Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z mężem. Nie wiem co robić. Jestem załamana.

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie TK głowy. Wszystkie obiawy pasują do mojego nieżyjącego taty :( miał 5 guzow w głowie. Myśle że powinien zgłosić się na IP tam go przebadaja. Jeśli pójdzie do lekarza na tk będzie czekał dłuższy czas

Gość gość
A nie koniecznie się śpi przy cukrzycy. Mój teść ma cukrzycę i nie śpi

Gość gość
gość dziś Na amfie najpierw ma w sobie moc, w nocy nie moze spac a gdy przychodzi zjazd, x Jak jest zjazd po amfie, to się śpi. A tu gość śpi po 3-4 godziny na dobę od dłuższego czasu.

Gość gość
gość dziś A nie koniecznie się śpi przy cukrzycy. Mój teść ma cukrzycę i nie śpi x Bo bierze insulinę, a jak się nie leczysz, to chodzisz wiecznie zmęczona. Tak właśnie najszybciej wyczaić, czy ktoś ma problemy z cukrem, bo właśnie wiecznie śpi i chce mu się mocno pić.

Gość gość
Tez choruje na cukrzyce,a przesypiam ,no gora 4 godziny.

Gość gość
Facet gada do ludzi co robi w łóżku z żoną. Przy dzieciach też p******i głupoty. Nie kontroluje się. To waszym zdaniem też jest objaw cukrzycy czy samego nie wyspania?

Gość gość
Pewnie za parę tygodni poczytamu o twoim mężu na onecie w rubryce kryminalnej hi hi hi :)

Gość gość
Gość 15.12. Nie powaliles swoją wypowiedzią.

Gość gość
Twój mąż może być opętany przez Szatana! Oglądałaś Amitiville? Powinnaś jak najszybciej skontaktować się z dobrym egzorcystom nim będzie za późno!

Gość gość
Autorko nie przejmuj się tymi wpisami powyżej. Zawsze muszą się zleciec jakieś trolle. Myślę że cokolwiek by to nie było to faktycznie stanu zdrowia męża nie powinnaś zostawić z boku bo wszystko to dziwnie wygląda. Choć ja raczej też wykluczylabym narkotyki. O cukrzycy mowy nie ma, skoro piszesz ze miał robiona krzywa cukrowa.

Gość gość
Tez odrazu pomyślałam o narkotykach albo nie daj Boże jakims guzu

Gość gość
15.00- ile lat miał tata? Jakie miał objawy? Autorko- jaki wiek męża? W pracy ok?

Gość gość
Autorko, a moze on zazywa psychotropy z grupy benzo? Lekarze je zapisuja by pomoc w odwyku od alkoholu, a efekt jest odwrotny. Cos tu nie gra, bardzo Ci wspolczuje. Namow go na kompeksowe badanie kontrolne, duzo sie wyjasni.

Gość gość
A czy twój mąż trzyma w domu broń?

Gość gość
Mąż 35 lat. W pracy ok.

Gość gość
A ja uważam, że twój mąż po prostu odkrył w sobie swoją prawdziwą, homoseksualną naturę i teraz próbuje się z tym oswoić. A gdy w końcu poukłada sobie wszystko w głowie to porzuci ciebie i dzieci dla jakiegoś przystojnego faceta.

Gość gość
Tomografia głowy i neurolog!!! Jest predyspozycja do wylewow. A złośliwości mogą być przez bezsenność. To są bardzo niepokojące objawy

Gość gość
Oj tam od razu gej! Po prostu się z jakąś laską na szybko przespał i teraz go gryzie sumienie, że lafirynda się wygada i wszystko się wyda.

Gość gość
Opadające powieki albo inne objawy mogą świadczyć o wielu rzeczach, ale może warto najpierw wykluczyć stresy, zrobić morfologie, badanie z rozmazem, mocz. Nie śpi w nocy dlaczego? Może czymś się martwi? Porozmawiaj z nim poważnie, może czas zrobić badania, może są jakieś niedobory. Nie szukaj diagnozy na necie, już na pewno nie tu, jak coś Cię niepokoi to namow go na lekarza.

Gość gość
A może twój mąż popełnił jakieś poważne przestępstwo i teraz go gryzą strach i sumienie stąd ta nagła zmiana w kłębek nerwów!

Gość gość
Albo złapał HIVa i nie wie jak ci powiedzieć?

Gość gość
A nie możesz po prostu kupić sobie nowego męża?

Gość gość
Zlekcewaz trole, posluchaj kilku rozsadnych glosow tutaj , badania i tomografia koniecznie.

Gość gość
Boże jacy imbecyle tu siedzą. Nie przejmuj się autorko. Badania to podstawa.

Gość gość
Morfologie robił w marcu razem ze mną jak jeszcze byłam w ciąży. Zaciagnelam go przy okazji i oprócz pełnej morfologii robiliśmy crp, próby watrobowe, kreatywnie, cholesterol i były badania ok.

Gość gość
15:50 Tomografię i badania to chyba przepisuje lekarz, a nie jakaś pipcia z Kaffee więc proponuję udać się do lekarza.

Gość gość
A może twój mąż ma schizofrenię paranoidalną i słyszy głosy rozkazujące, chyba nie muszę mówić jakiej treści :) :) :)

Gość gość
Pisałam o badaniach, ale skoro robił to raczej bez sensu powtarzać tak szybko. Jeżeli wykluczyć używki to ma razie obstawialabym stres. Oczywiście, że jak będą objawy neurologiczne, bóle głowy, to trzeba iść do lekarza, ale mówienie złośliwości czy zbereznych tekstów przy znajomych nie pasuje mi do guza mózgu a raczej do poirytowania. Może on po urodzeniu dziecka też ma więcej powodów do stresu, może jest jakiś problem z seksem albo z uczuciami między Wami, jakieś jego potrzeby czy chęci, ambicje są niezaspokojone, może coś w pracy. Może jednak coś jest w tych uzywkach, może popija gdzieś po cichu i stąd takie oczy, bełkot, senność albo jej brak na kacu. Poobserwuj go, zajrzyj do auta, do baryku. Bądź czujna, może szybko znajdziesz odpowiedź. Jeżeli masz alkomat w domu to w takim momencie kiedy wróci podejrzany poproś go żeby dmuchnal. Jeżeli nie masz to kup, sprawdzisz. To by wiele wyjaśniało, ja najpierw to wykluczylabym, zanim tk.

Gość gość
A może to jednak psychoza? Ppewnie i tak lekarze wyślą go do psychologa i psychiatry nim zaczną przy nim coś dłubać.

Gość gość
Nie martw nim twój mąż straci całkowicie kontakt z rzeczywistością macie przed sobą jeszcze ładnych parę lat wspólnego życia, nie koniecznie usłanego fiołkami.