Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w domu u dziewczyny kiedy jej matka jest w chacie

Polecane posty

Gość gość
Nie, dostaniesz nerwicy sexualnej, zalatw hotel.

Gość gość
Ja moja pykalem naszczescie nie weszla ale kto by sie zastanawial jak sie ma chcice

Gość gość
Np to normalna rzecz!! Mama zawsze powtarzała mi że jeśli mam ochotę na sex!! To uprawiaj go w domu zamiast gdzieś po krzakach. Tak więc nie mam problemu z seksem gdy matka jest w mieszkaniu. To samo tyczy się matki.

Gość gość
Mam rozumieć że uprawiasz sex przy swojej matce z partnerem??

Gość gość
Trochę źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Nie przy matce lecz kiedy jest w domu a raczej w mieszkaniu bo mieszkam w bloku. Zawsze kiedy zamierzamy się kochać puszczamy nastrojową muzykę wówczas Ona nie wejdzie. Takie panują u nas zasady!

Gość gość
Do mnie jak chlopak przychodzil i zostawal na noc a mialam juz skonczone 18 lat to zawsze sie mnie pytala czy sie zabezpieczylam i mowila mi zebym urzywala ile sie tylko da, bo pipka sie nie zmydli, a jak nie dam chlopakom to kiedys dam chrobakom, a dac musze

Gość gość
Naturalnie zabezpieczać zawsze się trzeba!! Sama też się zabezpieczam podobnie jak moja Matka!! Szczerze mówiąc to nawet trochę podniecające kiedy się uprawia sex i się wie że za drzwiami są rodzice. Lub np gdy się słyszy gdy Oni się kochają. Często słysząc ich odgłosy sami uprawiamy sex!!

Gość gość
z tym słyszeniem mawzajem to trochę przegięcie, ale decydujące mogą być warunki lokalowe. Najważniejsze są relacje z rodzicami, jak doceniają samodzielność i dorosłość córeczki to wolą żeby przeżywała chwile szczęścia w dobrych domowych warunkach, nie byle gdzie i byle jak. Tak w każdym razie robili moi rodzice i jestem im za to bardzo wdzięczna. Zawsze pod ręką były prezerwatywy - do czasu jak im nioe powiedziałam że zabezpieczam się znacznie skuteczniej. Znikali w sypialni i zostawiali wolną drogę do łazienki.

Gość gość
Dlaczego mielibyśmy przeginać??!! Napisałam że tylko czasami też uprawiamy sex słysząc rodziców. Tylko w tedy kiedy mamy ochotę. Zgadam się jak najbardziej środki zabezpieczające zawsze u nasz w domu były i są na miejscu. W domu kochamy się najczęściej ale czasem mamy ochotę np na sex np na łonie natury czy w innych miejscach.

Gość gość
ja w domu legalnie uprawiam seks od momentu kiedy skończyłam 16 lat wtedy poszłam z mamą do ginekologa po antykoncepcję i wiadomo że jak jestem z chłopakiem to się bzykamy rodzice też zresztą nie kryją się z seksem i nagoscią czesto rozmawiamy na te tematy

Gość gość
Niektorzy uwazaja ze to brak szacunku do starych

Gość gość
Hmm trochę trudno uwierzyć żeby w wieku 16 lat Matka pozwalała ci na sex. Nie wykluczam takiej opcji że tak jest ale jak dla mnie to absurd. Nagość wobec innych to jeszcze rozumie. Gdyż są rodziny które są np Naturystami!!! Często rodzice od najmłodszych lat wprowadzają swoje dzieci w Naturyzm!!

