Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mizoginprawik3

Sąd po 6 latach postępowania za zdjecia nieletnich zmusza do leczenia pod groźbą

Polecane posty

Gość gość
kilka osób z tego srodowiska prawnego czy tam sądowego (z 5 lat temu) mówiło moiej mamie, że niech on bierze leki bo inaczej go zamkną, z tym że ja tych świnstw nigdy ne chcialem brac

Gość gość
A niech cię zamykają. Jesteś chory i niebezpieczny dla otoczenia.

Gość gość
A uwazasz ze to jest normalne to co robisz? Uwazasz ze nie musisz sie leczyc?

Gość nic ość
Nie wiem, co z tego co tu wypisujesz jest prawdą? Ale jedno wiem, że jesteś zaburzony. Jeśli jesteś niebezpieczny dla siebie i/lub otoczenia, jeśli tak uzna sąd, to przymusowe leczenie/zakład zostaną wdrożone. Poza tym, jesteś niesamowicie nudny i nużący. Współczuję twoim bliskim i ludziom, którzy się zajmują twoim przypadkiem. Dla psychiatry/psychologa jesteś jednym z wielu powtarzających się przypadków.

zabrali komputery, moiej mamy tez :D, telefony, umiescili w centrum zdrowia w pruszkowie - tworki, doprowadzając do agresji, postępowanie podobne do tych z 15:57, 16:07, 16.08

o tworki to blisko mojego miejsca zamieszkania xDDDDD ale beka to co zrobiles z tym soft cp ze wjechali ci na chate na forach wrzucales czy jak cie dopadli co sie stalo xD

Gość gość
To już 3 taki przypadek na kafe. Wcześniej był Przemo84 oraz Roskosmos92.

wkurfiały mnie podobne 15:57 16:07 16:08 wiec zaczalem wrzucac im takie zdjecia zeby kurfy niewyrobiły. Wiec tak naprawde nie zaczeło sie od posiadania zdjęć. Bo zdjecia te zacząłem posiadac wlasnie przez takie kurfy

jakimi wy de(bilami jestescie, rozumiem ze te nieletnie z twoich zdjec nie byly nagie bo mowisz tylko o erotycznych pozach xD czyli soft cp jak mogli oni ci wjechac na chate xDDD pewnie wrzucales ze swojego adresu ip, ktos zglosil, sprawdzili akurat adres ip byl twoj i mieli cie na widelcu ale wy kretynami jestescie serio xD

jakie ja rzeczy wrzucalem na samsoie i kowbojki kto widzial ten wie co wrzucalem :D i nigdy zadnego przypalu nie mialem xD a wy na tej kafe to uposledzeni jacys jestescie xDDD

TM nie znasz prawdy, kretynem nie jestem, żeby nie wiedziec, że sie dowiedzą, to jest innego typu sprawa. Depresja trwająca od okresu tzw dojrzewania, wkoncu zacząłem opisywac swoje problemy na jednym z for, problemy nie miłe dla babsk zarządzających forum, które lubiły tematy w stylu "faceci to egoiści, 'faceci to swinie' , a ja mialem wiele do napisania odwrotnego 180st, wiec babsztyle napastliwe i trowało to ze 3 lata. W końcu niw yrobiłem, pościągałem z sieci zdjecia nagich, pół rozebranych itp 'dzieci' zacząłem im wstawiac na forum, aby im to foruym zamkneli albo coś, aby umarly od zawału. Innego wyjscia nie miałem.

Gość nic ość
mizoginprawik3 dziś w czym jestem zaburzony wy k***y jedne ?? x mizoginprawik3 dziś mialem zdjecia tzw nieletnich w pozach seksualnych xxx Powyżej masz odpowiedź. Nieadekwatna reakcja, na kilka uwag o tobie, na anonimowym forum. No właśnie, kolekcjonowanie takich zdjęć, to świadectwo zaburzenia. Mężczyźni nie interesują się dziećmi (bo to musiały być dzieci, nie dziewczyny, nastolatki, które jeszcze niedojrzałe, ale już kobiece, skoro to zainteresowało służby) i nie ściągają takich zdjęć, ani nimi nie epatują otoczenia, także w sieci. Zatem słusznie cię wzięli na obserwację. Uważam, że takie osoby jak ty, czyli nie panujące nad sobą (załóżmy, że jednak nie masz skłonnośc***edofilskich, tylko działasz impulsywnie) powinny być pod obserwacją. Po prostu się uspokój. Jeśli tutaj zaczniesz wywalać treśc***edofilskie, to jeśli ja nie zdążę, to ktoś inny zawiadomi policję. Już były takie historie na Kafe.

Gość gość
Lecz sie stary zboku. Powinni cie za hu..ja powiesic w tym szpitalu. A wlasciwie nie w szpitalu tylko w pierdlu powinni cie cwelu umiescic i ******** w du..psko az wybija ci z glowy sex z dziecmi:/

Gość nic ość
Możesz się zasłaniać depresją, ale nikt z depresją samą w sobie, nie uprawia wojenek przez internet, używając pedofilskich zdjęć. Zapewne masz samoocenę jak Rów Mariański i zupełną niezdolność do refleksji nad sobą i rzeczywistością, więc szukasz winnych.