Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiacz

złapałem obcą laskę za pusię

Polecane posty

Gość pusiacz

Wychodząc wczoraj z klubu mijałem dwie lochy które akurat wchodziły, byłem napruty ale pod kontrolą i długo nie myśląc złapałem jedną z nich za pusię w odpowiednim miejscu i środkowym paluszkiem pobudziłem jej dzyndzelek. A ta, zamiast mi podziękować i poprosić o więcej, rzuciła się na mnie z pięściami. Ja oczywiście udałem, że nie wiem o co chodzi, jej koleżanka ją powstrzymała i tak się rozstaliśmy. Randka trwała jakieś 5 sekund. Jej uderzenia były jak masaż twarzy, przyjemnie. Chciałbym więcej, ale nastepnym razem może się gorzej skończyć. Kiedyś byłem grzeczny i bym mowił, że nie wolno tak robić, ale kobiety mnie tak zepsuły, tak ich nienawidzę, że mnie wszystko jedno. Nawet mnie to bawi, taka słodka zemsta, że jesteście słabe fizycznie, bo psychicznie to jesteście mocno p**********e.

Gość gość
uważaj, taka jak ja kopnęła by Cię w twoją pusię potem wezwała ochroniarza klubu a potem policję (jeśli kop by nie wystarczył) w potem byłbyś karany i miałbyś to w swojej kartotece, a po moim kopie może i pozostałby c***iękny sopran mogłabym też dodać walnięcie w grdykę, ale nie wiem, czy bym Cię nie zabiła w ten sposób, choć z tak marnym życiem, może byłbyś mi wdzięczny poza tym, myślę, że większość Polaków podziękowałaby Ci tak, jak dziękują t

Gość gość
tym z innych kręgów kulturowych, nie ma różnicy w zachowaniu, powinno się więc reagować adekwatnie uważaj więc na swoją pusię, bo fiutek to to raczej nie jest mięczaku

Gość pusiacz
Oj przestań się emocjonować, tamtą pusię wielu już miało, ja tylko złapałem przez spodnie o co ta afera. Poza tym nie wiesz do kogo startujesz, mam 40 w bicku i nie jest to tłuszcz :(

Gość gość
A ile masz tam, gdzie przysadziłabym kopa? Przygotuj się na to, bo na pewno kiedyś takiego dostaniesz. Polki, to nie Niemki. Nie Szwedki. Polacy zresztą też. Jakiś wp*****l zaliczysz. btw I tak fitka nie używasz, więc nie masz co żałować. i sorry ale twój bicek nie ochroni niby-wacka :]

Gość pusiacz
Sama twierdzisz ze nie mam fiutka to możesz kopać ile wlezie, tylko co potem? Złapie cie za ten krzywy ryj i p*********le o sciane a potem o glebe, stracisz ząbki i kto cie potem zechce k***wko? Jestes nic nie wartym smieciem.

Gość gość
wtedy jako kogoś, kto zaczął burdę (ja działam w obronie własnej) wsadzą Cię do pierdla a wcześniej każdy chłop w okolicy, jak zobaczy, że bijesz kobietę zrobi z tobą porządek palancie jesteś żałosnym śmieciem, to dlatego musisz się narzucać, żeby dotknąć kobiety i choć jesteś głupi, wiedz, że nie trzeba siły, by kogoś uszkodzić atakujesz kobietę? ta żeby się obronić po prostu zrobi to fachowo trafisz na taką jak ja, będziesz miał pamiątkę ciulku na całe życie nie rokujesz, nie będziesz z żadną - masz zrytą pałę

Gość pusiacz
To chodź suczko, pon*******lamy się trochę, skąd jesteś? Zauwazylem ze masz problem taki, ze jestes skrajnie naiwna, więc i głupia. Dla ciebie szczytem marzeń to bycie z kimś związku skoro wspomniałaś o tym, że ja nigdy z nikim nie będę z racji mojego s******lenia umysłowego, co akurat jest względną prawdą dla takich podludzi jak ty. Otóż trzeba byc na prawdę niedorozwiniętym, żeby pragnąć związku z drugim człowiekiem, gdyż natury nie oszukasz i u każdego odezwie sie k******o. A jeśli mimo to pragniesz związku, to jesteś niezłą masochistką, więć zastanów się jeszcze raz, kto tu ma zrytą pałę.

Gość pusiacz
a tam mam 19, poczujesz jak ci juz w*******le w ten glupi ryj

Gość gość
incelku - fiutek jak korniszonek, nic nie poradzisz pochwal się jeszcze bickami i jak to kobietę pobijesz, ale mikrego mózu i fiutka nie zamaskujesz każdy incel to przegryw nie zaimponujesz nikomu, ani kobietom, ani facetom a że oberwiesz, to pewne każdy, każdy normalny facet stanie w obronie kobiety - nie jesteś facetem, więc nie wiesz poproś o zmianę płci w dowodzie na "ono"

Gość gość
pseudomęska piczunia de la picz no powiedz coś jeszcze jenkoło, poużalaj się zdechniesz bez kafeterii mów, bo zdychasz bez tego, pokaż jak pragniesz uwagi, drugiego człowieka mikofiutku

Gość pusiacz
O jezusku, serio twój świat kręci się wokół imponowania innym ludziom? Aż tak biedny w emocje jesteś? Pochwal się czym ostatnio komuś zaimponowałeś? Bo intelektem to wątpie. Ide o zakład, że większość inteligencji j***e z ciebie na każdym kroku a ty nawet o tym nie masz pojęcią, bo skąd? Tzw normalny facet, który broni kobiet, które są zwykłymi k*****i, razem z twoja matką na czele, to są prawdziwe cwele. Bronić k***y, to ja nie wiem czy można się bardziej poniżyć?

Gość pusiacz
To prawda, dobrze się bawię na kafeterii. Buzia mi się z radości nie przestaje uśmiechać :)

Gość gość
Autorze mam rade - zapusc brode, opal sie troche i pojedz do Szwecji. Tam bedziesz mogl lapac za pusie w nieskonczonsc, ba nawet beda tego Szwedki oczekiwac. :]

Gość pusiacz
Ciekawa propozycja, rozważę. Ale ja myślę, że polki też to lubią, tylko przez ciężkie wychowanie wydaje im się, że tak nie wolno. Problem polega też na tym, że nie jestem 10/10 z ryja, bo gdybym był to dziewczyna zamiast zachowywać się agresywnie zwyczajnie by się uśmiechnęła i wypieła swoją słodką pupcie, abym więcej pogmerał w jej szparce. Całkiem przyjemna gra wstępna, nie sądzicie?

dwa razy w życiu uderzyłem kobietę umyślnie i ciężar tych grzechów jest nieopisany. za pierwszym razem było to gdy miałem 16 lat na pierwszej 10. dziewczyna uciekała, ja ją goniłem. uderzyłem ją z pół biegu w głowę od boku. umyślnie tak, aby nie zadać jej obrażeń, tylko ją zatrzymać. po tym już nigdy więcej nie napadłem na kobietę. drugi raz uderzyłem własną matkę z liścia gdy znęcała się nad psem. Jedyna rzecz na którą liczę, że tacy grzesznicy jak ja i mnie podobni będą się palić w piekle na wieki.

Gość pusiacz
Wielkie nadzieje i pragnienia, a nie potrafisz nawet się sam zabić. Skończ się nad sobą użalać, laski na to nie lecą, a wiem, że chciałbyś, żeby tak było mała p**deczko.