Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto dla doświadczenia być z kobietą?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jak się zmienić?

Gość gość
ja swój pierwszy raz miałem na pijackiej imprezie i do teraz jestem nieśmiały :/

Gość gość
12.40 Jak się zmienić? W moim przypadku potrzebny mi był przełom. Pomyślałem sobie, że jeżeli nadal będę unikał sytuacji sam na sam z dziewczyną to zostanę kawalerem na zawsze. Okazja po jakimś czasie się nadarzyła. Przyszła do mnie dziewczyna, którą poznałem kilka miesięcy wcześniej. Ona mi się podobała,ale traktowałem ją jako koleżankę gdyż jak zwykle wstydziłem się czegoś więcej niż rozmowa. Ponieważ w pokoju był mój kolega, wyszedłem z tą dziewczyną na zewnątrz. Ja wiedziałem czego ona chciała. Nie musieliśmy nic mówić. Doszło między nami do pocałunków i obmacywanek. Wiedziałem, że gdybym nie wykorzystał nawet tak jednoznacznej okazji to w przyszłości nie wykorzystałbym już żadnej kolejnej. To była moja ostatnia szansa. Teraz albo nigdy. Dopiero wtedy poczułem co straciłem unikając przez kilka lat sytuacji z dziewczynamj sam na sam.

Gość gość
Czyli musi być okazja. Bez niej nie ma szans na przełamanie

Gość gość
Ręka lepsza od baby. Ciasniejsza i lepiej wie czego chcesz. A jak na niej usiądziesz, to będziesz mógł udawać, że to ktoś inny

Gość gość
Ręką lepsza od baby? Co ty pleciesz

Gość gość
Ja odradzam, bo oprócz doswiadczenia mozna zdobyc jeszcze niechciane dziecko, i jest tragedia. Poza tym, ze to nie ma sensu

Gość gość
Czasami warto znaleźć ofiarę. Zresztą, 1 związek to zawsze eksperyment. Nie ma wiecznych miłości opartych na 1 miłości...

Gość gość
Eksperyment na człowieku? W mengele się bawisz? Ludzie są beznadziejni. Idź na d****** Po to istnieją.

Gość gość
Chodziło o to, że nikt nie tworzy małżeństwa na pierwszym związku. Prędzej czy później coś nie wypali, więc wiedząc o tym, można znaleźć partnerkę na zdobycie wyłącznie doświadczenia

Gość gość
17.37 Tak, musi nadarzyć się okazja. Ja do tej pory byłbym sam z powodu nieśmiałości gdyby nie dziewczyna, którą poznałem na dyskotece. Ja ją poprosiłem tylko do tańca. Była bardzo ładna. Chciałem tylko potańczyć bo na więcej nie liczyłem. Ja wtedy nie całowałem się ani nie pieściłem z żadną dziewczyną, a miałem 21 lat. Ona zaczęła się do mnie przytulać. Brała mnie za rękę. Skończyło się na tym, że tylko z nią tańczyłem. To było lato. Wyszliśmy na zewnątrz.Ona przytulała się do mnie z całej siły. Wiedziałem, że będziemy się całować. Ona swym odważnym zachowaniem ośmieliła mnie. Nigdy wcześniej nie spotkałem tak odważnej dziewczyny, która nie wstydzi się podrywać chłopaka. Dzięki niej przestałem wstydzić się dziewczyn. Żałowałem, że wcześniej nie poznałem tej dziewczyny, która nauczyła mnie pewnych spraw, dzięki czemu nabrałem pewności siebie i wyleczyłem się z nieśmiałości.

Gość gość
17.26 ty bogaty i slawny, ona młoda, biedna, ale doświadczona w toaletach dydkotekowych i zaiskrzylo.

Gość gość
"Chodziło o to, że nikt nie tworzy małżeństwa na pierwszym związku. " X To jestem wyjątkiem

Gość gość
17.31 Nieśmiałość to paskudna przypadłość. Wiele pięknych miłości nie spełniło się z jej powodu. Wiele osób minęło się z sobą również z jej powodu. Każdy sposób jest dobry aby pozbyć się nieśmiałości względem płci przeciwnej. Nawet obmacywanie się z dyskotekową panienką. Uwierz mi, wielu nieśmiałych facetów, którzy nigdy nawet nie trzymali dziewczyny za rękę/są tacy/, chciałoby spotkać taką panienkę.

Gość gość
warto bo bez doświadczenia w związku nie zostaniesz ojcem i mężem. Kobiety wymagają doświadczenia więc ty musisz być z byle jakimi kobietami byle by być

Gość gość
"Kobiety wymagają doświadczenia więc ty musisz być z byle jakimi kobietami byle by być" X Z byle jakimi kobietami to się ma byle jakie doświadczenie.