obszarow. O to chodzi gosc Harry?

Gość gość1111111
Harry chcial powiedziwc,ze faceci wola jak lizemy im k***sy ni wkladac je w pochwe. Tylko dlaczego? Jeszcze napisz,czego pochwa nie robi ze tam wam jest przyjemniej prosze. Jakie roznice?

Gość gość
Autorze tego tematu ciągnący swe p******e wywody. Zrozum, że gdyby było tak jak piszesz faceci nie chcieliby c**ek. A na cipkach świat jest zbudowany a nie na ustach. Do kobiet facetów ciągnie bo one mają wlasnie cipki. Przedwczesny wytrysk dotyczy tylko i wyłącznie wytrysku do cipki a nie do ust.

Gość gość
Autor tematu to jakiś onanista czerpiący podnietę z opisów doznań.

Gość gość
Czepiacie sie mnie a ja odpisuje tylko na odpowiedzi wyzej. Chocby Harrego. Onanista nie jestem. Nie mam penisa. Gosc 11:12 Dobrze, jest kilka "dewiantow"? Bo na tle tego co tu napisaliscie to chyba dobre okreslenie. Dalej tam nie ma szczegolow , wole seks ale oral swietny na gre wstepna.. ja tez wole pic wode mi eralna bo jest zdrowsza ale sprite smakuje mi bardziej. To Wasz przyklad, to samo. Wolimy seks w pochaie bo to gama doznan, bliskosc ale oral jest dla Nas przyjemniejszy i intensywniejszy. Zadnej roznicy. Ci goscie nie napisali czemu wola seks, afacet ktory ma mega ciasna zone i potrafi zbyt szybko dojsc i tak.napisal, ze oral daje "duzo bardziek intensywne doznania" i jest przyjemniejszy. ????? Ze mna jest cos nie tak?

Gość gość
Ale z tego co tutaj napisaliscie to faceci wola usta, pochwa ,to tak wam moze natura i instynkt kaze. Dla satysfakcji, ale oral jest przyjemniejszy.

Gość gość
to zalezy od parterki jedna lepiej daje inna lepiej ciagnie

Gość gość
A jak mozna lepiej dawac? Co moge zrobic sby pochwa dala choc rownie ty przyjemnosci?

Gość gość
Jeden Harry coś tam napisał a ta się czepiła tego jakby to była wyrocznia. Co z tego, że dla innych oral jest miłym dodatkiem. Dla mnie również, oral jest super ale i tak moim celem jest pociupcianie

Gość gośćHarry
Pisałem że oral jest bardzo przyjemny ale cipki nic nie zastąpi. Bez oralu mogę się obejść ale bez cipki nie.

Gość gość
Wróciłeś poj/ebie autorze. Chwile cie tu nie bylo i nawet uwierzyłem że dałeś sobie spokój z forum. Ale jak widać myliłem się. Znów bedziesz nas wkurwiał swoimi tematami. Trzeba znowu trochę potrzepać konika co?

Gość gość
Tak czytam to wszystko i doszedłem do wniosku, że autorem posta jest albo pederasta, albo prawiczek onanista-marzyciel, ewentualnie jakiś koleś prowadzący krucjatę na rzecz robienia loda przez kobiety, bo nie tego w domu.

Gość gość
przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa Zgłoś gość wczoraj przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa Zgłoś gość wczoraj przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna techniczna przerwa techniczna przerwa techniczna przerwa

Gość gość
Szczerze to srednio mnie obchodzi trolowanie. To mowi o was. Moze mnie grac za kogo chcecie. Nie bede znieniac waszego zdana. Macie wybor ,nie wchodzic. Wszystkim pomocnym dziekuje. Co z tego ,ze wolicie pochwe. Piszecie jasno,oral jest bardzo przyjemny. A nawet przyjemniejszy. Nikt z was nie mogl napisac,ze w pochwie jest mu przyjemniej bo by sklamal. Ja prosilam aby ktos wytlumaczyl dlaczego pochwa daje slabsze odczucia, duzo slabsze jak ktos tam napisal. Uscisk i brak jezyka. No wlasnie- w pochwie nie ma stymulacji zoladzi? Uscku nie ma. Dlatego jezyk robi taka roznice? Pochwa nie daje tych intensywnych doznan na glowce, ktore daja usta? Podsumowujac wasze wypowiedzi. Wolicie seks ale oral jest duzo przyjemniejszy i intensywniejszy-mozecie rozwinac?