Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pasowanie na przedszkolaka jakie prezenty dostały Wasze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Szukam pomysłów, bo zostałam wytypowana do rady rodziców i muszę coś zorganizować. Podzielicie się doświadczeniem?

Gość gość
Ręcznie robione zabawki z różnych nici , wełny.Robiła je mama od jednej z przedszkolnek.

Gość gość
gipsowe aniołki z Allegro z imionami dzieci i lizaki

Gość gość
Dyplom dzielnego przedszkolaka

Gość gość
Książeczkę i mega dużą kredkę.

Gość gość
Książki. Pomysł zawsze na czasie. Można wpisać piękna dedykację, życzenia. Zamów w jakiejś księgarni internetowej, na pewno będzie znacznie taniej, a przy dużym zamówieniu możesz jeszcze wynegocjować dodatkowy rabat. Dla takich maluchów świetne są np. książki Tullet'a (np. "Naciśnij mnie", "Kolory". Turlututu. A kuku to ja"), albo obrazkowe (np. "Rok w przedszkolu" - tu temat świetnie pasuje, "Ulica Czereśniowa", "Miasteczko Mamoko", itp.). Fajna jest też seria o Basi (dla dziewczynek) lub o Albercie (dla chłopców) - naprawdę można coś fajnego znaleźć, co zainteresuje dzieci. Z innych pomysłów to może maxi puzzle (takie większe), jakieś inne układanki lub gry. Zależy ile macie na to pieniędzy.

Gość gość
Dyplom. Po co coś więcej? :D ale skoro już macie koniecznie coś kupić, to w takiej sytuacji tylko książki.

Gość gość
Tu autorka. Przyznam, że też myślałam o książkach, bo uwielbiamy czytać i moja córka ma już wszystkie tytuły, które wymieniłyście, więc wyszukałam coś innego (o przedszkolu). Zaproponuję na spotkaniu 3 tytuły (2 poniżej 20 zł i jeden powyżej) i zobaczę, jaka będzie reakcja rodziców. Obawiam się, że w naszym społeczeństwie wciąż panuje przekonanie, że książka to "nudny" prezent dla malucha. W poprzednich latach w tym przedszkolu były rogi obfitości (same słodycze), ewentualnie maskotki czy kubki ze zdjęciem.

Gość gość
U nas jest dyplom i książki o Franklinie

Gość gość
Książeczka do malowania i kredki świecie. I dyplom jeszcze.

Gość halinka

ja mojemu przedszkolakowi (6 latek) kupilam na swieta Just dance na xbox. W ogole przypadkiem na to wpadlam w Media Expert i zastanawiam sie dlugo, czy to dobry pomysl, ale ostatecznie doszlam do wniosku ze to po prostu tanczenie, wiec ruch i koordynacja. Dobrze mu idzie wiec prezent trafiony 😉