Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jazda z facetem

Polecane posty

Gość gość

Zdarza się wam podczas jazdy z facetem zajmować się jego uchem (dmuchać w nie, szeptać coś, podgryzać)?

Gość gość
to ci co na drzewie sie zatrzymuja

Gość gość
to ci co na drzewie sie zatrzymuja

Gość gość
spokojnie, ja mówię o delikatnym zajmowaniu się facetem. Według takiej logiki to nawet jedzenie kanapki może być przyczyną wypadku.

Gość gość
Odwracanie uwagi od drogi. To bardzo głupie.

Gość amBrożyk
bardzo często w czasie bzykania kobiety rzucam na twarz kobiety jakąś gazetę sportową typu Przegląd Sportowy i czytam o wybitnych sportowcach , piłkarzach na boisku lub na temat skoczków narciarskich albo obstawiam włoską ligę piłkarską lub grecką , co chwilę bzykam kobietę aby nie zapomniała o bzykaniu a gdy nie bzykam to kobieta wylizuje zawartość z mojego kindybała i otoczenie kindybała , w czasie czytania o wydarzeniach sportowych w gazecie nie wnikam co kobieta wylizuje z mojego kindybała !

Gość gość
21:51: może nie najmądrzejsze, ale przyznajcie, że takie rzeczy robi wiele osób i jeżeli robi się to rozsądnie

Gość man on  the moon
Tak, k****, wszystkim kobietom się zdarza rozpraszać kierowce, a że są głupie, to najczęściej swe amory uskuteczniają na autostradzie przy prędkościach 160 km/h+ lub w gęstym, miejskim ruchu. I robią to nagminnie. W*********j.