Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mizoginprawik3

Sąd po 6 latach postępowania za zdjecia nieletnich zmusza do leczenia pod groźbą

Polecane posty

Gość gość
Jestes pedofilem, a takich nalezy izolowac od spoleczenstwa, a przede wszystkim od dzieci! Szpital czy pierdel, obojetnie, wazne abys nie mial okazji uskuteczniac swoich chorych fantazji na dzieciach.

Gość gość
ni cość maca dzieci bo zdjecia pedofilskie nie dają jej tyle frajdy :D

Gość nic ość
No i widzisz. Ja się nie denerwuję, nie wyzywam ciebie, ale ty nie potrafisz znieść krytyki. Naprawdę przypuszczasz, że mogą mnie zaboleć słowa rzucone w necie, przez niedowartościowanego świrusa?:D

Gość gość
Kimkolwiek niejestes jesli kiedykolwiek komus wyzadziles kzywde to Cie podziwiam i szanuje , nie jestem Pedofilem , ale ludze robiacy kzywde komugolwiek zasluguja na podziw i szacunek , tak ze masz mojszacunek i podziw jesli ktos cierpi przez ciebie np jakies dzecko kobieta itd itp

Gość gość
Ciekawe idioto, czy jak ktoś tobie zrobi krzywdę, to również obdarzysz go szacunkiem?

Gość gość
Daruj sobie te wypociny , ludzka krzywda bardzo mnie cieszy a najbardzej krzywda wyrzadzona dzecku , dlatego szanuje go jesli zrobil dzecku krzywde moze liczyc na moja pomoc :)