Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam depresje dzisiaj, brak sensu, nuda, apatia itp

Polecane posty

Gość gość

pieniądze mam, w pon nowa robota, w wolnych chwilach sie edukuje, oglądam wartosciowe filmy na youtube, mam wiele książek do przeczytania, w planach mam podszkolic angielski i potem nauczyc sie niemiecikiego, moim celem jest byc bogatym. Jestem facetem introwertycznym, za bardzo mądrym. Nienawidzę alkoholu przez to trudno mi rezonować z większością znajomych którzy gadają o głupotach i piją alkohol. Brak światła w życiu. Energia podąża za uwagą a ja się użalam :/ plusem jest to że neg emocje ze mnie wypłyną i będzie mi lżej, to jest dobre na psychę. Przytulcie mnie

Gość gość
Oglądam filmy Jordan Petersona na youtube, z kim mogę na takie tematy porozmawiać? a może jestem bardzo dziwny

Gość gość
22:14 Dlaczego uważasz mnie za chorego psychicznie...? Z kim mnie mylisz i dlaczego dałeś mi ten link?

Gość gość
22:19 Chwała i błogosławieństwo Ci. Każdy dobry gest do mnie zostanie odwdzięczony 1000 krotnie

Gość gość
22:19 z dnia na dzień jest coraz lepiej, nie potrzebny mi psycholog.

Gość denser
Mam to samo, wale konia 10 razy dziennie, wieczorem wóda do odcinki i jakoś leci. Na koncie mam 5 zer. Zdolny w chuj, ale zero znajomych bo jednak zjebany charakter. Nie chce mi się gadać z ludzmi bo są nudni. Chciałbym nakręcać chore akcje, wtedy jest fajnie. Dupe miałem, fajną, starszą, ale kurwą była i nie chciała się do tego przyznać, a szkoda bo mogliśmy mieć związek partnerski, ale była niedojrzała. A i tak za nią tęsknię. Pewnie dlatego ze średni z ryja jestem, do tego łysieję i teraz ciężko równie dobrą wyrwać.

Gość gość
Przytulam, autorze. Ile masz lat, tak z ciekawości?