Gość gość
mama też zaczynała w tym wieku większość dziewczyn w tym wieku już uprawia seks i rodzice o tym wiedzą ale nie dopuszczają takiej myśli do siebie rodzice dużo rozmawiali zemną na ten temat dlatego im o tym powiedziałam sama nie mogłam iść do ginekologa po antykoncepcję a chciałam się zabezpieczyć

Gość gość
Mnie siostra zrugala o to ze przy matce a sama tak robila

Gość gość
u nas w domu seks nie stanowi problemu wiadomo że jeśli mam chłopaka to nie tylko po to żeby z nim iść do kina a jeśli zostaje na noc to na pewno nie śpimy w dresie często tak bywa że ja z chłopakiem kocham się w jednym pokoju a mama z tatą w drugim to normalna sprawa a rano przy śniadaniu ktoś żartobliwie zadaje pytanie jak minęła nocka

Gość gość
pewnie że tak rodzice powiedzieli lepiej w domu spokojnie niż gdzieś w bramie na szybcika

Gość gość
pewnie że tak przecież nie pojedziemy do hotelu pierwszy raz pytałam się taty czy chłopak może zostać jak miałam 17 lat i od tego czasu seks w domu przy obecności rodziców to normalka oni też bzykają się jak my jesteśmy w domu

Gość gość
Ja bzykam.moja czesto gdy za sciana przyszla tesciowa czyerdziestka,wiele razy mowila mojej ze nas slyszala,gdy jej chlop poza domem pije, ja ****** tak by slyszala jak sie rzniemy a nie krylem sie ani troche z tym,mialem fantazje ze tesciowa sie przylaczy...

Gość gość
Po 1,5 roku zwiazku dziewczyna wyznala mi ze jej mama kilka lat nie uprawia sexu wtedy zapragnalem dopiescic Cialo zaniedbanej przez meza. Przyzwyczajona przebiera sie w mojej obecnosci podziwiam wdzieki seksownej czterdziestolatki ,dogaduja sie doskonale czesto zabieralismy teaciowa znami by nie siedziala sama gdy pijany chlop,zauwazylem jak prsyszla tesciowa kreci tyleczkiem mi przed oczami szczegolnie jak wypina tylek w moja strone prezentuje sie tak smakowicie,po rannym Sexsie moja wychodzi do Wc,tesciowa odrazu wchodzi szukajac czegos w szafce wypina sie w moja strone kuszac swoim tyleczkiem i pociagajacym Cialem ktorego zapragnalem. Macie podobne sex tesciiwe?

Gość gość
u nas w domu seks i nagość to codzienność nikt szczególnie przed nikim się nie kryje ani rodzice przed nami ani ja z chłopakiem przed nimi i oni nas widzą nago i my ich bywało też że widzieliśmy się też na wzajem w akcji i nikt z tego nie robi problemu w końcu wszyscy jesteśmy dorośli

Gość gość
Czemu starzy mysla ze jak ktos zostaje na noc to od razu seks??...

Gość gość
Ja mieszkam tylko z mama bo taty juz nie mam, jak chlopak zostaje na noc to zwsze mi przypomina o zabezpieczeniu a chlopakowi mowi zeby pilnowal,

Gość gość
wiem że córka uprawia seks z chłopakiem dlaczego by tego miała nie robić jak ja albo mąż jesteśmy w domu my też się kochamy jak ona jest to nic dziwnego

Gość gość
córka ma 18 lat od roku uprawia seks w domu widziałam nawet jak zabawiała się w większym gronie oraz i z inną dziewczyną

Gość gość
Moja mama jest zadowolona jak uprawiam sex z chlopakiem w domu w normalnych warunkach a nie gdzies w parku pod dzewami albo dzies indziej, mama lubi mojego chlopaka

Gość gość
Moja M też nie ma nic przeciwko temu bym uprawiała sex w domu! Dlatego też doszłam do wniosku skoro nie ma nic przeciwko temu! To uwiodłam jej partnera!! Nie ukrywając nawet był w moim typie i od samego początku czyli od 2 lat miałam z nim bardzo dobry kontakt. Wykorzystując to że mama w pracy A On brał kąpiel w wannie instynktownie zadziałałam wchodząc naga do łazienki.

Gość gość
Patologia to co sobą reprezentujecie.