Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowa rekrutacyjna a pytanie o dzieci? Jsk to rozegrac?

Polecane posty

Gość gość
mężczyzNOM :O poducz się gramatyki i ortografii lepiej

Gość gość
16.15 przepraszam, proszę o wybaczenie. Nie spostrzeglam, że słownik mi zamienił. Kurwa, jakie niektórzy mają problemy.

Gość gość
"Wiesz, że mamy XXI wiek? Połączenia bezprzewodowe, nielimitowany dostęp do sieci, telefony służbowe i możliwości pracy zdalnej z domu godząc to z opieką nad dzieckiem? Wtedy żadnej luki w cv nie masz." xxx A podobno opieka nad dziećmi to taka ciężka praca, trzeba im poświęcać czas i uwagę. A tu proszę. Pracujesz i opiekujesz się chorym dzieckiem jednocześnie.

Gość gość
gość dziś No niektóre zdalnie z domu potrafią nawet towar na półki w biedrze wykładać. To jest dopiero wielozadaniowość współczesnych mamusiek.

Gość gość
Jaka dziurę w cv? A niby czemu??? Zaszlam w ciążę pracując, na macierzyński i wychowawczy poszłam jako pracownik firmy, nie mam 3 letniej dziury w cv tylko od 14 lat stałe zatrudnienie. Skąd niby się bierze dziura w cv? Chyba że ktoś bezrobotny albo na umowie czasowej której nie przedłużono po porodzie.

Gość gość
Nigdy w zyciu nie zadano mi takiego pytania na rozmowie o prace. Do CV nie mam tez obowiazku a jest to wrecz zakazane, dolaczac zdjecie I podawac wiek. Ale to nie w Polsce.

Gość gość
Ponieważ takie pytania są niezgodne z prawem, to wystarczy powiedzieć grzecznie "Moje życie prywatne nie jest przedmiotem tej rozmowy"

Gość gość
No ale w końcu pracodawca się dowie czy macie czy nie macie dzieci. Prawda?

Gość gość
U mnie się nie dowie, bo nie chodzę na l4 na dziecko, nie ubezpieczam też dziecka przy sobie. Także jakby mnie ktoś pytał to bym splawila. Choć nigdy mnie nie pytali a byłam na wielu, na setkach rozmów, bo nawet pracując szukałam innej pracy. Teraz mam taką w której chcę już na zawsze zostać :)