Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to są jednak durne

Polecane posty

Gość gość

Wybieracie sobie facetów rozrywkowych, przebojowych na męża, bo przecież taka jak Ty zasługuje tylko na takiego chojraka, a później się dziwicie ,że Wasz Miś ma kochankę, albo wiecznie spotyka się z kolegami na piwo. Przecież kobieta na męża powinna wybrac kogoś kto niestety jest "nudny" bo chce założyć rodzinę i dbać o nią. Piszę o tym, bo jestem sfrustrowany, spotykam sie z dziewczyna 25 lat i ona mówi mi cały czas ,że ona nie myśli o rodzinie, nie będzie we angażować, jest niezależna i korzysta z życia. Ja p*****le. Ktoś powie ,że chce mnie zbyć, ale nie, ona całuje mnie namiętnie na randkach naszych, ostatnio doszło do zbliżenia i nadal twardo mówi, że ona nie będzie biegać za facetami, że nie myśli o rodzinie i dzieciach. To jakaś k***a gra z jej strony? Zaraz znudzi mi się te spotkanie i po prostu jej podziękuje i wtedy pewnie będzie płacz, ze ja wykorzystałem. Drogie Panie skończcie z tymi gierkami.

Gość gość
Po prostu rodzina to problem bo wtedy bedzie uziemiona na cacy.

Gość gość
Olej ją Ziomek bo jeszcze ty będziesz cierpieć. Ona ciebie ma bo nie chce być samotna a pewnie szuka typa z kasą i z nim założy rodzinę to jest taki typ baby. Jeżeli teraz tak gada to z tej mąki chleba nie będzie.

Gość gość
14:22 leszczu jak ci kobiety nie odpowiadaja to zajmij sie kolegami i waleniem konia, a nie zasmiecasz forum swoimi frustracjami i problemami mozgu

Gość gość
znowu mizoandryczka kreuje wlasnorecznie zle sytuacje, ktore pozniej do niech tak samo negatywnie wroca. tylko wtedy bedzie placz, zgrzytanie zebow i robienie z siebie niewinnej ofiary:D

Gość gość
Czego chce? Zapchajdziury na wolny czas. Chce mieć towarzystwo i faceta do łóżka, ale nie chce ślubu i dzieci, a już na pewno nie z tobą. Najwyraźniej jesteś typem "do łóżka", ale nigdy "do życia".

Gość gość
Ale co w tym dziwnego, że kobiety nie chcą nudziarzy?