Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mężczyzną i o tym wiem

jakie cechy mężczyzny pociągają kobiety ? napiszę wam prawdę

Polecane posty

pomijając wygląd , seks i pieniądze są to: - pewność siebie - zdecydowanie - umiejętność podejmowania decyzji - umiejętność dyskusji - odpowiedzialność - szczerość - prawdomówność i tylko mężczyźni z takimi cechami mają powodzenie i przyciągają kobiety , a na pewno kobiety widzą w tym potencjał

Gość gość
jestem mężczyzną i o tym wiem dziś - Autorze, dokładnie tak! Problem w tym, że takich mężczyzn już nie ma a jeśli są, to dawno zajęci :P

gość dziś masz rację - wydaje mi sie , że jako płeć staczamy się równi pochyłej , ale są jeszcze wyjątki

Gość gość
Zaskoczyl mnie ten temat bo te cechy to prawda. Jedynie odjelabym pieniadze, bo to nie pociaga samo w sobie.

gość dziś kasę , seks i wygląd pominąłem celowo ponieważ to indywidualne potrzeby kobiet , a cechy które wymieniłem, powinny być wg mnie ogólne

Gość gość
Bez przesady. Ja pieniędzy nie miałem. Pewny siebie ani zdecydowany nie byłem. Nie posiadałem cech przywódczych. Podobałem się jednak dziewczynom. Nie wszystkim oczywiście, ale na powodzenie nie narzekałem. Na żonę wybrałem piękną i spokojną dziewczynę. Nie zostałem odrzucony, a ona wiedziała przecież, że byłem biednym studentem.

Gość gość
mnie pewni siebie mezczyzni nie pociagaja, wrecz przeciwnie, irytuja i to bardzo

Gość gość
Pewność siebie to pojęcie względne: negatywne gdy mężczyzna "przegina" z tą pewnością i pozytywne gdy oznacza, że "wie co robi" i nie jest życiowym fajtłapą.

Gość gość
Autorze, jaki jest powód, że założyłeś ten temat? Chciałeś się upewnić co do swoich spostrzeżeń (bardzo trafnych zresztą), czy zdecydowało coś innego? Bo przecież był (jest?) jakiś powód, że ten temat się pojawił?

gość dziś mogę się mylić i nie pisze o wszystkich , ale z obserwacji oraz z różnych rozmów wynika , że cechy , które wymieniłem , są najbardziej poszukiwane , a dodać można jeszcze dojrzałość emocjonalną , która ogólnie szwankuje u facetów (bo o nich teraz piszemy) i facetom trudno jest sprostać tym cechom i mają z tym problem - tu możesz znaleźć jeden z powodów tego tematu - kolejnym np. jest czytanie opini innych ludzi z forum

Gość gość
Pewność siebie to ważna cecha u faceta, ale nie zrozumiałość, wymądrzanie się, pyszałkowatość czy przerost ego z tego powodu. Poprostu miło by było gdyby facet potrafił zachować się w trudnych sytuacjach, zaradzić problemom, zachować jakiś spokój, opanowanie. Tak samo pieniądze są ważne, dlatego że świadczy to o tym że jest zaradny i potrafi sam się utrzymać, a nie ciągle żyć pożyczkami, długami i problemami. Kto chciałby takiego gołodupca? Od zarania dziejów facet ma dbać o to aby w domu niczego nie zabrakło, natura dała nu siłę właśnie po to. Kiedyś łowil zwierzynę aby wykarmić rodzinę, teraz ma zdobywać pieniądze. Naturalna rzecz. Facet który ciągle ma problemy finansowe, nie potrafi pieniędzy zarobić ani utrzymać stabilności finansowej to nieudacznik życiowy.

Gość gość
nie znosze pewnych siebie facetow, nie, nie, zdecydowanie nie ! jedna z gorszych cech u facetow

Gość gość
jestem mężczyzną i o tym wiem dziś Autorze, niedojrzałość emocjonalna u mężczyzn to już według mnie jakaś plaga! Gdzie nie spojrzeć to same "Piotrusie" i wydaje mi się, że innych mężczyzn już nie ma:P "Ta z 9.25".

gość dziś dlaczego ? nie myl pewności siebie z pychą

Gość gość
Taki żeby czasem dał mi w mordę , bo łobuz kocha najbardziej

gość dziś zachowanie spokoju i opanowanie , to w czasach stresu np.zawodowej wyjątkowa cecha

Gość gość
Pewność siebie jest dyskusyjną, bo czasami bywa też wadą . Za to ja dopisalabym jeszcze poczucie humoru (nie mylić z takim śmieszkiem).

gość dziś tylko ci się wydaje - widocznie naokoło kręcą się te tzw.piotrusie lub tacy sa w zasięgu wzroku i tam ma wiele kobiet, które nie mogą spotkać innego faceta niż tzw.piotrus , jednak problem w tym , że nie-piotrusie czasem się nie ujawniają ponieważ też mają różne doświadczenia z kobietami

gość dziś nie dopisywałem poczucia humoru dlatego , że wg mnie jest to oczywiste , że najczęściej zaczyna się rozmowa właśnie od niego i tu przy tym "humorze" widać na początku , czy konwersacja będzie miała jakikolwiek sens

Gość gość
13.02-"nie-piotrusie czasem się nie ujawniają ponieważ też mają różne doświadczenia z kobietami" xxx I to jest właśnie największy błąd! Miłe, "porządne" kobiety też nie lubią "medialnego zgiełku" i też nie zawsze się ujawniają. A prawda jest taka, że "książę na białym koniu" lub "królewna w karecie" sami nie przyjadą. Czasem losowi trzeba pomóc.

Gość gość
to tak zwane porządne Kobiety kochają Piotrusiu Panu bo ona daje Oni dają im emocjach a kobieta jest wampirem emocje

Gość gość
Z czystej ciekawości, ile macie lat? Po wg mnie to takie rzeczy wie się już w wieku 19 lat.

Gość gość
O kogo konkretnie pytasz?

mamy widocznie mniej niz 19 lat - w sumie fajnie a tak na marginesie , to wiedzieć to rzecz jedna , a zastosować wiedzę, to druga rzecz

Gość gość
Te cechy wymienione na początku to poprostu cechy potrzebne do życia i są chyba naturalne u mężczyzn. Co prawda niektórzy dojrzewają później no ale do 19 roku już wszyscy dojrzewają, nawet Ci wolniejsi.

raczej nie ponieważ te cechy własnie zanikają (wszedzie to mozna uslyszec) i mimo , ze sa naturalne i powinny byc oczywiste , zostają gdzieś zagubione w pewnym etapie życia i potem chęć powrotu do nich jest bardzo bolesna i czasem nawet niemożliwa z racji nabycia cech innych